Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
За кордон по довіреності
- veresen
- Ім'я:Павло
- Стать:чоловік
- Номер:BC 0433 AO
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
То що краще зібратись з духом і поїхати воготовити тимчасовий техпаспорт і їздити на ньому до кінця дії доручення ?
^_^
- Denzzzil
- Ім'я:Денис
- Номер:7739
- Контактна інформація:
Re: За кордон по довіреності
veresen, якщо не буш мати тимчасовий тех паспорт то наші мєнтозаври тебе в разі чогось будуть довше шукати....з тим часом машина чітко висить на тобі!!!(поки дійсне доручення)
а на кордоні тільки наших цікавить його наявність, а далі як ви кажите воно не потрібне!! але через наших без нього прорватись мені було важко!
а на кордоні тільки наших цікавить його наявність, а далі як ви кажите воно не потрібне!! але через наших без нього прорватись мені було важко!
Денис Автозапчастини
veresen, зроби і будеш мати спокій :)
- crush
- Ім'я:Vitallo
- Контактна інформація:
краще 500 рішалі...бо процедура отримання тимчасового т.п. така сама як і постановки на облікрім огляду експерта)...так що часу втратиш немалоveresen писав:То кажете 150 грн, якщо так, то тре поїхати і зробити.
але все ж таки я мав на увазі овсім інший документ!!!!
повторюся..в мене щтижня дві машини їздить закордон(останній раз минулого тижня)...водії мають лише доручення!!!...і наразі жлдного разу питань не виникалоDenzzzil писав:а на кордоні тільки наших цікавить його наявність, а далі як ви кажите воно не потрібне!! але через наших без нього прорватись мені було важко!
Малий і гімнистий
© НУЛП ІНЕМ ЕК-12 2003рік
- Denzzzil
- Контактна інформація:
veresen, в нас ціни завжди міняються ! тре на місці питатись!
Денис Автозапчастини
- Denzzzil
- Контактна інформація:
спорити не буду! я по дорученню ост. раз виїзжав ще 2 чи три роки тому! може щось змінилось!Crush писав:наразі жлдного разу питань не виникало
Денис Автозапчастини
- hrdrive
- Контактна інформація:
тато в 2008 їздив в польщу на своїй тонованій машині по дорученню. був знайомий на кордоні, то проїхав і йому купив каву з коняком :)
INTE®©ULLE®™
- veresen
- Контактна інформація:
Так як цей документ точно називається ?Crush писав:але все ж таки я мав на увазі овсім інший документ!!!!
^_^
- Glibko
- Ім'я:Рома
- Номер:АТ8хх8CH
- Дякував (ла): 46 рази
- Подякували: 5 рази
- Контактна інформація:
тато сам собі доручення дав ...hrdrive писав:на своїй тонованій машині по дорученню

та й за тонування то окрема історія ... чи ти так аби написати щось
https://www.vtulka.com.ua
https://polyboots.com.ua
https://www.bailcast.com.ua
https://polyboots.com.ua
https://www.bailcast.com.ua
- crush
- Контактна інформація:
не парь мозги..їдь по звичайному тимчасовому т.п....жовтенькомуveresen писав:Так як цей документ точно називається ?
а взагалі то....
Пунктами 54-56 Правил встановлений порядок допуску транспортних засобів до поїздки за кордон.
До поїздки за кордон допускаються транспортні засоби, на які видано реєстраційні документи відповідно до Конвенції про дорожній рух та номерні знаки, серіям яких присвоєно літери латинського алфавіту.
Документи на транспортні засоби для поїздки за кордон можуть оформлятися на підставі довіреності, посвідченої в установленому порядку. При цьому особі, яка здійснює поїздку за кордон на загальних підставах і має таку довіреність, на період поїздки видається свідоцтво про реєстрацію на її ім’я, а свідоцтво про реєстрацію, виписане на ім’я власника транспортного засобу, і довіреність зберігаються у відповідному підрозділі ДАІ.
http://www.kmu.gov.ua/dmsu/control/uk/f ... Id=1259542
Малий і гімнистий
- Sluva
- Ім'я:Славік
- Дякував (ла): 14 рази
- Подякували: 28 рази
курочє розкажу свою сторі:
мав їхати за кордон,подзвонили знайомі в МРЕО,сказали до кого підійти і там мені розказали наступне:
щоб виїхати за кордон вони роблять тимчас.міжнародний техпаспорт за 800гр вони мені видають той типу міжнародний,український залишається в них коли я повертаюсь то вони міняють в обратку техпаспорти і так кожен раз коли я буду кудись їхати...я так прикинув і вирішив що дешевше зробити пластиковий техпаспорт і вписати себе туди,вийшло 20хв часу і ті самі 800гр,але тепер маю спокій
мав їхати за кордон,подзвонили знайомі в МРЕО,сказали до кого підійти і там мені розказали наступне:
щоб виїхати за кордон вони роблять тимчас.міжнародний техпаспорт за 800гр вони мені видають той типу міжнародний,український залишається в них коли я повертаюсь то вони міняють в обратку техпаспорти і так кожен раз коли я буду кудись їхати...я так прикинув і вирішив що дешевше зробити пластиковий техпаспорт і вписати себе туди,вийшло 20хв часу і ті самі 800гр,але тепер маю спокій
"Живіть так, щоб було з чого поржати" (с) Кузьма
- crush
- Контактна інформація:
а я вирішив..що краще переоформити машину...і з кордоном нема проблем і спиш спокійно.....а то наслухаєшся пріколів про дорученняSluva писав:я так прикинув і вирішив що дешевше зробити пластиковий техпаспорт і вписати себе туди
Малий і гімнистий
- veresen
- Контактна інформація:
Sluva, о звідси детальніше. Ти по довіреності їздиш, тобто ти взяв старий тех паспорт і довіреність, пішов в мрео і тобі там зробили пластиковий в якому вписаний власник Іванов Іван Іванович і ти, я правильно зрозімів ?
^_^
- _Ramp_
veresen, забий на то все!,я що тижня пересікаю краковець теж по дорученю і нічого! так шо Їдь сміло непанікуй 

„Борітеся – поборете!
Вам Бог помагає!
За вас правда, за вас слава
І воля святая!”
Вам Бог помагає!
За вас правда, за вас слава
І воля святая!”
- crush
- Контактна інформація:
не так....приходиш з довіреністю...кажеш я їду за кодон на місяць(умовно)....платиш купу грошей....віддаєш свій техпаспорт і доручення...і тобі дають пластиковий...в якому записано що ти власник.....їдеш за кордон.....митники тебе чемно пропускають....усміхаючись і думаючи..."о!! ще один повівся на розводи дайців)))!!!".........приїжаєш...здаєш цей документ...тобі віддають твої.....і так кожного разу........можеш іти таким шляхом...а можеш послухати людей....спакувати сумку...і рулити зі своїм дорученнямveresen писав: Ти по довіреності їздиш, тобто ти взяв старий тех паспорт і довіреність, пішов в мрео і тобі там зробили пластиковий в якому вписаний власник Іванов Іван Іванович і ти, я правильно зрозімів ?
Малий і гімнистий
- Sluva
- Ім'я:Славік
- Подякували: 28 рази
ні..за ті гроші я вирішив що легше зробити заміну старого ламінованого техпаспорта на новий пластиковий+вписати себе туди (власник авта батько) ніж займатись отаким онанізмом з обмінами туда-сюда і бути постійно на ізмєні з довіреністю за кордономveresen писав:Sluva, о звідси детальніше. Ти по довіреності їздиш, тобто ти взяв старий тех паспорт і довіреність, пішов в мрео і тобі там зробили пластиковий в якому вписаний власник Іванов Іван Іванович і ти, я правильно зрозімів ?
"Живіть так, щоб було з чого поржати" (с) Кузьма
- veresen
- Контактна інформація:
Crush, Дякую за інфу, якщо то всьо гемаройно і потяне кучу бабла то буду їздити як ти кажеш :
Sluva, Щоб переробити на пластиковий техпаспорт і вписати себе в нього - треба привести власника в МРЕО ?
Crush писав: можеш послухати людей....спакувати сумку...і рулити зі своїм дорученням
Sluva, Щоб переробити на пластиковий техпаспорт і вписати себе в нього - треба привести власника в МРЕО ?
^_^
- crush
- Контактна інформація:
треба бути родичом власникаveresen писав:Щоб переробити на пластиковий техпаспорт і вписати себе в нього - треба привести власника в МРЕО ?
Малий і гімнистий
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 24 гостей