Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ДТП!!! Текст [Львів]
Учора, 22 січня, о 21.35 на км 551+14м міжнародної автомобільної дороги Київ-Чоп, біля села Зубра Пустомитівського району, сталася ДТП, у якій загинули п’ятеро людей. -AAA+
Про це ЗІКу повідомили у прес-службі управління ДАІ у Львівській області.
Водій автомобіля «Шкода Суперб», 50-річний мешканець села Зубра, рухаючись у напрямку до міста Чоп, виконуючи маневр обгону та грубо порушуючи його правила, скоїв ДТП.
Водій «Шкоди», виїхавши на зустрічну смугу руху, щоб обігнати вантажне авто «ДАФ», яким керував 40-річний мешканець Хмельницького, побачив наближення іншої вантажівки «МАН» під керуванням 35-річного мешканця села Тересва Тячівського району Закарпатської області.
Намагаючись уникнути зіткнення із фурою «МАН», водій «Шкоди» надто близько наблизився до вантажівки «ДАФ», яку обганяв. Легковик вдарився у задні колеса вантажного автомобіля «ДАФ», після чого його відкинуло на «МАН», яка рухалася зустрічною смугою руху.
Унаслідок зіткнення з двома вантажними автомобілями водій і четверо пасажирів легкового автомобіля загинули на місці.
Зокрема, серед пасажирів: 21-річний та 15-річний мешканці села Зубра, а також 14-річна і 16-річна мешканки міста Львова.
У водія вантажівки «МАН» – тілесні ушкодження: закрита черепно-мозкова травма, тупа травма живота. Чоловіка госпіталізовано у лікарню швидкої медичної допомоги міста Львова.
Про це ЗІКу повідомили у прес-службі управління ДАІ у Львівській області.
Водій автомобіля «Шкода Суперб», 50-річний мешканець села Зубра, рухаючись у напрямку до міста Чоп, виконуючи маневр обгону та грубо порушуючи його правила, скоїв ДТП.
Водій «Шкоди», виїхавши на зустрічну смугу руху, щоб обігнати вантажне авто «ДАФ», яким керував 40-річний мешканець Хмельницького, побачив наближення іншої вантажівки «МАН» під керуванням 35-річного мешканця села Тересва Тячівського району Закарпатської області.
Намагаючись уникнути зіткнення із фурою «МАН», водій «Шкоди» надто близько наблизився до вантажівки «ДАФ», яку обганяв. Легковик вдарився у задні колеса вантажного автомобіля «ДАФ», після чого його відкинуло на «МАН», яка рухалася зустрічною смугою руху.
Унаслідок зіткнення з двома вантажними автомобілями водій і четверо пасажирів легкового автомобіля загинули на місці.
Зокрема, серед пасажирів: 21-річний та 15-річний мешканці села Зубра, а також 14-річна і 16-річна мешканки міста Львова.
У водія вантажівки «МАН» – тілесні ушкодження: закрита черепно-мозкова травма, тупа травма живота. Чоловіка госпіталізовано у лікарню швидкої медичної допомоги міста Львова.
- Speedo
- Ім'я:Орест
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 22 рази
- Подякували: 19 рази
- Контактна інформація:
Re: ДТП!!! Текст [Львів]
Хто чув про ДТП в районі вул. Куліша з участю бухого даїшника і таксиста (по вині даївця)? Внаслідок чого були серйозні розбірки (понїхало купа таксистів і мінтовців). Кажуть є відео, може хто в курсі? Схоже веселуха ще та була! 

- Vexler
- Ім'я:Віктор
- Номер:металевий
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 8 рази
- Контактна інформація:
Speedo, це цікаво
...відео в студію!

Надійне страхування (097) 223-88-69 Віктор
- VAVAN
- Номер:LVIVSKI
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 1 раз
- Контактна інформація:
Romaneli писав:також 14-річна і 16-річна мешканки міста Львова.
Львівянка23-01-2011 13:12
Загинули дві старші сестрички.... з Сихова з багатодітної сімї. Мама сама виховувала 7 дітей....Яке горе...
Ліда...23-01-2011 15:46
я знала тих двох дівчат...реально шкода....мама зараз не може і слова сказати, просто втратила дар мови...
Вічна пам*ять..
-
- Подякували: 1 раз
Speedo підозрюю, що мова йшла про ДТП в центрі з участю даїшного "ланоса" і таврона viewtopic.php?f=6&t=1684&start=5445
Наші люди, як завжди, зробили з мухи слона (таксісти, розбірки)
Добре, що хоть перестрілки з горою трупів і вертольотиами не придумали
Наші люди, як завжди, зробили з мухи слона (таксісти, розбірки)

Добре, що хоть перестрілки з горою трупів і вертольотиами не придумали

- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Саня
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Schulz, Відколи проспект Свободи став називатись вул. Куліша? 

- P0MAH
- Ім'я:Роман
- Контактна інформація:
На об’їзній автодорозі Львова в ДТП загинуло п’ятеро людей. Встановлено, що 50-річний водій «Шкоди», мешканець села Зубра, під час обгону порушив правила обгону і скоїв ДТП. Водій легкового автомобіля, виїхавши на зустрічну смугу руху для здійснення обгону вантажного автомобіля "ДАФ", яким керував 40-річний житель Хмельницького, побачив наближення іншої вантажівки "МАН" під керуванням 35-річного жителя села Тересва Тячівського району Закарпатської області.
Намагаючись уникнути зіткнення із фурою "МАН", водій "Шкоди" надто близько наблизився до вантажівки "ДАФ", яку обганяв. Однак, легковик вдарився у задні колеса вантажного автомобіля "ДАФ", після чого його відкинуло на іншу вантажівку "МАН", яка рухалася по зустрічній смузі руху.
Унаслідок зіткнення з двома вантажними автомобілями, водій та четверо пасажирів легкового автомобіля загинули на місці.
Зокрема, серед пасажирів: 21-річний та 15-річний жителі села Зубра, а також 14-річна та 16-річна жительки міста Львова.
У водія вантажівки "МАН" - тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми, тупої травми живота. Чоловіка госпіталізовано у лікарню швидкої медичної допомоги міста Львова.

Намагаючись уникнути зіткнення із фурою "МАН", водій "Шкоди" надто близько наблизився до вантажівки "ДАФ", яку обганяв. Однак, легковик вдарився у задні колеса вантажного автомобіля "ДАФ", після чого його відкинуло на іншу вантажівку "МАН", яка рухалася по зустрічній смузі руху.
Унаслідок зіткнення з двома вантажними автомобілями, водій та четверо пасажирів легкового автомобіля загинули на місці.
Зокрема, серед пасажирів: 21-річний та 15-річний жителі села Зубра, а також 14-річна та 16-річна жительки міста Львова.
У водія вантажівки "МАН" - тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми, тупої травми живота. Чоловіка госпіталізовано у лікарню швидкої медичної допомоги міста Львова.
- gribkoff777
- Ім'я:Тарас
- Номер:BC ☻ AA
- Контактна інформація:
Годину тому на перехресті В. Великого і Стрийської серйозна ДТП - чорний Ланцер і біла Вектра... Швидка, ДАЙці, видно, знов хтось проскакував на жовте...
Хочеш миру - готуй Parabellum
вроді кадетgribkoff777 писав: і біла Вектра
100%gribkoff777 писав:видно, знов хтось проскакував на жовте
- andrew
- Ім'я:Андрій
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 47 рази
- Контактна інформація:
A1 + 1 Кадет..
Я їхав ще нікого не було...
Я їхав ще нікого не було...
- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
+1. їхав там о 20 год., то кадет огорожу зніс і під біг-борд заїхав, ланцер посередині дороги стояв, ДАЙці вже були.A1 писав:вроді кадет
ну походу кадет старався проскочити з В.Великого наліво на Стрийську. а там вже стартанули інші, ланцер не пропустив і той вирулював...
Sad, but true.
- Stuff
- Ім'я:Віталік
- Дякував (ла): 15 рази
- Подякували: 29 рази
- Контактна інформація:
Серйозне ДТП,я там ніколи не проскакую,був дуже стривожений картиною...
количество слов не определяет качество речи...
-
- Ім'я:Руслан
Вертався з Буковелю о 21-45 вони ще там стояли.
- Vusiko
- Ім'я:Олексій
- Подякували: 2 рази
Кароче пацани в..бав я сьодні свого Ицкорта в дерево 

- LADA
- Ім'я:Петро
- Номер:ВС97-39АС
- Контактна інформація:
Vusiko, ФОТО В СТУДІЮ 

можна кинути пити і курити, але кинути матюкатися в нашій країні обставини тобі навряд чи дозволять.
- Vusiko
Та шо. виїзжаю з подвіря задом. Знаю що при виїзді є пеньок метровий, видивляюся його в дзеркало нема нема і тут бабах - є. Кароче задній бампер тепер і з другого боку з тріщинамиhrdrive писав:Vusiko, шо сталося?

- Vusiko
То все Жульєн винен. Я був такий розтроєний печеньком що мені в очах потемніло
- cat-yellow
- Ім'я:Михайло
- Дякував (ла): 222 рази
- Подякували: 72 рази
Vusiko, ти так не лякай, то не
"в..бав в дерево"
а
"йо..нув в дерево"
бо після твоєї фрази і за тебе і за метал страшно стало, а от "йо..бнув" то ше не так страшно )
"в..бав в дерево"
а
"йо..нув в дерево"
бо після твоєї фрази і за тебе і за метал страшно стало, а от "йо..бнув" то ше не так страшно )
- Жульєн
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Юрій Володимирович
- Контактна інформація:
Vusiko, я тобі ще вчора дав
Всім своїм ворогам я посилаю промені добра! Хай вони спалять вас дотла, ананаси!)))
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей