невже це сталось аж не віриться

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Прем’єр-міністр України Микола Азаров дав доручення керівникам МВС та Мінохорони здоров’я в найкоротші терміни внести зміни у відповідні нормативно-правові акти.
+100500weber писав:Пізно... Вона вже є![]()
в мене винесло разом з ТО 1200грн без ніяких черг і затримок. 2 дні і готово. Стидно,sergey писав:Чього стояла та довідка
300 грнsergey писав:Чього стояла та довідка
Kost писав:загалі б тих даі від всього відсторонили, від переоформлень, ТО і тд, стояли б собі і мерзнули з паличками своїми і було б гуд..
Так то в законодавстві було прописано, що потрібно. Просто, колись не вимагали дуже.weber писав:Один придурок ввів постанову, що потрібно довідку, а інший - відміняє тепер![]()
та не переживай так.. вона всього 2 роки дійсна. наступним разом зато вже не прийдеться харитися.diza писав:Тікі того року робив ту довідку - так само як і VAVAN ...
і тепер на тобі - не треба...
Не в грошах діло, черги, жараSally писав:300 грн
та ти шо яка черга? я ніде не ходила! ще чого бракувало...sergey писав:Не в грошах діло, черги, жара
Sally писав:черги, жара
цікаво, скільки людей з форуму зробили цю довідку "як книжка пише" - з чергами, оглядами?Sally писав:та ти шо яка черга? я ніде не ходила! ще чого бракувало.
Я проходив в ЛьвовіMyself писав:цікаво, скільки людей з форуму зробили цю довідку "як книжка пише" - з чергами, оглядами?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 14 гостей