Шукаєш щось краще від лука? В них принаймі стабільна якість, не вражаюча, але хороша. А от решта - як повезе.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
то все до дупи! я вже казала, що вони ТАК підкрутять, що ти не будеш знати ніколи того і ніяк не виявиш, хіба будеш в каністру лити! я ж не придумую того, це тобі будь-який працівник заправки скаже :)Buts писав:Як товар, так і гроші повинен пильнувати клієнт.
я зараз практично постійно їжджу на роботу громадському транспорті ніж на авто, і економніше і по часу на 10-15 хвилин часу більше виходить.Sally писав:то вже в машину сів, той навряд чи захоче перейти на громадський транспорт
Я заправляюсь на АНП- бенза для моєї м3 нармуль. Ніяких коливань. І крім мене ше 4 авто заправлялися наприклад сьогодні зранку.sergey писав:Заміть, скільки машин на АНП а скільки на Лукойлі?На АНП - 0!!!
sergey писав:На АНП - 0!!!
машину поміняй.sergey писав:Я раз там заправився, так пожалів, бо їхала машина дуже паршиво.
а мене бензинBOXER писав:кожен бачить те, шо хоче. мене соляра на АНП цілком влаштовує
Петро писав:АНП
Одного поля ягодиПетро писав:укрнафта
Позаправляєш на АНП то сам поміняєшBOXER писав:машину поміняй.
знов тупість проявляєш свою? я ж вище написав, шо регулярно на АНП вже пів року заправляюсь.sergey писав:Позаправляєш на АНП то сам поміняєш
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей