ти шо гониш я поміти в його + мій пасажир помітивThug писав:Як і сталося - буса не помітив

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ти шо гониш я поміти в його + мій пасажир помітивThug писав:Як і сталося - буса не помітив
100 % в ції ситуації моя вина також є, не треба було мені того правого рядуThug писав:Нє, дєло ваше як їздити, але сам бачиш, шо ніби і все добре, але ледве фігня сі не получила
Ооо! Власне! Практично завжди у ДТП винуватих є двоє. Тільки один більше, другий менше.rybkaandrew писав: 100 % в ції ситуації моя вина також є, не треба було мені того правого ряду![]()
окThug писав:Ти тавой... обережніше там на кільцях
rybkaandrew писав: у будь-якому ДТП практично дві сторони винуваті
ну якщо сказати вірно то у більшості випадків дві сторони, але не будемо,просто деколи потрібно вміти і свою провину визнати і вибачитись аварійкою,немає такого водія щоб не порушував ніколи і ніколи не помилявся ,ІМХО :)Sally писав: нє, в деяких тільки одна
ну це якщо друга сторона стовп або парканSally писав:rybkaandrew писав: у будь-якому ДТП практично дві сторони винуватінє, в деяких тільки одна
я упал под столThug писав:хоча, гіпотетично, якщо паркан буде мати автоцивілку і в нього в'їде мєнт, то паркан буде єдиним винуватим
та он один паркан мав навіть мигалки, а в нього вїхав колесніков і паркан зразу винен!Thug писав:хоча, гіпотетично, якщо паркан буде мати автоцивілку і в нього в'їде мєнт, то паркан буде єдиним винуватим
погоджуюся , тому я ,нічого не приховуюче, казав шо і моя вина тут , просто не розумію одного якщо я навіть йому помішав бо той летівIgor_Lviv писав:Мені спершу також здалось, що щось не те у ситуації з бусом. Навіть думав прокоментувати, що ти міг бути не правий. Але, подивившись ще раз, зрозумів, що... нічого не зрозумів. Тому, від коментарів утримався. Тут з камери нічого не зрозуміло. Де був ти, де був бус. І т.д.Думаю, тут крім тебе, ніхто з нас коректно нічого не зможе прокоментувати.
А якщо йому до того жінка / ДАІшник / інший водій / начальник - настрій зіпсували?rybkaandrew писав:просто не розумію одного якщо я навіть йому помішав бо той летівто потрібно тримати дистанцію чи не так ?? а не підрізати і тим паче зупинятися на кільці
щоб шось вияснити , а потім побачивше у віконечко шо нас у салоні двоє ,нахабно свалювати
![]()
не дойде ніколи!!!!Igor_Lviv писав:От цікаво мені - чи дойде до цього придурка щось, чи то горохом об стінку?
та мабуть він купував якщо елементарних речей не розуміє .....sergey писав:непонятно хто ще купував
я розслаблений на віс 100% не парсяsergey писав:розслабся
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 27 гостей