Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Фінальний акорд, або смикається під навантаженням
- ghost
- Ім'я:Павло
- Стать:чоловік
- Номер:ВС0190ЕА
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Толян
ага :) то ми про різні вакууми говоримо :)
може бути підсос повітря через шланг вакууму гальм
,
а вакуум на трамблері пробувати туже просто - висмикуєш шланг що йде до трамблера з карба і смокчеш з нього повітря (при знятій кришці трамблера) - якщо начинка трамблера рухається - значить вакуум працює добре
AnShLv
якщо запалювання безконтактне, та ще і нове - точно не в трамблері старава :); подивися ще таке - якщо дроти не нові (високовольтні) - вночі відкрий капот при працюючому двигуні - не повинно бути ніяких іскр, якщо іскрить - міняй дроти
ага :) то ми про різні вакууми говоримо :)
може бути підсос повітря через шланг вакууму гальм

а вакуум на трамблері пробувати туже просто - висмикуєш шланг що йде до трамблера з карба і смокчеш з нього повітря (при знятій кришці трамблера) - якщо начинка трамблера рухається - значить вакуум працює добре
AnShLv
якщо запалювання безконтактне, та ще і нове - точно не в трамблері старава :); подивися ще таке - якщо дроти не нові (високовольтні) - вночі відкрий капот при працюючому двигуні - не повинно бути ніяких іскр, якщо іскрить - міняй дроти
I would love to change the world, but they won't give me the source code...
- AnShLv
- Контактна інформація:
Сьогодні глушив вакуум. Не глохла (хоча вона останніми днями глохне якщо хоче при рушанні, а хоче - не глохне). Там такий ефект: даєш газу, пускаєш зчепленя і двигун починає дуже помалу набирати потужність.
Коли рушав з заглушеним вакуумом, було чути посвистування (напевно карб намагався смоктати попри болт). Ну і їхало власне нічого так, от лиш залишається ефект троїння чи то душення, коли у двигуна під навантаженням раптом пропадає потужність і потім починає наростати плавно.
А дроти поміняні і навіть протестовані. Свічки так само. Там граблів нема. І той "підсос повітря" відбувається нерегулярно. До речі коли нагріта то рідше. А вчора при переході на нейтраль навіть заглохнути примудрилась.
Іншими словами не можу сказати шо шось катастрофічно не працює, просто бракує якоїсь стабільності і передбачуваності у роботі движка... Основні симптоми то те шо душиться на передачі і без при газуванні час від часу.
І запитання до ghost. При проливці бензою що має відбутися? Я побачу де смокче повітря чи бенза розм*якшить гуму і вона всядеться краще?
Коли рушав з заглушеним вакуумом, було чути посвистування (напевно карб намагався смоктати попри болт). Ну і їхало власне нічого так, от лиш залишається ефект троїння чи то душення, коли у двигуна під навантаженням раптом пропадає потужність і потім починає наростати плавно.
А дроти поміняні і навіть протестовані. Свічки так само. Там граблів нема. І той "підсос повітря" відбувається нерегулярно. До речі коли нагріта то рідше. А вчора при переході на нейтраль навіть заглохнути примудрилась.
Іншими словами не можу сказати шо шось катастрофічно не працює, просто бракує якоїсь стабільності і передбачуваності у роботі движка... Основні симптоми то те шо душиться на передачі і без при газуванні час від часу.
І запитання до ghost. При проливці бензою що має відбутися? Я побачу де смокче повітря чи бенза розм*якшить гуму і вона всядеться краще?
- ghost
- Контактна інформація:
AnShLv
проливка дає то що ти будеш знати - смокче в тебе повітря чи ні, лиєш і слухаєш як працює двигун - якщо починає дуситися (падають оберти) - значить в тому місці де лиєш тягне повітря, відповідно коли визначив де смокче - прийаєш міри (міняєш прокладки, шланги і т.д.)
проливка дає то що ти будеш знати - смокче в тебе повітря чи ні, лиєш і слухаєш як працює двигун - якщо починає дуситися (падають оберти) - значить в тому місці де лиєш тягне повітря, відповідно коли визначив де смокче - прийаєш міри (міняєш прокладки, шланги і т.д.)
- AnShLv
- Контактна інформація:
Толян
Там не розрідження таке, просто я болт засував так щоб ше можна було вийняти. То був шланг то трамблера. Компресію не міряв, але двигун роблений. Коли робили, навіть зі старими кільцями була нормальна. Зчеплення в хорошому стані, я ж на холостих бачу як він троїть, зчеплення то метод тестування, а не джерело проблем однозначно. Движок зле працює сам по собі, стабільності нема.
Буду пробувати пролити завтра.
Там не розрідження таке, просто я болт засував так щоб ше можна було вийняти. То був шланг то трамблера. Компресію не міряв, але двигун роблений. Коли робили, навіть зі старими кільцями була нормальна. Зчеплення в хорошому стані, я ж на холостих бачу як він троїть, зчеплення то метод тестування, а не джерело проблем однозначно. Движок зле працює сам по собі, стабільності нема.
Буду пробувати пролити завтра.
-
дозволю собі не погодитися з тобою. Оберти будуть зростати.ghost™ писав:лиєш і слухаєш як працює двигун - якщо починає дуситися (падають оберти) - значить в тому місці де лиєш тягне повітря
А раніше ти писав, що на холостих працює рівно. То як тебе розуміти?AnShLv писав:я ж на холостих бачу як він троїть
Судячи з усього, до того справа дійде полюбому :)vovka писав:Візьми завідомо робочий. Так 100% будеш знати чи справа в карбі чи нє..
Объясняю: пока свечи были не засраны ( черные,это НЕ НОРМАЛЬНОЕ состояние) машина ехала ,походу засрались, начала в..быватся и холостой падать!!!AnShLv писав: Людина, яка їздила до майстра мені повідомила, шо після чистки все було нормально тестували, не дригалася. Хоча потім, коли машину пригнали, і заводили наступного дня, вона вже "троїла". До речі сьогодні помітив знову ефект плавного скочування обертів вниз при прогріві на підсосі. Тобто трошки складно зловити ті оберти підсосом, шоб не тікали. Може бути шо карб наново забився? Після чистки карбюратора наступного дня чистили бак, хіба би в системі шось було
Мучь карбюратор, купи все прокладки,открути его, разбери весь( тока заслонки не трогай),продуй и собери. Много ума не надо( запомни тока как поплавки стоят и жиклеры не перепутай) если раньше все было нормально.
Если не осилиш это( мож даже мануал какой нить купить), то не лезь туда ваще!!! И не спрашивай, че делать в нете,не поймеш очем реч.
Не ужели во Львове нет норм карбюраторщика :? . Который хотяб скажет" карбу каюк!".
А то ,извени,но ты тут на 2-х страницах ,в двух шлангах путаешся.
П.С. Без обид

- ghost
- Контактна інформація:
Ю.Р.А.
а що, це ідея, нехай людина читає :)
http://www.automan.ru/
отут можна знайти опис роботи різних жигулівських карбів
http://www.vaz.ee/forum/index.php?showtopic=2342
а отут все розписано про солекси
а що, це ідея, нехай людина читає :)
http://www.automan.ru/
отут можна знайти опис роботи різних жигулівських карбів
http://www.vaz.ee/forum/index.php?showtopic=2342
а отут все розписано про солекси
- AnShLv
- Контактна інформація:
Дякую за підказки, в результаті почалось те шо і раніше, оберти скачуть і на холостих глохне, знов карб забився. Чи то застрелитися чи шо.
За поради стосовно майстрів і розбирання карба - з тим вже раду якось дам, мене просто спочатку дивувало, шо щойно зроблена робота повертається у вигляді незробленої неясно чому.
А про те що троїть - троїть при натиску на газ, а на холостих працює рівно, як я і казав.
ПС: якщо вас нервує ця тема, можете не відписувати, я зрозумію ))))
За поради стосовно майстрів і розбирання карба - з тим вже раду якось дам, мене просто спочатку дивувало, шо щойно зроблена робота повертається у вигляді незробленої неясно чому.
А про те що троїть - троїть при натиску на газ, а на холостих працює рівно, як я і казав.
ПС: якщо вас нервує ця тема, можете не відписувати, я зрозумію ))))
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей