Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Діяльність ДАІ. Спілкування і дії. Обговорення.
- Sally
- Ім'я:Оля
- Стать:чоловік
- Номер:B3
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
hrdrive, ну то оскаржуй постанову! АЛЕ ти маєш тільки 10 днів від дня отримання. питання - з якої дати ви будете рахувати ті 10 днів?
zubylo.lviv.ua
- hrdrive
- Контактна інформація:
Re: Діяльність ДАІ. Спілкування і дії. Обговорення.
Sally, а я х.з...давно отримав...а нашо оскаржувати? як вони можуть знайти? а потім доказатишо то тато?
INTE®©ULLE®™
- Sally
hrdrive, я веду до того що в постанові є ключові моменти - дані людини і дані машини. а адреса то вже деталі, хоча напевно можна оскаржити що вона містить невірні дані. ну все одно адреса за час розгляду автоінспекцією справи може і змінитись, так що адреса не є постійним даним, отже тата твого чи так чи так мусять притягнути, ім"я і номер прав він же не міняв. проблема твоя в тому, що ти маєш право оскаржити постанову, АЛЕ ТЕБЕ ЦЬОГО ПРАВА ПОЗБАВИЛИ.
zubylo.lviv.ua
- hrdrive
- Контактна інформація:
Sally, ппц....коротче машина чиста! які проблеми може мати тато? в базі даних даі на ньому нічого немає! 

INTE®©ULLE®™
- Sally
hrdrive, якщо тебе не знаходить даі, то тебе знаходить виконавча служба
от вона тебе і знайшла
чи десь зафіксована дати отримання тобою постанови? якщо так, тоді ти можеш або платити подвійний штраф, або виконавча служба насильно в тебе щось забере. а якщо не зафіксовано, то тоді напиши в даі, щоб прислали тобі копію постанови і поновили терміни.

zubylo.lviv.ua
- hrdrive
- Контактна інформація:
Sally, тобто якшо виконавець не зафіксував дати то зашибісь? а як то взнати? 

INTE®©ULLE®™
- Sally
а тут є тема про виконавчі провадження.
це канєшно геніально отримати документ і почухатись через ен часу
це канєшно геніально отримати документ і почухатись через ен часу

zubylo.lviv.ua
- Sally
hrdrive, не знаю як то взнати
нє ну ти можеш на все забити і чекати що буде далі))) так багато хто робить))) особисто я такого не люблю, бо воно має властивість вилазити в найнесподіваніший і найнезручніший момент. мені (!) здається, що краще розібратись зі всім і не мати ніяких гемороїв.
машина то чиста, але штраф платить водій а не машина))) ти її продати міг в той же день що порушив правила, але штраф все одно тобі прийде, бо ти ж не продався
логічно? 

машина то чиста, але штраф платить водій а не машина))) ти її продати міг в той же день що порушив правила, але штраф все одно тобі прийде, бо ти ж не продався

zubylo.lviv.ua
машина то чиста, але стан виконавчого провадження - "Відкритоhrdrive писав:коротче машина чиста! які проблеми може мати тато? в базі даних даі на ньому нічого немає!
(виконавчий документ: Прийнятий до виконання)" . Тому самий дорогий, але простий варіант: Богдан Володимирович йде до державного виконавця, пише заяву на поновлення строку добровільного виконання, платить 850 грн. через банк і заносить квитанцію цьому виконавцю. Інші варіанти, тіпа судитися з ДАІ, з виконавчою і так далі, займуть багато часу , а можливо і ресурсів. Ще варіант порішати у виконавчій, як у даі за пів ціни(теоретичний варіант сам так ніколи не робив), але треба буде проконтролювати , щоб то провадження закрили і на сайті був статус закрите.
- Sally
але нашо платити подвійну суму? він не зобов"язаний платити майже тисячу там, де він взагалі написав, що незгідний! хіба є дурні гроші.
zubylo.lviv.ua
те що він написав, що не згідний не доводить його не винуватості :)Sally писав: він не зобов"язаний платити майже тисячу там, де він взагалі написав, що незгідний! хіба є дурні гроші.
- Sally
A1, але і те, що справа у виконавчій не зобов"язує його платити невідомо за що
імхо якщо ціна питання майже 1000 грн, то варто поборотись щоб не платити взагалі нічого, чи принаймні половину. хіба що комусь "деньги ляшгу жгут" і 500 грн то копійки.

імхо якщо ціна питання майже 1000 грн, то варто поборотись щоб не платити взагалі нічого, чи принаймні половину. хіба що комусь "деньги ляшгу жгут" і 500 грн то копійки.
zubylo.lviv.ua
справа у виконавчій означає, що його визнали винним і він цього не оскаржив в встановленому законом порядку.Sally писав:але і те, що справа у виконавчій не зобов"язує його платити невідомо за що
- Sally
A1, неправда! справа у виконавчій означає тільки те, що він не сплатив штраф, а причини несплати можуть бути різні! так як йому не дали можливості скористатись своїм правом на оскарження (а він це може довести - адреса неправильна), то він може відстоювати це своє право і вимагати поновлення строків і оскаржити у встановленому законом порядку.
zubylo.lviv.ua
втягуватись в пусту дискусію не бачу смислуSally писав:неправда! справа у виконавчій означає....бла-бла-бла
- Sally
A1,
мені не дуже зрозуміла твоя позиція. я тобі нічого не намагаюсь довести. але нащо ти радиш людині платити повну суму? він цілком може цього не робити! варіант все заплатити в подвійному розмірі то найостанніший з усіх варіантів! оскарження постанови займе в сумі день це разом зі збиранням всіх документів, відсиланням їх в суд і безпосередньо з самим судом і розтягнеться той день десь на 3 місяці і при цьому можна не заплатити взагалі НІЧОГО проти 850 грн! можна подумати hrdrive чи його тато заробляють цю суму за годину чи навіть за день сумніваюсь. 

zubylo.lviv.ua
- hrdrive
- Контактна інформація:
Sally, за 5 днів заробляє
блін...треба шось думати...я немаю часу а татові пофік...немаю зеленого поняття як то оскаржувати...треба завтра залази в нет і гуглити((

блін...треба шось думати...я немаю часу а татові пофік...немаю зеленого поняття як то оскаржувати...треба завтра залази в нет і гуглити((
INTE®©ULLE®™
- Sally
hrdrive, такво. сяд ЗАРАЗ і напиши можеш і від руки заяву в даі: прошу вислати мені копію постанови №ххх у зв"язку з тим, що я її не отримував і таким чином не мав змоги опротестувати її, але за цією постановою відрите виконавче провадження №ххх. Тож прошу повторно вислати мені цю постанову на таку то адресу і поновити строки для оплати штрафу і оскарження. копію собі залиш, а завтра зранку відправ на адресу даі у львівській області рекомендованим листом і собі залиш чек. і далі чекай на ту постанову і побаш шо пришлють.
(тиджень пахати на дрежаву то якась хрєнь! постарайся то відбити! краще вже проїсти ту штуку).
(тиджень пахати на дрежаву то якась хрєнь! постарайся то відбити! краще вже проїсти ту штуку).
zubylo.lviv.ua
-
- Ім'я:Віталій
В мене таке питання. Якщо мені тато виписав довіреність на автомобіль. Чи можу я передати право керування автомобілеем іншій людині , але якщо при цьому було знаходитись разом з ним в машині .Чи не буде це порушенням ???
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість