Візьми нову любу машину і зажени на стенд - а потім просто витягни каталізатор і повітряний фільтр... Тебе результат приємно здивує...Fly писав:Андре я не яким чином не ставлю під сумнів твої слова, бо ти є в тому спеціаліст крутіший на пару порядків чим я. Але погодься шо цифри завищені... Якшо по таких формулах рахувати червону вісімку Сані то в ній кобил 200 має бути. Ну не вірю шо прямоток + фільтр дають біля 20 сил.... Не вірю шо чіптюнінг атмосферника дасть 15 процентів прибавки (8 процентів то нормально, а 15 хіба на турбо двіжки)....Andre писав:Шановні не забуваємо, що в Хюндай Купе стоїть мотор від Лансера, 4g63 2,0 и16 клапанів. Який впринципі на Лансері зі заводу має 150 к.с. У Хюндая зроблено для більшої економіі зі заводу 143 сили.Yelik писав:Так описано, про впускний колектор, чіп, випуск... Хіба можна зняти завдяки їм 50 додаткових кобилок?Andre писав:там по ссилці все написано...
Так от добавлені сили :
Грамотний вихлоп (без каталізатора звичайно) - 15 сил.
Грнамотний впуск - 3-4 сили
Чіптюнінг спеціально Поляки ломали оригінальну прогу і шили паливнгі карти під тільки 98 бензин - 22 л.с. (Стенд показав) + розхід під 20л/100км.
Алюмінієвий маховик котрий важить 4,2 кг на відміну від оригінального вагою в 9,4 кг - дає мотору розкрутитись на 10% швидше значить динамічні характеристи теж виростають і крутний момент на долю площину перекриття теж збільшується - стенд сказав - 9 сил, хоча американці на сайтах FIDANZA бются в груди і кажуть 15 сил..
Загалом - думаю розяснив нормально .. все не діставайте більше питаннями такого типу
Я ж не можу всі секрети всім розповідати - лишусь без роботи