Доріг зараз немає нігде...mastergid писав:А на Радехів немає дорогихіба на карті
І нафіг я купляв Мазду - треба було брати трахтор! Бажано гусеничний - там ходовка вічна!

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Доріг зараз немає нігде...mastergid писав:А на Радехів немає дорогихіба на карті
де ти їх там знайшов?????....кожного тижня їздю...дорога ідеальна!!!mikeng писав:по стрийській трасі купа вибоїн....
скоріше від сколе і дальше...недавно їздив там..ніби дорого ніц така булаtarayk писав:А дорога з сюрпризами я так зрозумів що це від Стрия і далі???
о і мене ця дорога цікавить! бо тре їхати в Калуш на днях.gribkoff777 писав:Хто знає стан дороги Стрий-Івано-Франківськ (Долина, Калуш)
Дякую за інфу, отже вирішено : Львів-Франківськ завтра через Калуш. там на 20-30 км довше, але по часу швидше вийде і машина ціліша буде!!!Mytia писав:через калуш на буковель дорога нормальна. ми їхали вчора, то 90-120 практично всю дорогу. є пару участків жахливих, але загалом гуд.
жидачів-калуш дорога задовільна..по деяким даним навіть краща ніж стрий -калуш.....є кілька простріляних участків..але вцілому їхати можна досить швидкоMytia писав:і яка ше дорога Жидачів -Калуш може хто знає?
+1.Crush писав:жидачів-калуш дорога задовільна..по деяким даним навіть краща ніж стрий -калуш.....є кілька простріляних участків..але вцілому їхати можна досить швидко
нема там дорогиПетро писав:робиться по дорозі на Золочів
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей