mikeng писав:в більшій чи меншій мірі взяли лажу
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Вибір відеореєстратора
- mikeng
- Ім'я:mikeng
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
того і кажу, що:
- C#@O$
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Ігорко
- Стать:чоловік
- Контактна інформація:
Re: Відеореєстратор!
mikeng, нагадай що в тебе за модель ? як себе поводить ?
- mikeng
http://carsolutions.com.ua/ru/Car-DVR-C ... R-1000.php
як працює вже обкашляно в цій темі на попередніх сторінках і ещ в rybkaandrew похожий тільки без внутр памяті, теж в своїй темі він про нього писав
viewtopic.php?f=34&t=21126&start=30
як працює вже обкашляно в цій темі на попередніх сторінках і ещ в rybkaandrew похожий тільки без внутр памяті, теж в своїй темі він про нього писав
viewtopic.php?f=34&t=21126&start=30
- mikeng
scream, вот г...н, п....ти за таке треба
- rybkaandrew
- Ім'я:Андрій
- Контактна інформація:
+1 абалдєть апарат!!mikeng писав:і ещ в rybkaandrew похожий тільки без внутр памяті, теж в своїй темі він про нього писав

- mikeng
вот як то працює вночі
- C#@O$
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Ігорко
- Контактна інформація:
mikeng, і це всього 0,3 мр камера ?
- mikeng
да, всього 0,3
не в мегапікселях щастя, а в якості матриці
не в мегапікселях щастя, а в якості матриці
-
- Ім'я:Юра
Нажив собі Каркам Q3.
Знімає отак http://upload.com.ua/get/902314000/Каркам%20Q3.MOV. Це рідний файл без жодноо редактування. Якість максимальна.
Сам девайс обійшовся в 225доларів приблизно + доставка сюда (бусом передали). Картку пам"яті купив на 8Гб. Це 2.5години відео максимальної якості. За 10 хвилин користування замітив нарізі пару недоліків. Файли пишуться почергово. Між файлами вдтрачеється приблизно 1-2с. Швидкість визначається як середня за попередні кілька ГПС координат. На ділі не відображає твоєї реальної швидкості, після того як зупинився швидкість 0 бачимо тільки через 2-3 секунди.
Номера видно метрів з 20. Девайс маленький акуратний. Коротше поки що довольний.
Знімає отак http://upload.com.ua/get/902314000/Каркам%20Q3.MOV. Це рідний файл без жодноо редактування. Якість максимальна.
Сам девайс обійшовся в 225доларів приблизно + доставка сюда (бусом передали). Картку пам"яті купив на 8Гб. Це 2.5години відео максимальної якості. За 10 хвилин користування замітив нарізі пару недоліків. Файли пишуться почергово. Між файлами вдтрачеється приблизно 1-2с. Швидкість визначається як середня за попередні кілька ГПС координат. На ділі не відображає твоєї реальної швидкості, після того як зупинився швидкість 0 бачимо тільки через 2-3 секунди.
Номера видно метрів з 20. Девайс маленький акуратний. Коротше поки що довольний.

- antik
- Ім'я:Антоха
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 1 раз
такое почти у всехStarcrafter писав:Між файлами вдтрачеється приблизно 1-2с
Три речі, на яких чоловік не повинен давати їздити - на собі, на своїй жінці та на своїй машині
- scorpion
Є можливість ще нажити, але Каркам Q4?Starcrafter писав:Нажив собі Каркам Q3
- mikeng
ти це серйозно????antik писав:такое почти у всехStarcrafter писав:Між файлами вдтрачеється приблизно 1-2с
-
Теоретично, можна придбати взагалі все що завгодно. В мене є пара знайомих в Спб. Я знайшов перший ліпший інтернет магазин з Спб. Оплатив там покупку. Реєстратор першому знайомому принесли на другий день до дому. Далі він передав це другому знайомому, який передав бусом це сюди. Ну а я вже зустрів бус.Є можливість ще нажити, але Каркам Q4?

Можу поділитись контактами знайомих :)
- scorpion
Добре шо є знайомі. Складаю грошики.
- antik
- Ім'я:Антоха
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 1 раз
вполнеmikeng писав:ти це серйозно????
Три речі, на яких чоловік не повинен давати їздити - на собі, на своїй жінці та на своїй машині
- TOTAL_55
- Ім'я:Рома
- Номер:9966
- Подякували: 4 рази
- Контактна інформація:
Starcrafter, і в скільки він тобі обійшовся? Це той що був в тебе вже давніше чи тепер якись інший взяв?
-
Потестив вночі. Не дивлячись на пристойний ксеон, картинка так собі. Хоча, з другої сторони, за ці гроші краще напевно і не знайти.
Якщо хтось хоче глянути рідну картинку, то можу викласти файл. Але там 360МБ :)
Дивився колись відео з реєстраторів повноцінних з нормальними камерами. Там дійсно все добре видно навіть вночі, але там тільки лише камера коштує як весь цей Каркам.
Про ціну я в першому пості відписав на попередній сторінці.
Колись в мене стояв в машині звичайний двоядерний комп і 15 дюймів монітор. Була звичайна вебкамера на панелі на двосторонньому скотчі. Воно навіть писало картинку. Але якість була приблизно як з реєстратора за 70 доларів. Викинув це все з машини по причині того що зробив я систему дешевою. І не робочою. Від відбрації глючив вінчестер. А зробити все дійсно якісно, коштувало на порядок більше. Та і потреба відпала мати в машині комп, після того як змінив роботу.
Взагалі хороший реєстратор на 4 камери автомобільний коштує десь 800 доларів. +3-4 камери ще доларів 400. Мав пеха купити, але "друга половинка" мене б з хати вигнала :).
Якщо хтось хоче глянути рідну картинку, то можу викласти файл. Але там 360МБ :)
Дивився колись відео з реєстраторів повноцінних з нормальними камерами. Там дійсно все добре видно навіть вночі, але там тільки лише камера коштує як весь цей Каркам.
Про ціну я в першому пості відписав на попередній сторінці.
Колись в мене стояв в машині звичайний двоядерний комп і 15 дюймів монітор. Була звичайна вебкамера на панелі на двосторонньому скотчі. Воно навіть писало картинку. Але якість була приблизно як з реєстратора за 70 доларів. Викинув це все з машини по причині того що зробив я систему дешевою. І не робочою. Від відбрації глючив вінчестер. А зробити все дійсно якісно, коштувало на порядок більше. Та і потреба відпала мати в машині комп, після того як змінив роботу.
Взагалі хороший реєстратор на 4 камери автомобільний коштує десь 800 доларів. +3-4 камери ще доларів 400. Мав пеха купити, але "друга половинка" мене б з хати вигнала :).
- rybkaandrew
- Ім'я:Андрій
- Контактна інформація:
правильно мислиш !! я також задумувався над 4-ма камерами і дійсно чимось солідним щоб не глючило і т.д. , але як ти кажеш :"але "друга половинка" мене б з хати вигнала"Starcrafter писав:Взагалі хороший реєстратор на 4 камери автомобільний коштує десь 800 доларів. +3-4 камери ще доларів 400. Мав пеха купити, але "друга половинка" мене б з хати вигнала

- mikeng
Starcrafter виклади нічне відео ан ютуб, порівняємо з моїм, цікаво
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей