і це держслужбовець? Навіть Яник такого собі не дозволяєPier писав:Інспектор ДАІ Одеси назвав українську «телячою мовою»

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
і це держслужбовець? Навіть Яник такого собі не дозволяєPier писав:Інспектор ДАІ Одеси назвав українську «телячою мовою»
язик йому відрізати, може тоді хоч чомусь навчатсяPier писав:Інспектор ДАІ Одеси назвав українську «телячою мовою»
цыкаво катаэшся,а що в одній смізі не міг їхати?leleka писав:ось так це було
Він, напевне, не в курсі, що теля має "язик", але що теля, що він - не знають обоє мовиІнспектор ДАІ Одеси назвав українську «телячою мовою»
Беспредел ГАИ в Одессе (часть 2)Інспектор ДАІ Одеси назвав українську «телячою мовою»
Вже давно таке є правда в Росії, вперше побачив тутVanjabest писав:раджу додивитись до кінця , такого ще небачив
Вот уроди. Я два дні тому бачив як зупиняють на цьому перехрестку і вирішив потратити пять хвилин свого часу для вияснення ситуації. Вирахував момент коли я буду першим для проїзду перехрестя і поїхав на зелений сигнал. Пішоходів небуло, тому незупиняючись проїхав перехрестя дивлячись в очі інспектора. Нажаль мене він незупинив, тому я сам зупинився і підійшов до інспекора для вияснення для чого вони народ зупиняють. Інспектор пояснив що зупиняють за непропускання пішохода, і рядність з виїзду Вашингтона. Я ще показав йому пунк ПДР де можна продовжувати рух на червоний, на що отримав ствердну відповідь.Igor_Lviv писав:Diwal, Вже десь було обговорення цього світлофора. Була думка, що їхати там на червоне можна.
Десь на минулому тижні був там і я. Пробував оцінити ситуацію та зрозуміти.
Поставлено там воно все трохи безмозгло.
З одного боку - їхати можна. З іншого - не дуже...
Бачу, що знову у мене назбирується ряд питань до ДАІ.![]()
ЗІ. Якщо дав на лапу 100грн - нема потреби бігати і фотографувати.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей