ну ти ризиковний ...dgrifon писав:я на своїй жизі їхав вночі 165 км. год. переїзд від Стрия до Калуша))) спішив в Калуш на гонку! в дощ

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ну ти ризиковний ...dgrifon писав:я на своїй жизі їхав вночі 165 км. год. переїзд від Стрия до Калуша))) спішив в Калуш на гонку! в дощ
hrdrive писав:мотор 1.6, їхав з 4 пасажирами, повний багажник бульби 200 км\год, міг спокійно їхати 250 але не хотів
+100500, впав під стілhrdrive писав:нікому не в обіду, але подобається манера написання в цій темі, на кшталт:
мотор 1.6, їхав з 4 пасажирами, повний багажник бульби 200 км\год, міг спокійно їхати 250 але не хотів
Шкода не машинаmastergid писав:180 км/год обганяв шкоду дальше шось очканув.
а редуктор у тебе рідний ? :)TIGER-NIGER писав:ну взагалалі то реально, я їхав з пустим салоном (без задніх сідушок) і сам))) але була 14 гума, тому могло і більше показувати ніж їхав)) але не на багато!..
ну на своїй вектрі 1.8 моно РКПП -- 190 їхалаVitalik-first писав:більше ніж 210 не поїхала би....
В мене знайомий каже що його 21093 рівно 150 км\год йде, ні кілометром більшеM@sTeR писав:На своїй девятці на трасі Броди-Львів вижимав майже 170, десь 165....Може спідометр намахував але показував так....
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей