Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
при таких випадках класно мати відеореєстратор , шоб притикнути шо ви стояли мол в неосвітленому участку і т.д. , думаю зразу підуть на свалJarevych писав:якщо дійсно так, то навіть по правилах ти не зобовязаний зупинятись в неосвітленому місці в темну пору доби, тим більше за межами населеного пункта, ато біда може статись...
може хватить [цензура] нести.Apokalipsis писав:нє то коли я на ікарусі буду везти банду фанів Карпат
1. якщо кличуть до себе в машину то 99,9% - збирають гроші, а не здають план по протоколах!Jarevych писав:leleka, вот бидло, треба було то всьо зняти на відео і сходу в прокуратуру, хай розбираються чого то вони складати протокол починають а потім не віддають...
Коли ДАІшники зупиняють за порушення і складають чи ні Протокол - в любому випадку позбуваєшся 50-500грн, або купи страченого часу. Відверто кажучи, геть липових Протоколів (без порушень) є дуже мало. Але я не про це.leleka писав:3. а відносно прокуратури .... то я чомусь сумніваюсь що це дієвий і ефективний метод (хоча інших варіантів немає). Мені здається, що в прокуратурі працюють звичайні українські держслужбовці, які зацікавлені в дотримані законності працівниками ДАІ так само як інспектори зацікавлені в забезпечені безпеки руху.
я думаю що "БУЛО"mikeng писав:leleka
то я так і не зрозмуів, порушення "рух по смугах" таки було?, ато все якось так непонятно.
leleka писав:там дві смуги в одному напрямку (ліва -прямо, права - до Львова) і вони, відповідно у цьому місці розділені суцільною
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 26 гостей