Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Фарбування машини 07
- Nazarik
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Стан був зашибісь, поки один мудак невтарабанив мене, а я Тараскіна!!! :evil: Вот дивись тут чого малюю :evil: Тараскіна біла!! download.php?id=1039Shturman писав:а в якому вона стані була що ти вирішив ії фарбувати?
download.php?id=1040
download.php?id=1041
download.php?id=1042
download.php?id=1043
Фарбували на рогатці, за райдугою там є сервіс, але жигулі вони не красять тільки іномарки (а мені красьть тому що знакомий шеф там) на рахунок як фарбують сказати неможу бо ще сам небачив, може завтра вже побачуShturman писав:тобі де фарбували, як, скільки грошей і часу?
МІПАShturman писав:що за фарба,
тільки там де порівняли і де були маленькі вмятини!!Shturman писав:шпаклювали багато?
Гнилий був зад і то крило в яке вїхалиShturman писав:гнила десь була?

- Shturman
- Контактна інформація:
Nazarik
Слухай ото він заїхав в тебе, по самі задні двері. Корочше там фарбують тільки так скажемо ззовні, а до якого степення треба розбирати? скло знімати, сидіння, панелі? то якось напряжно так їхати без скла та сидіння:)))))))))) зимно над дворі!!!!
шо вони там розібрати не можуть? півгодини, заплатит їм
Слухай ото він заїхав в тебе, по самі задні двері. Корочше там фарбують тільки так скажемо ззовні, а до якого степення треба розбирати? скло знімати, сидіння, панелі? то якось напряжно так їхати без скла та сидіння:)))))))))) зимно над дворі!!!!
- Nazarik
Я знімав все тобто все що знімається той знімав крім панелі і мотора!Shturman писав:Слухай ото він заїхав в тебе, по самі задні двері. Корочше там фарбують тільки так скажемо ззовні, а до якого степення треба розбирати? скло знімати, сидіння, панелі? то якось напряжно так їхати без скла та сидіння))))))))) зимно над дворі!!!! шо вони там розібрати не можуть? півгодини, заплатит їм

- Nazarik
Фоток немаю але питався за тебе чи взялись би за щеодного жигулика так сказали що візьмуть тебе, але вони занімаються тільки шпакльовкою і фарбовкою від ржавчини і гнилі мусиш рятувати себе сам того вони тобі не будуть робити!!!!!!! Думай, як хоч!!! Якщо знайду фотік то завтра зфоткаю!!Shturman писав:Nazarik
Фотки давай!!!!!
- Shturman
- Контактна інформація:
Nazarik
Шкода що самому треба, слухай, а якщо самому наждаком? бо іншого варіанта не бачу, а вони вже там замажуть, зашпаклюють і пофарбують, але вони тобі щось дуже двого ії роблять, більше вже тижня. Хотілось би побачити вже роботу їхню, але виходить вони тільки ззвовні ії, а мотор якщо зняти? бо то буде тяжко. Колір вони точно підбирають? А ти не знаешь масйчтрів у нарахаж які можуть підготувати машину? а в них тільки пофарбувати, бо в мене там треба трохи і варити
Шкода що самому треба, слухай, а якщо самому наждаком? бо іншого варіанта не бачу, а вони вже там замажуть, зашпаклюють і пофарбують, але вони тобі щось дуже двого ії роблять, більше вже тижня. Хотілось би побачити вже роботу їхню, але виходить вони тільки ззвовні ії, а мотор якщо зняти? бо то буде тяжко. Колір вони точно підбирають? А ти не знаешь масйчтрів у нарахаж які можуть підготувати машину? а в них тільки пофарбувати, бо в мене там треба трохи і варити
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей