не мего конечно, но мне понравилось - фильм психологический триллер

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
жосткий фільм,такого ж стилю ще є "Девушка напротив",не для людей зі слабкими нервамиantik писав:Я плюю на ваши могилы / I Spit on Your Grave
не мего конечно, но мне понравилось - фильм психологический триллер
тільки ту "що грала з вогнем". але вже інші не качала.pikach00 писав:Sally, всі фільми?
додивись...фільм супер...трохи важкий...але враження приємні залишає))Sally писав:я почала дивитись і виключила. мені не пішло..
ти почала з середини дивитися...спочатку треба татуювання подивитисяSally писав:тільки ту "що грала з вогнем". але вже інші не качала.
Підтверджую, фільм варто подивитисяBumer писав:жосткий фільм,такого ж стилю ще є "Девушка напротив",не для людей зі слабкими нервами
він ще здається на реальних подіях знятий.. як подумаєш про це, то взагалі жах.AntikvAr писав:Підтверджую, фільм варто подивитисяBumer писав:жосткий фільм,такого ж стилю ще є "Девушка напротив",не для людей зі слабкими нервами
100 процентів з останніх комедій то справді ржачна комедія, аж не віриться що нарешті знову щось смішне знялиKost писав:shaman, Убойные каникулы подивись) жахи комедія)) трохи крові і чорного гумору але фільм бомба))))
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 11 гостей