Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
життя трохи вчить людину :)FanateG писав:sergey написав:
Моїми стопами ідеш
Якби я знов вибирав, то напевно взяв вже інормарку(Бо вже на ВАЗі їздив)
Аж тепер ти це зрозумів.
а шо можна ще робити в інтернеті?Kost писав:вам ше не надоїли ті безтолкові теми...?![]()
Маєте на увазі "Рено 19"???cdrom писав:+1 за француза
Ну, чому безтолкові. Люди допоможуть, принаймі опреділитися, а то реально не знаю що брати!Kost писав:вам ше не надоїли ті безтолкові теми...
Реально знаю одного мужика, який їздить на такій машині.Не було того тижня щоб він не був на СТОSchulz писав:КІА Сепфія"
Взагалі поняття бюджетна іномарка мені не ясне.Schulz писав:Авто: в пошуку бюджетної іномарки
Згідний, це поняття "розтяжиме" (для когось і беушний лєксус - бюджетна іномаркаsergey писав:Взагалі поняття бюджетна іномарка мені не ясне.
Варіянт ніби нічо, тільки от то 3,0 сильно смущає.t309 писав:є варянт за 4500 але її важко назвати бюджетною, Альфа ромео 164 3.0
t309 писав: з 1.6 ти більше 13-14 літрів на сотню не вижмеш
Speedo писав:Перші два роки взагалі нічого не ламалося, мотор, ходова, ляля! А потім... пішло-поїхало
тобі в сторону італійців краще не дивитисьSpeedo писав:"заглядав під капот" досить часто
Подобаються вони мені, але... на даному етапі не маю достатньо часу, щоб влаштовувати "гаражні посиділки"Romko писав:тобі в сторону італійців краще не дивитись
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей