Розмови на різні теми про авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
Історії з ДАЇвцями...
Apokalipsis
Ім'я:Ігор
Стать:чоловік
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Re: Історії з ДАЇвцями...

Повідомлення Apokalipsis » Суб, 22 січня 2011, 23:19

а на перехрестку коперніка, сахарова,вітовсього, повадились стояти
гайці без патрульної машини, приїжають на 3 БМВ купе, і давай ловити хто сподобався, переважно жінок,і молодих водіїв, і вічно в руці тримають телефон,
обуїли до ручки, їдьте і не зупиняйтесь! вони не мають права! :angry
Wole pchac Forda, niz jezdzic BMW!

Sluva
Ім'я:Славік
Дякував (ла): 14 рази
Подякували: 28 рази

Повідомлення Sluva » Суб, 22 січня 2011, 23:19

cat-yellow писав:what happens?
they'd like to [цензура] everyone's asses or this is just way to earn more money officially?
пить надо меньше :D
"Живіть так, щоб було з чого поржати" (с) Кузьма

veresen
Ім'я:Павло
Номер:BC 0433 AO
Контактна інформація:

Повідомлення veresen » Суб, 22 січня 2011, 23:25

Apokalipsis писав: вони не мають права!
А на підставі чого вони не мають права ?
^_^

Apokalipsis

Повідомлення Apokalipsis » Суб, 22 січня 2011, 23:43

veresen, ну так закон ж є)
от ти не зупинився, вони шо тебе на цивільній бесі доганяти будуть?
має бути патрульна машина! з мигалками! а то я так сам можу форму вдіти і гроші заробляти

Святік
Ім'я:Святослав
Номер:BC7777TC

Повідомлення Святік » Нед, 23 січня 2011, 00:00

Apokalipsis, +1
Якщо Дарвін був правий, то всі інші автомобілі просто вимруть....=)

Igor_Lviv
Ім'я:Igor

Повідомлення Igor_Lviv » Нед, 23 січня 2011, 00:17

azakharchuk писав:Igor_LvivМоргнул после первого поста - "иди сюда" на втором.
Якщо не перевищив - включаєш камеру на телефоні, запитуєш причину зупинки і т.д.
Apokalipsis писав:veresen, ну так закон ж є)
от ти не зупинився, вони шо тебе на цивільній бесі доганяти будуть?
має бути патрульна машина! з мигалками! а то я так сам можу форму вдіти і гроші заробляти
Порадники! Ну коли ж ви переведетесь накінець? :angry Скільки можна писати цілковиті дурниці ще й посилатись на Закон?

Pier
Дякував (ла): 5 рази

Повідомлення Pier » Нед, 23 січня 2011, 00:25

Apokalipsis, Святік, так вроді ніхто не мішає, писати навіть вроді тут, про беркут, який "вийшов на охоту" :)

McAr
Ім'я:Андрій

Повідомлення McAr » Нед, 23 січня 2011, 00:37

Apokalipsis писав:гайці без патрульної машини, приїжають на 3 БМВ купе, і давай ловити хто сподобався

знаємо тих ДАЙців, вони і біля Океану люблять випасатися, доречі знімають на звичайну мильницю яка стоїть на панелі і запрошують зупинених водіїв в то вишневе БМВ купе до показу фільму.

Може вже піднімалася тема, то відео з мильниці якусь юридичну силу мае? Підозрюю,що ні але таких операторів бачу не вперше,особливо в центрі, кого зупиняли, поділіться спогадами.

igorok
Подякували: 3 рази
Контактна інформація:

Повідомлення igorok » Нед, 23 січня 2011, 00:46

Apokalipsis писав:от ти не зупинився, вони шо тебе на цивільній бесі доганяти будуть?має бути патрульна машина! з мигалками!
нє, передадуть спецзв,язком і тебе найближча патрульна машина зупинить і відберуть права за незупинку на вимогу працівника, дійсно не варто таке радити, ато начитаються люди і проблеми будуть мати.

Andriy01
Дякував (ла): 4 рази
Подякували: 4 рази

Повідомлення Andriy01 » Нед, 23 січня 2011, 00:47

McAr писав:Може вже піднімалася тема, то відео з мильниці якусь юридичну силу мае
Як доказ долучити можуть, але оскаржити можна.

Jarevych
Тюнінг клуб
Ім'я:Ярік
Дякував (ла): 10 рази
Подякували: 82 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Jarevych » Нед, 23 січня 2011, 01:00

igorok писав:нє, передадуть спецзв,язком і тебе найближча патрульна машина зупинить і відберуть права за незупинку на вимогу працівника, дійсно не варто таке радити, ато начитаються люди і проблеми будуть мати.
*** люди вчіть правила і думайте головою шо пишете... передасть і шо... так, якщо він дійсно офіційно там патрулює то є добре, але якщо просто кружить то тоді є більше причин зупинитись:
1. зупинитись на вимогу і по всій строгості закону, причина, доки, і т.п.
2. при проханні сісти в машину записати розмову на диктофон а при предявленні відео фіксації на несертифікований пристрій зафіксувати це або в голосовому вигляді на диктофон, або відео, фото... а потім скаргу в прокуратуру на них за незаконне використання несертифікованої техніки для власного збагачення.
таким чином якщо кожен почне так робити то рано чи пізно ми таки досягнемо справедливості. ІМХО, може я і неправий, але я вважаю що якщо вже зупинили і очевидно що без причини то варто всеж таки культурно але дістати їх використовуючи всі права які надає нам закон.
а на рахунок штрафу то це спірне питання...
Невиконання вимог працівника міліції про зупинку транспортного засобу штраф від 153 до 187 гривень або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від 3 до 6 місяців
ібо згідно конституції України права це є приватна власність яка може бути вилучена тільки за рішенням суду, а якщо правильно заповнити протокол то суд навряд чи забере права. Наприклад у випадку якщо тебе зупиняють і ти бажаєш зупинитись не порушуючи правила і станеш трохи далі то даєць може сприйняти це як ігнорування і не підійти а ти як виявляється просто дотримувався правил...
Доречі, рекомендую всім зайти на Гугл докс до Igor_Lviv, і скачати документи які повинні бути в машині завжди, там є і про відео фіксацію і їхні накази і т.п. і саме основне це рекомендація по проїзду кільця від начальника ДАІ(якщо не помиляюсь), тобто таким чином уникнути розказів про райвідділок і т.п.
Машина не жінка , помилок не пробачає

Breaker

Повідомлення Breaker » Нед, 23 січня 2011, 01:33

сьогодні даішники були молодці =) Їх було четверо біля Міцкевича, то не встигали зупиняти всіх порушників. Хоча дивно, що відпускали кожного через хвилину. Цікаво, обоходились усним попередженням чи що?! )

Apokalipsis

Повідомлення Apokalipsis » Нед, 23 січня 2011, 01:37

Igor_Lviv писав:Порадники! Ну коли ж ви переведетесь накінець? Скільки можна писати цілковиті дурниці ще й посилатись на Закон?
так ти вот перечитай сам їх, де там написано, що дозволяється вестися стеження не на патрульній машині? і стеження за особою,і патрулювання 2 різні речі, тому на приватній машині пастися не мають права! ютуб в поміч дивись там маса таких відасіків є! :angel

+ ті гайці рації навіть не мають! а тупо беруть на розвод

а піший патруль можна відрізнити по планшеті

Жульєн
Тюнінг клуб
Ім'я:Юрій Володимирович
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 2 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Жульєн » Нед, 23 січня 2011, 13:06

Apokalipsis, сосну хапнув?! Чорним по білому написано.
Всім своїм ворогам я посилаю промені добра! Хай вони спалять вас дотла, ананаси!)))

igorok
Контактна інформація:

Повідомлення igorok » Нед, 23 січня 2011, 13:27

Apokalipsis писав:де там написано, що дозволяється вестися стеження не на патрульній машині? і стеження за особою,і патрулювання 2 різні речі, тому на приватній машині пастися не мають права! ютуб в поміч дивись там маса таких відасіків є!
ютуб в опу, водій повинен керуватись ПДР, а не ютубом :D , а в ПДР вказано, що водій повинен зупинитись на вимогу працівника міліції (читай даі, беркут, ппс, дсо і т.д.), і в правилах ніде не вказано, що працівник повинен бути на патрульній машині %)
і про яке [цензура] стеження ти кажеш? стоїть хлоп в формі працівника мвс, показує тобі сигнал про зупинку(рукою, палкою, в тих же правилах є жести регулювальника, і водій зобов,язаний їх знати і розуміти), ти повинен зупинитись з дотриманням правил, але в місці вказаному інспектором (нагадаю жести регулювальника мають найвищий приорітет), і пофіг на чому він приїхав, хоч на бентлі, 100 раз про то говорили, чи якщо в нього піше патрулювання, то він пішки має прийти на роботу? хтось мені вкаже чим регламентується локальне місце складання протоколу? може то патрульна машина, чи приватна машина, чи коліно інспектора, чи горб перехожого, чи сусіднє кафе? та сиди собі в своїй машині, він принесе тобі протокол (і яка тобі різниця де він його складатиме, на вулиці чи в приватному авто), інша справа якщо тебе доганяють і змушують зупинитись на приватному авто, але то інша історія. так от, тебе зупинили, якщо нема жетона чи посвідчення, нема питань, можна права качати, а якщо є - водій зобов,язаний пред явити доки
Apokalipsis писав: ті гайці рації навіть не мають! а тупо беруть на розвода піший патруль можна відрізнити по планшеті
по якій такій планшеті? і чи впевнений ти що вони не мали рації? мене колись зупинили на замку, за ніби "незупинку на вимогу працівників даі біля обл ради", я там вночі дійсно проїзджав і стояли дайці, але мене не зупиняли, а коли піднявся на замок, зупинив інший патруль, так от ті шо зупинили телефоном зв,язались з патрулем, що стояв біля облради, ті підїхали і кажуть ні, вибачте то була темна 99 (моя біла), отже навіть якщо немає рації, можна оперативну інформацію передати моб телефоном ;)
П.С. може якщо б вони стояли на приватному форді, а не на бмв, то все було б ок?

Коба
Ім'я:伊戈
Контактна інформація:

Повідомлення Коба » Нед, 23 січня 2011, 13:43

Apokalipsis, Святік, Попробуйте не зупинитись, потім поділитесь "ощущениями" :D
Никто не безгрешен, хотя многие живут безнаказанно.
© Джон Рей

Igor_Lviv
Ім'я:Igor

Повідомлення Igor_Lviv » Нед, 23 січня 2011, 13:50

Коба писав:Apokalipsis, Святік, Попробуйте не зупинитись, потім поділитесь "ощущениями" :D
Також вже десь описував тут на форумі. Якось в суботу, з пів року тому, оформляв ДТП - вскочив в яму і щоб страхова заплатила треба було ДАІ.
Так от, за час оформлення (хв 30-40), ДАІшники два рази вибачались і два рази гнались за якимись авто, про незупинку і напрямок руху яких повідомили по рації. Вісі переговори по рації було чути і мені.
ДТП оформляли на Куликівській, а ганялись вони на Стрийську.
Раз - вантажівка, що не зупинилась. Догнали між Автобусним та Автовокзалом.
Форестера перехопили біля Монументу на Стрийській.
Просто зупиняли їх, а там вже під'їжджали інші патрулі - оформляли. Мої - повертались оформляти мені ДТП далі.

Apokalipsis

Повідомлення Apokalipsis » Пон, 24 січня 2011, 22:30

18. Особливості несення служби працівниками підрозділів ДПС

18.1. Під час несення служби працівникам підрозділів ДПС забороняється:

18.2. Виймати з кобури і передавати будь-кому свою табельну вогнепальну зброю.

18.3. Відволікатися від служби і послаблювати увагу під час нагляду за дорожнім рухом.

18.4. Вступати в розмови з учасниками дорожнього руху з питань, які не мають відношення до служби.

18.5. Порушувати правила радіообміну, вести неслужбові розмови по телефону.

18.6. Заходити без службової необхідності в жилі будинки та інші приміщення.

18.7. У взаємовідносинах з учасниками дорожнього руху забороняється:

звертатися до учасників дорожнього руху на "ти";

використовувати погрозливі чи ображаючі жести;

допускати при спілкуванні зневажливий тон, грубість, неввічливе викладення зауважень, вирази або репліки, які ображають людську гідність, погрози;

пред'являти безпідставні звинувачення.

18.8. Перевозити сторонніх громадян і вантажі в патрульному автомобілі (автобусі, мотоциклі), а також залишати його незамкненим та без нагляду.

18.9. Доставляти затриманих осіб до територіальних ОВС на транспортних засобах, які не призначені для перевезення людей.

18.10. Використовувати під час несення служби технічні засоби та прилади, які не сертифіковані в Україні та не пройшли повірку або мають свідоцтво про повірку, термін дії якого минув.

18.11. Самовільно залишати пост, маршрут патрулювання або відхилятися від нього і змінювати порядок несення служби.

18.12. Порушувати або відступати від вимог ПДР, за винятком випадків, визначених чинним законодавством.

18.13. Передавати будь-кому спеціальні засоби чи прилади, право керування патрульним транспортним засобом.

<A name=428>18.14. Залишати без нагляду в патрульному транспорті затриманих осіб.

18.15. Використовувати для несення служби приватні транспортні засоби.
це 111 наказ який НЕ відмінили.. тому шановні мої :angel

mastergid
Ім'я:Володимир
Номер:MASTERGID
Подякували: 2 рази

Повідомлення mastergid » Пон, 24 січня 2011, 23:11

Jarevych писав:Доречі, рекомендую всім зайти на Гугл докс до Igor_Lviv, і скачати документи які повинні бути в машині завжди, там є і про відео фіксацію і їхні накази і т.п. і саме основне це рекомендація по проїзду кільця від начальника ДАІ(якщо не помиляюсь), тобто таким чином уникнути розказів про райвідділок і т.п.
:oops тицьни пальце де це є :surprised
О97 І55 3О 56 chip-tuning DPF FAP EGR ADBLUE, Renault CanClip, Renault Pro+

igorok
Контактна інформація:

Повідомлення igorok » Пон, 24 січня 2011, 23:17

Apokalipsis писав:18.15. Використовувати для несення служби приватні транспортні засоби.
добиратись до місця патрулювання це ще не несення служби, про паломництво до місць несення служби нічого не вказано.
П.С. цікаве спостереження, в пдр вказано, що водій може передати свій тз для виконання невідкладних завдань працівнику мвс, а це вже пряме використання приватного тз, постанова кму має вищий приорітет, ніж наказ ;)

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість