гайці без патрульної машини, приїжають на 3 БМВ купе, і давай ловити хто сподобався, переважно жінок,і молодих водіїв, і вічно в руці тримають телефон,
обуїли до ручки, їдьте і не зупиняйтесь! вони не мають права!

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
пить надо меньшеcat-yellow писав:what happens?
they'd like to [цензура] everyone's asses or this is just way to earn more money officially?
А на підставі чого вони не мають права ?Apokalipsis писав: вони не мають права!
Якщо не перевищив - включаєш камеру на телефоні, запитуєш причину зупинки і т.д.azakharchuk писав:Igor_LvivМоргнул после первого поста - "иди сюда" на втором.
Порадники! Ну коли ж ви переведетесь накінець?Apokalipsis писав:veresen, ну так закон ж є)
от ти не зупинився, вони шо тебе на цивільній бесі доганяти будуть?
має бути патрульна машина! з мигалками! а то я так сам можу форму вдіти і гроші заробляти
Apokalipsis писав:гайці без патрульної машини, приїжають на 3 БМВ купе, і давай ловити хто сподобався
нє, передадуть спецзв,язком і тебе найближча патрульна машина зупинить і відберуть права за незупинку на вимогу працівника, дійсно не варто таке радити, ато начитаються люди і проблеми будуть мати.Apokalipsis писав:от ти не зупинився, вони шо тебе на цивільній бесі доганяти будуть?має бути патрульна машина! з мигалками!
Як доказ долучити можуть, але оскаржити можна.McAr писав:Може вже піднімалася тема, то відео з мильниці якусь юридичну силу мае
*** люди вчіть правила і думайте головою шо пишете... передасть і шо... так, якщо він дійсно офіційно там патрулює то є добре, але якщо просто кружить то тоді є більше причин зупинитись:igorok писав:нє, передадуть спецзв,язком і тебе найближча патрульна машина зупинить і відберуть права за незупинку на вимогу працівника, дійсно не варто таке радити, ато начитаються люди і проблеми будуть мати.
ібо згідно конституції України права це є приватна власність яка може бути вилучена тільки за рішенням суду, а якщо правильно заповнити протокол то суд навряд чи забере права. Наприклад у випадку якщо тебе зупиняють і ти бажаєш зупинитись не порушуючи правила і станеш трохи далі то даєць може сприйняти це як ігнорування і не підійти а ти як виявляється просто дотримувався правил...Невиконання вимог працівника міліції про зупинку транспортного засобу штраф від 153 до 187 гривень або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від 3 до 6 місяців
так ти вот перечитай сам їх, де там написано, що дозволяється вестися стеження не на патрульній машині? і стеження за особою,і патрулювання 2 різні речі, тому на приватній машині пастися не мають права! ютуб в поміч дивись там маса таких відасіків є!Igor_Lviv писав:Порадники! Ну коли ж ви переведетесь накінець? Скільки можна писати цілковиті дурниці ще й посилатись на Закон?
ютуб в опу, водій повинен керуватись ПДР, а не ютубомApokalipsis писав:де там написано, що дозволяється вестися стеження не на патрульній машині? і стеження за особою,і патрулювання 2 різні речі, тому на приватній машині пастися не мають права! ютуб в поміч дивись там маса таких відасіків є!
по якій такій планшеті? і чи впевнений ти що вони не мали рації? мене колись зупинили на замку, за ніби "незупинку на вимогу працівників даі біля обл ради", я там вночі дійсно проїзджав і стояли дайці, але мене не зупиняли, а коли піднявся на замок, зупинив інший патруль, так от ті шо зупинили телефоном зв,язались з патрулем, що стояв біля облради, ті підїхали і кажуть ні, вибачте то була темна 99 (моя біла), отже навіть якщо немає рації, можна оперативну інформацію передати моб телефономApokalipsis писав: ті гайці рації навіть не мають! а тупо беруть на розвода піший патруль можна відрізнити по планшеті
Також вже десь описував тут на форумі. Якось в суботу, з пів року тому, оформляв ДТП - вскочив в яму і щоб страхова заплатила треба було ДАІ.Коба писав:Apokalipsis, Святік, Попробуйте не зупинитись, потім поділитесь "ощущениями"
Jarevych писав:Доречі, рекомендую всім зайти на Гугл докс до Igor_Lviv, і скачати документи які повинні бути в машині завжди, там є і про відео фіксацію і їхні накази і т.п. і саме основне це рекомендація по проїзду кільця від начальника ДАІ(якщо не помиляюсь), тобто таким чином уникнути розказів про райвідділок і т.п.
добиратись до місця патрулювання це ще не несення служби, про паломництво до місць несення служби нічого не вказано.Apokalipsis писав:18.15. Використовувати для несення служби приватні транспортні засоби.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість