Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Щось дороги почали робити!
-
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Дорого Львів - Тернопіль до від Львова до Золочева тупо нема.... я від початку року катався пару раз... моя порада... не їдьте більше 60-70,.... бо ями появляються нізвідки і переходять в ахеренно глибокі вибоїни.... від Золочева до Тернополя трішки лекше... дорога нормал... але є поодинокі ями.. ну 90-100 можна валити.
А і ще! Дорогу якоби "ремонтували" позасипали щебнем і глиною чи чимось таким... тому тримайтесь подалі від важкої техніки бо получити камнем в лобовуху - як два пальці об асфальт
А і ще! Дорогу якоби "ремонтували" позасипали щебнем і глиною чи чимось таким... тому тримайтесь подалі від важкої техніки бо получити камнем в лобовуху - як два пальці об асфальт
- Vexler
- Ім'я:Віктор
- Стать:чоловік
- Номер:металевий
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 8 рази
- Контактна інформація:
Re: Щось дороги почали робити!
Myself писав:hrdrive написав:
там якраз показували дорогу на Тернопіль
показували що?
Як ти це назвав?
Дороги там вже рік немає, є напрямок, по якому дуууже небезпечно їхати навіть 50 км/год...
літом теж памятаю жахіття було..дорога розповзла просто, але саме зараз дорога на Тернопіль - то ужас повний!

Надійне страхування (097) 223-88-69 Віктор
- Sally
- Ім'я:Оля
- Номер:B3
не знаю де там яка дорога, а в винниках асфальту стає щодень менше
щось там латали і в результаті і грошей нема і дири ще більші ніж були 

zubylo.lviv.ua
- VAVAN
- Номер:LVIVSKI
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 1 раз
- Контактна інформація:
угу був в батьків на днях, теж це зауважив 

- Vusiko
- Ім'я:Олексій
- Подякували: 2 рази
я тільки з Золочева. Я туда більше машиною не поїду. Буду тепер маршруткою їздити. Такого жаху мій мозок не витримає. Я більше змучився ніж наїздив
- roksana
- Ім'я:оксана
- Стать:жінка
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 3 рази
До Золочева треба їхати по київській трасі до Буська, а вже звідти через Красне і на Скваряву, або на Андріївку-Скнилів-Бортків і виїхати в В.Вільшаниці. Лишні кілометри, але спокійніші нерви і машина ціліша.
- Vusiko
- Ім'я:Олексій
- Подякували: 2 рази
Та знаю я ту дорогу. але ніхіло так лишні км виходять. Туда і назад то вийде поза 100 км. Краще помучаюся маршруткою коли моя черга їхати, або на машині напарника :)roksana писав:Лишні кілометри
- TOTAL_55
- Ім'я:Рома
- Номер:9966
- Подякували: 4 рази
- Контактна інформація:
в Тернопіль сьодні їздив, там тоже ппц, але чуток краща ніж Золочів-Львів
-
- Дякував (ла): 4 рази
Сегодня ездил в Ровно. Киевская трасса и с этой стороны уже начала разваливаться. За Буском уже видны проблемы, пока что их можно объехать (за исключением одного места, где тупо рассыпалась вся полоса), но это уже начало конца. Сойдет еще один два снега и там будет кисло.
В очередной раз хочется выразить респект Ровенской области. Все таки там к организации дорожного движения относятся намного ответственнее чем у нас. Пару примеров:
- там где четырехполосная дорога (с разделительной полосой и отбойниками) проходит через населенный пункт (белый) за 100-200 м. перед знаком начала населенного пункта стоит знак ограничения скорости 90.
- по дороге встретил штук 5 знаков - 3.42 "Конец всех ограничений" и все в Ровенской области, во Львовской такое есть где-то? Я только "Конец запрета обгона" видел у нас на кольцевой дороге. Т.е. на знаки там в целом не жлобятся.
- офигенные отличия в разметке, например стрелки в 1.19 вплетенный в прерывистую на обычной дороге - тонко намекают, на то, что пора обгон заканчивать, так как приближается зона недостаточной видимости.
- еще летом заметил. Я ночью там не езжу и не знаю, довели ли он до ума, но на четырехполоске вдоль трассы устнавливали фонари. Т.е. просто между Дубно и Ровно будет освещенный кусок трассы.
Справедливости ради скажу, что когда пришло углубиться за пределы Киевской трассы чуть-чуть в область, с дорогами все похуже, но не такой писец как вы тут рассказываете про Золочев. Да неровно, да не чистят, но все равно 90-100 получается ехать, местами скидывал до 70-80, бо лед сплошной.
В очередной раз хочется выразить респект Ровенской области. Все таки там к организации дорожного движения относятся намного ответственнее чем у нас. Пару примеров:
- там где четырехполосная дорога (с разделительной полосой и отбойниками) проходит через населенный пункт (белый) за 100-200 м. перед знаком начала населенного пункта стоит знак ограничения скорости 90.
- по дороге встретил штук 5 знаков - 3.42 "Конец всех ограничений" и все в Ровенской области, во Львовской такое есть где-то? Я только "Конец запрета обгона" видел у нас на кольцевой дороге. Т.е. на знаки там в целом не жлобятся.
- офигенные отличия в разметке, например стрелки в 1.19 вплетенный в прерывистую на обычной дороге - тонко намекают, на то, что пора обгон заканчивать, так как приближается зона недостаточной видимости.
- еще летом заметил. Я ночью там не езжу и не знаю, довели ли он до ума, но на четырехполоске вдоль трассы устнавливали фонари. Т.е. просто между Дубно и Ровно будет освещенный кусок трассы.
Справедливости ради скажу, что когда пришло углубиться за пределы Киевской трассы чуть-чуть в область, с дорогами все похуже, но не такой писец как вы тут рассказываете про Золочев. Да неровно, да не чистят, но все равно 90-100 получается ехать, местами скидывал до 70-80, бо лед сплошной.
-
- Ім'я:Vlad
azakharchuk, Їхав сьогодні по Київській трасі(маршрут Львів-Ожидів і Ожидів -Львів) ,жодних проблем з дорожнім покриттям не спостерігав.Навпаки,траса чиста і суха.Але знову ж таки,тільки з`їдеш з траси - майже відразу починається ...опа
.

- rybkaandrew
- Ім'я:Андрій
- Контактна інформація:
а я там валю всі 110Vusiko писав:я тільки з Золочева. Я туда більше машиною не поїду. Буду тепер маршруткою їздити. Такого жаху мій мозок не витримає. Я більше змучився ніж наїздив

- mikeng
- Ім'я:mikeng
їхав вчора в сторону Радехова, то ппц ось що робиться десь перед камянкою-буською, приблизно така вся дорога, ппц
-
- Дякував (ла): 4 рази
Legacy-man
Сегодня возвращался, могу немного локализовать. Ты чуть-чуть не доехал, начала разваливаться объездная Олесько, я так понимаю, что ты ушел влево чуть раньше. Больше всего проблем между Янгеливкой и Хватовом. Поглядим, что будет в апреле.
Сегодня возвращался, могу немного локализовать. Ты чуть-чуть не доехал, начала разваливаться объездная Олесько, я так понимаю, что ты ушел влево чуть раньше. Больше всего проблем между Янгеливкой и Хватовом. Поглядим, что будет в апреле.
-
- Ім'я:Yura
- Номер:ВС9010EI
- Подякували: 1 раз
- Контактна інформація:
І ось тут потрібно виділити наших "доблесниx" дорогостроїтелей, оскільки обїздну Олеська робили українці, а решту дороги Львів-Броди робили турки!так от вже через рік вроді після будування дороги(обїзд Олеська) там зявилися колії від фур,хоча на решті дороги такого не замічалося!і я дуже сумніваюся, що грошей там виділили менше ніж туркам!!!
- Sally
так як я живу майже на окружній дорозі то часто нею їжджу. тут з винник до кульпарківської прекрасна дорога! їхати саме задоволення! слизька тільки якщо безпосередньо падає сніг, у весь інший час суха рівна дорога. але далі від кульпарківської і до епіцентру....
дорогу просто змило
дехто умудряться там ще й швидко їхати
ужас!!! 

zubylo.lviv.ua
- crush
- Ім'я:Vitallo
- Контактна інформація:
а що там мішає швидко їздити???...."больше скорость - меньше ям!!!" - золоте правило(але головне не перестаратисяSally писав:дехто умудряться там ще й швидко їхати ужас!!!

Малий і гімнистий
© НУЛП ІНЕМ ЕК-12 2003рік
- Sally
Crush, та канєшно менше ям... то тільки для літаків таке правило годиться, а для тих, в кого колеса таки на землі залишаються то білет на сто.
zubylo.lviv.ua
- crush
- Ім'я:Vitallo
- Контактна інформація:
знову можу непогодитися....все залежить від ям...є такі ідянки..які набагото менш збитковіше пролітати на великій швидкості...ніж повільно проїжати(звісно мова не йде про ями в яких можна колесо залишити)Sally писав:Crush, та канєшно менше ям... то тільки для літаків таке правило годиться, а для тих, в кого колеса таки на землі залишаються то білет на сто.
Малий і гімнистий
-
- Ім'я:Паша
rybkaandrew, ти проїжаєш на 110 навіть на тому участку шо між Тарасівкою і Печенією??)) чи в Словіті? чи між Тарасівкою і Чижиковим? та там треба на 1 передачі їхати:))
- cat-yellow
- Ім'я:Михайло
- Дякував (ла): 222 рази
- Подякували: 72 рази
Crush писав:знову можу непогодитися....все залежить від ям...є такі ідянки..які набагото менш збитковіше пролітати на великій швидкості...ніж повільно проїжати(звісно мова не йде про ями в яких можна колесо залишити)
згоден
але в таких умовах - не дай Боже щось на дорозі і тре на тих ямах тормозити - це ппц
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 12 гостей