з губою бажання занижатись не зникло?rybkaandrew писав:поставив докладочки :santa поки що одна фотка :

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
з губою бажання занижатись не зникло?rybkaandrew писав:поставив докладочки :santa поки що одна фотка :
сьогодні вже зниклоluav писав:з губою бажання занижатись не зникло
я б теж занижався,але при з"їзді з бордюра або губа розтовчу,або захист.та й з нашою бруківкою і коліями щось немає ніякого бажання.або їздити і мучитисьrybkaandrew писав:сьогодні вже зниклоluav писав:з губою бажання занижатись не зникло![]()
як не яма то канава
Петро писав:rybkaandrew, Закидуй якісніші фото,цікаво :santa
+1|JAGUAR| писав:ті докладки вже помальовані в чорний і полаковані, так і залишаться, а спойлер і бленда в колір
13,5 см. + ще заниження -30 буде :)hrdrive писав:скільки см від губи до підлоги?
колір я і не буду міняти , в мене дуже темно синій :) + чорні деталі , тому щоб не переборщити із кольорами я вирішив спойлер і бленду у колір ,ну і бленда то є як продовження даху типуDNK писав:гарно виглядає,але тільки колір не міняй хай буде двокольорна,чи не буде?
так само як в мене виходить)rybkaandrew писав:13,5 см. + ще заниження -30 буде
такhrdrive писав: десь на 25 мм, то правда?
я йому не конкурент ,наоборот радує що є люди які ще готові доглядати за старими автівками і не бояться капіталовкладень :)DNK писав:БОМБА тепер в луава є конкурент ,дуже гарно йому підійшли ці доробки
ой як мене та дирка харилаFAST писав: а задня докладка чотко дирку між трубами закрил
весни чекаю :)hrdrive писав:кльово вийшло! тепер з дисочками і заниженням це буде взагалі супер!!!
дякую , та з продовження це мабуть вже на весну приборчики якісь в салон + з мотором ще не знаю що і як буду робитиDiman писав:машинка зачот!) чекаєм продовження проекту
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей