мені треба плівку де нічого не втрачаєтьсяVitalik-first писав:Vomont, десь відсотків 20-30 точно втратиться,хоча не так щоби аж дуже суттєво...
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Покраска фар (кто/где во Львове красит?)
- Vomont
- Ім'я:Володя
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
-
- Дякував (ла): 18 рази
- Подякували: 11 рази
- Контактна інформація:
Re: Покраска фар (кто/где во Львове красит?)
¡ я б купивVomont писав:мені треба плівку де нічого не втрачаєтьсяVitalik-first писав:Vomont, десь відсотків 20-30 точно втратиться,хоча не так щоби аж дуже суттєво...

Воно 

- Breaker
Неможливо тонувати фари і щоб вони не світили при цьому гірше. Хіба як варіант, то малювати корпус фари, але самі фари не фарбувати. Я вже півтора місяці їзжу з затонованими. Світить на 40% гірше, але по місту мені хватає. Якщо по трасі, то втикаю дальній, і так не сліпить нікого)
- Вкладення
-
- x_14dd38c7.jpg (81.29Кіб)Переглянуто 3034 разів
- Pioneer
- Ім'я:Тарас
Якщо фара проста з ксеноном то світло втикає процентів на 15-20, якщо є лінза то відсотків на 60-70, в кєнта на сеаті заклеїли майже нічого не змінилось я собі на санті де є лінза ліпанув несвітить вопше, але ксенон в ПТФ і све ок:)
Breaker писав: Світить на 40% гірше, але по місту мені хватає. Якщо по трасі, то втикаю дальній, і так не сліпить нікого)
надіюсь ваші машини заберуть на штраф площадкуPioneer писав:я собі на санті де є лінза ліпанув несвітить вопше, але ксенон в ПТФ і све ок:)
- hrdrive
- Контактна інформація:
Ти просто її заматовуєш і обезжирюєш. поверхня не має впливу механічних чи атмосверних явищ, тому грунту не потрібно. фарба і так ніде не дінеться.|JAGUAR| писав:перед покраскою треба шкурити ту поверхню фари яку потрібно красити, наприклад якшо вона типу під хром, то це все потрібно здирати?
INTE®©ULLE®™
- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
І жезл вставлять кудисьA1 писав:надіюсь ваші машини заберуть на штраф площадку

- vladumur
- Ім'я:Володя
фізику вчив? ну нема такої в природі :) люба плівка дає навіть прозора зміни в світовому пучку і кута освітленяVomont писав:мені треба плівку де нічого не втрачається
Якщо у кожної людини є ангел-охоронець, то мій або десь спить...або забухав по-чорному...
- Pioneer
поясни в звязку з чим? в правилах таке не заборонено, все на лінзі все на фірмових ксенонах, а те що вони притемнені нех нікого необходить хмене видно а світить воно і так краще чим сама крута фара без ксеноно!!!!!!!A1 писав:Breaker писав: Світить на 40% гірше, але по місту мені хватає. Якщо по трасі, то втикаю дальній, і так не сліпить нікого)надіюсь ваші машини заберуть на штраф площадкуPioneer писав:я собі на санті де є лінза ліпанув несвітить вопше, але ксенон в ПТФ і све ок:)
ПДДPioneer писав:поясни в звязку з чим? в правилах таке не заборонено, все на лінзі все на фірмових ксенонах, а те що вони притемнені нех нікого необходить хмене видно а світить воно і так краще чим сама крута фара без ксеноно!!!!!!!
31. ТЕХНІЧНИЙ СТАН ТРАНСПОРТНИХ ЗАСОБІВ ТА ЇХ ОБЛАДНАННЯ
31.1. Технічний стан транспортних засобів та їх обладнання повинні відповідати вимогам стандартів, що стосуються безпеки дорожнього руху та охорони навколишнього середовища, а також правил технічної експлуатації, інструкцій підприємств-виробників та іншої нормативно-технічної документації.
31.4.3. Зовнішні світлові прилади:
а) кількість, тип, колір, розміщення і режим роботи зовнішніх світлових приладів не відповідають вимогам конструкції транспортного засобу;
б) порушено регулювання фар;
в) не горить лампа лівої фари в режимі ближнього світла;
г) на світлових приладах немає розсіювачів або використовуються розсіювачі і лампи, що не відповідають типу даного світлового приладу;
ґ) на розсіювачах світлових приладів нанесено тонування або покриття, що зменшує їх прозорість чи світлопропускання.
- Петро
- Дякував (ла): 23 рази
- Подякували: 17 рази
Малюй по хрому,нічо не буде "варитись" :)|JAGUAR| писав:перед покраскою треба шкурити ту поверхню фари яку потрібно красити, наприклад якшо вона типу під хром, то це все потрібно здирати? чим потім цю поверхню обробляти? грунтувати чи як?
xenum.ua
Чистка EGR i DPF 096_697_5730 (Новояворівськ)
Чистка EGR i DPF 096_697_5730 (Новояворівськ)
- Breaker
A1 писав:ґ) на розсіювачах світлових приладів нанесено тонування або покриття, що зменшує їх прозорість чи світлопропускання.

Але може то не тонування, а фара брудна, даішник не має як заміряти)
- antik
- Ім'я:Антоха
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 1 раз
тонировка, покраска... оно не должно вредить, снижать, негативно сказыватся на свете, имхо
посему считаю тонировку пленкой или покраску рефлекторной оптики (не линзовую) - бредом
посему считаю тонировку пленкой или покраску рефлекторной оптики (не линзовую) - бредом
Три речі, на яких чоловік не повинен давати їздити - на собі, на своїй жінці та на своїй машині
- hrdrive
- Контактна інформація:
але сам собі так зробив? :) різницю відчув? в мене ні, навпаки краще навіть стало. більш спрямований пучок.antik писав:покраску рефлекторной оптики
INTE®©ULLE®™
- Sluva
- Ім'я:Славік
- Дякував (ла): 14 рази
- Подякували: 28 рази
hrdrive
Андрію і ти і антік замалювали чорним зони які не відповідають за формування світлового пучка,...в своєму пості антік мав на увазі тупо затоноване шкло фари ззовні
Андрію і ти і антік замалювали чорним зони які не відповідають за формування світлового пучка,...в своєму пості антік мав на увазі тупо затоноване шкло фари ззовні
"Живіть так, щоб було з чого поржати" (с) Кузьма
- antik
- Ім'я:Антоха
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 1 раз
не совсем... для дальнего света отражатель я не закрашивал, для габаритов и поворотов тоже оставил пластик нетронутым, а для линзы отражатель функционально роль никакую не играет.hrdrive писав:але сам собі так зробив?
Три речі, на яких чоловік не повинен давати їздити - на собі, на своїй жінці та на своїй машині
- TOXA
|JAGUAR|, перед покраскою обовязково треба зашкурити, грунтовка вже по ситуації дається .
на рах. плівки, повірте моєму досвіду, виглядає класно но про то шо воно трошки втрачає світло нетреба говорити, світло гасить ця пльонка як має бути на любих фарах, особливо ксенон з лінзою .. )
на рах. плівки, повірте моєму досвіду, виглядає класно но про то шо воно трошки втрачає світло нетреба говорити, світло гасить ця пльонка як має бути на любих фарах, особливо ксенон з лінзою .. )
0631847864
- Pioneer
а чо рефлекторну теж спокійно викрашуєш головне незадіти місця відбиваща, на рахунок плівки звичайно брєд але мєнт вжитті не докаже, хто сказав що пучок розсіявся? пучок на місці фара світить нікого не разить, на ксеноні світить як на штатні лампочці такщо ПДР не порушені вот так вот, тим більше плівкою суто я робив тим часово поки катаюсь суто по місту як прийдеться кудась дальше їхати 5 хв і плівки не ма!antik писав:тонировка, покраска... оно не должно вредить, снижать, негативно сказыватся на свете, имхо
- SLOW
- Ім'я:Вітя
ага, і поляку на кордоні ти тоже на морозі так само скажеш? Будеш розвернутий на 180, і повернешся шкрябати фариPioneer писав:а чо рефлекторну теж спокійно викрашуєш головне незадіти місця відбиваща, на рахунок плівки звичайно брєд але мєнт вжитті не докаже, хто сказав що пучок розсіявся? пучок на місці фара світить нікого не разить, на ксеноні світить як на штатні лампочці такщо ПДР не порушені вот так вот

П.С. Хочеш чорну оптику - купи собі, нема фінансової можливості - не видумуй ровер з квадратними колесами, а збирай кеш. І не забувайте що фари це ваші другі очі!
- Bohdan
Всім привіт! Я вперше на форумі. В мене Geely MK. Хочу замалювати рефлектор в фарах, бо після встановлення ксенону "зайчики" помітні, хочеться їх забрати і при нагоді, коли розбереться фара підправити лінзи (лінзи галогенні з "галкою" _/ її ("галку") хочу забрати). Не підкажете де у Львові це можуть якісно зробити? Просто фара на герметику, тому сам боюсь пластик пошкодити при розборці, бо сам такого не робив. Дякую.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей