а шо тут не ясно?vovka писав:і маємо чесних навкруги даішників які неберуть вашого нещасного хабаря і що будете робити ?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
а шо тут не ясно?vovka писав:і маємо чесних навкруги даішників які неберуть вашого нещасного хабаря і що будете робити ?
Пощастило тобі, міг би ППС викликати, або санітарів.DNK писав: і давай на нього кричати
Які симптоми були?DNK писав:я зразу поняв що розвод
Так само вчора зупинили в центрі біля Міцкевича.ЇХ там було чоловік 6-8.По факту вони праві:субота-вихідний день.Псувати собі настрій не став:дав 50 гривень і поїхав далі.Не сподобалось тільки те,що вони вже навіть не стидаються відкрито брати гроші.Підозрюю,що далі пресувати водіїв будуть ще більшеDNK писав:Вчора заїхав в центр зупини дайці біля памятника міцкевичу і давай казати порушуєш бо сьогодні вихідний .Карочі пробували розвести мене і не тільки мене,я зразу поняв що розвод і давай на нього кричати він зразу перейшов на розмову про страховку і талон і потім відпустив.Так що вважайте не ведіться бо субота не є вихідним,святковим днем.
Нерозумію людей, які ведуться на такі пріколи. Нахіба сам писав що випив? Хай би даі писали що є підозри, везли на експертизу і т.д. А тепер як сам признав, що пив, замахається доказувати шо його змусили так написати.Коба писав:а він написав що випив зранку 100 грам горілки
А чего бы им не прессовать, если в открытую деньги в карман суют.luav писав:Не сподобалось тільки те,що вони вже навіть не стидаються відкрито брати гроші.Підозрюю,що далі пресувати водіїв будуть ще більше
Я знаю:ви пішли б складати протокол або з піною у рота доводили б,що субота-не вихідний день і їхати через центр можна?azakharchuk писав:А чего бы им не прессовать, если в открытую деньги в карман суют.luav писав:Не сподобалось тільки те,що вони вже навіть не стидаються відкрито брати гроші.Підозрюю,що далі пресувати водіїв будуть ще більше
Ото в людей память!BOXER писав:"А, то перший даєць, якому я на лапу давав, пару років назад"
А для чого ? Забороняється їхати украйній лівій смузі, а ти їхав у середній.BOXER писав:я почекав поки звільниться правий ряд, переконався, шо можна перестроюватись,
в другій полосі від роздільної смуги,
11.5. На дорогах, які мають дві і більше смуги для руху в одному напрямку, виїзд на крайню ліву смугу для руху в цьому ж напрямку дозволяється, якщо праві зайняті...
Внимательно перечитай еще раз мои сообщения раньше в этой теме. Все гораздо проще, я бы просто не поехал под знак. Клеить несуществующее нарушение - такое же нарушение закона, как и ехать под знак. Так что, перед тем как пенять им, последи за собой.luav писав:Я знаю:ви пішли б складати протокол або з піною у рота доводили б,що субота-не вихідний день і їхати через центр можна?![]()
а який штраф за це порушення?11.5. На дорогах, які мають дві і більше смуги для руху в одному напрямку, виїзд на крайню ліву смугу для руху в цьому ж напрямку дозволяється, якщо праві зайняті...
Розумієш, ті чудаки на букву М, там "прикормлюють" місце і часто по суботах пропускають без проблем. А деколи беруть і тупо стригуть купони. То нехай роблять як в неділю - перекривають турнікетами.azakharchuk писав:Все гораздо проще, я бы просто не поехал под знак.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей