Як то, в одну фару?*Lesyk* писав:Задовбався міняти ліву лампочку ближнього і поставив вчора ксенон.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Як то, в одну фару?*Lesyk* писав:Задовбався міняти ліву лампочку ближнього і поставив вчора ксенон.
То просто порівняння, ліва- ксенон, права-стандартна лампочка.Fobos писав:Як то, в одну фару?
Та ні ти ж береш стандартний цоколь , а він такий самий як лампочка, проблема була тільки з блоками, небуло куди їх втулити і то не знаю чи добре прикріпив...|JAGUAR| писав:*Lesyk*, не виникало в тебе ніяких проблем зі встановленням ксенону? Лампочка не впиралась в той "атражатєль" чи як..(той що у фарі?)
Перший раз таке чую, в мене друга Лачетті і в другої ксенон поставив, може з лампочками щось напутали...|JAGUAR| писав:*Lesyk*, недавно бабився на лачетті і там ксенонова лампа довша ніж стандартна і вона впиралась в ту фігню, 5мм не вистарчало щоб зажати її, вихід був або вигинати той атражатєль або шукати коротшу лампочку(хз чи така існує)
Та в мене все підходить, ксенон MISHI 6000K.KENWOOD писав:*Lesyk*, напиши марку свого ксенона?і яка в тебе колірна температура?Може лампочка непідходить через то що ксенон з дуже корінного китаю)))
хз, але ж тобі качан казав шо іншого немає...KENWOOD писав:Може лампочка непідходить через то що ксенон з дуже корінного китаю)))
KENWOOD купи собі тоже Мішу, думаю той вже поставим*Lesyk* писав:Та в мене все підходить, ксенон MISHI 6000K.
жостко ти з ним,Vitalik-first писав:Авео як Авео....
Vitalik-first писав:Авео як Авео....
Ziro-cool писав:жостко ти з ним, не ламай дитячу психіку взрослими ......
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей