Вже не на стільки той ВАЗ фіговийBOXER писав:не погоджуюсь. тут нормальним і негеморним (або геморним, але це легко вирішуватиметься) буде лише ВАЗ

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Вже не на стільки той ВАЗ фіговийBOXER писав:не погоджуюсь. тут нормальним і негеморним (або геморним, але це легко вирішуватиметься) буде лише ВАЗ
Їдеш по Стрийській в сторону Солонки. За Львовом проїзджаєш під мостом, потім пару заправок, і бачиш вказівник справа "Наварія" - туди повернути, метрів 200 проїхати, тоді є вказівники з назвами вулиць. Поворот направо на вул. Коновальця. Ще метрів 100 проїдеш - і по лівій стороні видно бокс і жовтий будинок (Вроді Лепкого та вулиця). Це воно.OKurylyshyn писав:Де ці бокси, може є телефони?
Орієнтовно тут в с. Солонка, звати Богдан, спеціалізуються на Рено, Пежо, я там колись своє Рено 19 обслуговував. http://maps.google.com.ua/maps?f=d&sour ... 8&t=h&z=18OKurylyshyn писав:А детальнішше можна. Де ці бокси, може є телефони?cdrom писав:у Солонці є приватний бокс на 2 машини, займаються ремонтом суто рено і в них там черги більші, ніж на сервісі
100% Я мав необережність заїхати один раз на оффсервісcdrom писав:я ж кажу - шо сервіс рено порожняк, хто з ним стикнувся той знає де треба машину робити)
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей