Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Народ чи є толк з распредвала 2110 на 08 мотор?
- ko3a4ok
- Ім'я:Максим
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Народ чи є толк з распредвал 2110 на 08 мотор? Якщо є то який прирост в л.с. і скільки коштує распредвал 2110 і скільки буде коштувати робота і чи збільшиться росход палива?
Дякую
Дякую
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
Навряд чи ти выдчуэш той приріст.. Приріст десь 3-4 конячки і то якщо з розрізною шестерньою все відстроїш. Не думаю що варто викидати на нього гроші і на роботу. Краще нормальний вал купити (Нуждін, Динаміку, МастерМотор).
Вот я купив Динаміку-55 (100$) - приріст відчутний зразу. І звук інший став, і розгін реально на секунду зменшився. Валом довольний і чуствую є скриті резерви, які проявляться після доробки головки блока.
Розхід з валом 2110 неповинен зрости відчутно.
Вот я купив Динаміку-55 (100$) - приріст відчутний зразу. І звук інший став, і розгін реально на секунду зменшився. Валом довольний і чуствую є скриті резерви, які проявляться після доробки головки блока.
Розхід з валом 2110 неповинен зрости відчутно.
- vovka
- Контактна інформація:
ko3a4ok
Вот Dimon буде продавати свій Мастермотор (такі слухи були
)54 (тобто копію мастермотора від проспорта).
Він покручє буде від 55 динаміки. Там походу фаза більша. Підйом випускних клапанів також більший на 0.5мм.
Тільки холостий тяжче відстроїти, але реально.
p.s. На Зеленій є нові вали Проспорт, або в 21043 SW.
Вот Dimon буде продавати свій Мастермотор (такі слухи були

Він покручє буде від 55 динаміки. Там походу фаза більша. Підйом випускних клапанів також більший на 0.5мм.
Тільки холостий тяжче відстроїти, але реально.
p.s. На Зеленій є нові вали Проспорт, або в 21043 SW.
- vovka
- Контактна інформація:
ko3a4ok писав:Читав але я так думаю, що вали ПРОСПОРТ на порядок дорожчі чим Динаміка
Це де такі ціни ? Ці вали навіть на базарі мають бути по 140-150 в базарний день :) Піди і запитайся. Нова Динаміка теж коштує біля 120-130 (55 вже знята з виробництва, в них зараз нова серія є, але відгуків дуже мало я чув).ko3a4ok писав:з дишевих але 200 або 250
p.s. 54 вал можеш брати. Непоганий.
p.s. Доречі чому ти вирішив що Проспорт має бути таке дороге ? Воно не вміє робити своїх валів, а тупо копіює з мастермотора, добре що хоч якість зараз на рівні.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість