А хто тебе туди пустить?pikach00 писав:ну я ж наприклад не лізу вести якісь передачі в телевізор

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
А хто тебе туди пустить?pikach00 писав:ну я ж наприклад не лізу вести якісь передачі в телевізор
Та ніхто не спорить. Не розумію чому тих селянок з акцентом впускаютьSluva писав:А хто тебе туди пустить?pikach00 писав:ну я ж наприклад не лізу вести якісь передачі в телевізор
Ті люди хоч щось роблять,а не звиздять на форумахpikach00 писав: Та ніхто не спорить. Не розумію чому тих селянок з акцентом впускають
хай краще нічого не роблять ніж таке мутять.....думаю пан Велійка даючи інтерв"ю і не підозрював навіть в якому світлі буде висвітлене його атпluav писав:Ті люди хоч щось роблять,а не звиздять на форумах
Crush писав:хай краще нічого не роблять ніж таке мутять.....luav писав:Ті люди хоч щось роблять,а не звиздять на форумах
1. мав відношення..вже не маюluav писав:Я бачу,що ми просто знаходимось по різні боки барикад.Ви таки маєте якесь відношення до автоперевізників
Значить погано слідкував за воділами шоб лишнє не крали. Або мало платив і тому брали лишнє.Crush писав:будь все так гладко..робив би я це????
pikach00 писав:Значить погано слідкував за воділами шоб лишнє не крали. Або мало платив і тому брали лишнє.
В будь-якій сфері люди хочуть отримати більше за менші гроші.Це є логічноCrush писав: 1. мав відношення..вже не маю
2. не порізні...ви по один бік а я по обидва!!!...і коли ще тим займався то завжди дратувало коли люди говорять про відсутність комфорту...а ви готові платити 3грн(не менше) за комфорт.....бо людям які наразі ще утримують автобуси за такої вартості проїзду треба пам"ятаник ставити
http://ziktv.com.ua/projects/provocatio ... snya-2010/ - ця передача для тебе!)pikach00 писав:Короче, таксі рулить
Та ти їм хоть 33 дай, а не поміняється нічогоpikach00 писав:Crush, ну, загалом я розрахунків не бачив. Все на рівні чуток![]()
3 грн з радістю би платив, бо то що зараз це повний бардак і бєзпрєдєл.
От я зараз без машини, дупля не даю на якій маршрутці на роботу їхати. В яких джерелах можна взнати про актуальні маршрути? То перше.
Друге - в маршрутках народ як шпроти катаються![]()
Короче, таксі рулить
Да да, по його розмові видно було шо він не поняв шо від нього хочутьCrush писав:думаю пан Велійка даючи інтерв"ю і не підозрював навіть в якому світлі буде висвітлене його атп
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість