Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Вольтметр
- Saba
- Ім'я:Олег
- Стать:чоловік
- Номер:BC IA
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 7 рази
Як правильно підключити вольтметр на 2106.Хочу купити собі бороду 07 там є місце під годиник я собі туда вольтметр поставлю.
Може то всьо елементарно просто.Но я ліпше спитаю, чим буду експериментувати.
Може то всьо елементарно просто.Но я ліпше спитаю, чим буду експериментувати.
- C#@O$
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Ігорко
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Saba2106
- вольтметри підключаються прямо до аккумулятора !!!
плюс до "+"
мінус до"-"

- вольтметри підключаються прямо до аккумулятора !!!
плюс до "+"
мінус до"-"

Востаннє редагувалось Сер, 06 грудня 2006, 09:19 користувачем C#@O$, всього редагувалось 1 раз.
- ghost
- Ім'я:Павло
- Номер:ВС0190ЕА
- Контактна інформація:
вольтметр включається від запалення - тобто має працювати тільки при включеному запаленні; я вішав так: підключив спочатку той самий вольметр безпосередньо на акумулятор і подивився покази, завів двіжок - звірив покази знов, потім повключав все що можна (фари, пічку і т.д) знов засік покази
тоді знайшов на замку дріт (то легко робити контролькою) на якому появлялася напруга при включенні запалення (дріт грубого січення), повішав на той дріт вольметр - провів ті самі експерименти - напруги співпали (тобто під нагрузкою на дроті з замка напруга не падала) - після того всього запхав вольтметр в панель :)
якщо не робити тих операцій - то можна повішати вольтметр на дріт де падає напруга під нагрузкою, тобто вольметр буде показувати менше вольтів наприклад, при включенні пічки ... або фар ..
до-речі, я вольтметр довго шукав, знайшов на Зеленій ... здається 38 будка (на авторинку) там запчастини до ВАЗів з шрота продають
тоді знайшов на замку дріт (то легко робити контролькою) на якому появлялася напруга при включенні запалення (дріт грубого січення), повішав на той дріт вольметр - провів ті самі експерименти - напруги співпали (тобто під нагрузкою на дроті з замка напруга не падала) - після того всього запхав вольтметр в панель :)
якщо не робити тих операцій - то можна повішати вольтметр на дріт де падає напруга під нагрузкою, тобто вольметр буде показувати менше вольтів наприклад, при включенні пічки ... або фар ..
до-речі, я вольтметр довго шукав, знайшов на Зеленій ... здається 38 будка (на авторинку) там запчастини до ВАЗів з шрота продають
I would love to change the world, but they won't give me the source code...
- Saba
- Ім'я:Олег
- Номер:BC IA
- Подякували: 7 рази
Читай уважніше борода (нижня частина де мафон)Glibko писав:Offtopic: навіщо міняєш торпеду мені наприклад подобається більше 06(і з економиш пару рублів), але на вкус і цвєт друзів нема, купи від 05 приборів є вольтметр в тебе ж на 06 також є годинник от туда і втиснеш

Мені торпеда 06 також подобається найкраща.
C#@O$
ghost™
Дякую
- ghost
- Ім'я:Павло
- Номер:ВС0190ЕА
- Контактна інформація:
virtual так, ти правий :) його покази мають змінюватися, але!!! напруга має бути приблизно та сама як на АКБ, а буває ще що напруга падає в певній "ділянці" проводки авто, через те що потужні споживачі підключені тонкими дротами 
Saba2106
в мене на карті Зелена 256

Saba2106
в мене на карті Зелена 256
I would love to change the world, but they won't give me the source code...
- MAGYLA
- Дякував (ла): 12 рази
- Подякували: 4 рази
береться старий не робочий годинник, і повністю випотрошується, щоб залишився тільки його корпус і чорна пласмасова рамка, яка йде навколо скла. задню стінку корпуса годинника спилюється. в получений корпус годинника вставляєм вольтметр і вуаляghost™ писав:Dj kvass
ну тут вже техніка допоможе справитись з проблемою - в мене наприклад - пів-мотка ізоленти на вольтметр намотано і нічо, майже непомітно

знание законов позволяет нарушать их со знанием дела
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей