з зазором 1 ммsergey писав:які рекомендує виробник - А17ДВРМ.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
з зазором 1 ммsergey писав:які рекомендує виробник - А17ДВРМ.
Це ясно, г.Энгельс А17ДВРМmastergid писав:з зазором 1 мм
Незнаю, може вже маховик треба міняти.Стартер перебраний. :)vovka писав:шось в тебе тоже стартер крутить як в якогось старого трактора.. шо за фігня.. в мене в 08 так само.
да.А лучше мені ще одну машинуvovka писав:мабуть нам треба купити редукторні стартери.
Да, я такийvladumur писав:якісь ти требовательний до своєї машини навіть якщо ти її ідеально настроїш всерівно тобі щось не буде по добатись
навряд. imho то стартер такий звук дає. недосконала конструкція.sergey писав:Незнаю, може вже маховик треба міняти.
вона молотить ))) я думав в мене вона голосно працює.. оказується є і голосніше ))sergey писав:А ти чув як шелесить КПП?
Да я був в одного майстра, він каже що нічього робити не треба.Хіба масло залити яке рекомендує виробник.vovka писав:вона молотить ))) я думав в мене вона голосно працює.. оказується є і голосніше ))
Буваєvovka писав:навряд. imho то стартер такий звук дає. недосконала конструкція.
фіга собі в мене вродь тож тихішеvovka писав:вона молотить ))) я думав в мене вона голосно працює.. оказується є і голосніше ))
та їзди поки не вклекнеsergey писав:Да я був в одного майстра, він каже що нічього робити не треба.Хіба масло залити яке рекомендує виробник.
Мовчи, наврочишwklef писав:та їзди поки не вклекнеі всьо буде гуд :santa
угу, що то може бути?wklef писав:фіга собі в мене вродь тож тихіше![]()
ну то візьми з тіпа 5 (якщо він тобі дасть) і не мороч собі голову з судамиsergey писав:Ціна ремонту 4000 грн.
Да, номерний знак тойоти в щепки21093 писав:тебе тойотка в дупу догнала?
Да це понятно, лєнь туда лізти - холодно :santashaman писав:лампочки перегоріли, розбери щиток і поміняй, можеш зразу взяти якогось іншого кольору, тільки сині не став бо очі втомлюються
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей