Розмови на різні теми про авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
Історії з ДАЇвцями...
Thug
Стать:чоловік
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Re: Історії з ДАЇвцями...

Повідомлення Thug » Пон, 10 січня 2011, 21:24

та яка різниця, які вони люди? Я про те, що якщо з ними ввічливо спілкуватися, то вдасться уникнути зайвих проблем.

До речі, в європах вони виглядають людяніше, якщо так можна сказати. Стрункі, підтягнуті, форма гарно лежить. Відразу інше сприйняття.
А у наших - пуза, жирні морди, згорблені, форма висить...
Так само, як і митники :D

Але це не має значення. Головне, що вони теж мають якісь емоції, теж люблять ласку і добре слово :shout

До речі, про розмови з даішниками...
Вчора увечері тільки проїхав кілометер від кордону в Шегині, їду, нікого не чіпаю, тішуся нашим поблажливим швидкісним режимом, порівняно з польським.

І тут шо я віжу! Даішник! Вибігає, зебропіською мені махає. Я зупинився, опустив скло. Воно прибігло, я йому - "добрий вечір". Воно глянуло як я гордо сиджу, причесаний, прищіпнутий, усміхаюся, сказало "Щасливої дороги" і попленталося назад в засаду :shout

Dima
Ім'я:Dima

Повідомлення Dima » Пон, 10 січня 2011, 21:34

Незнаю як в кого, але в мене на дайців алергія. І своїх дітей я вчу що менти козли 8-)
менти козли

Andriy01
Дякував (ла): 4 рази
Подякували: 4 рази

Повідомлення Andriy01 » Пон, 10 січня 2011, 21:48

А у наших - пуза, жирні морди, згорблені, форма висить...
Так чи інакше, ДАІшник - це працівник міліції. До них же мають бути якісь вимоги до фізичного стану. Підтягування, біг. Цікаво, як ті грубасики здають нормативи.
Якщо треба буде затримати злочинця, як вони його доженуть? Чи як застосують фізичну силу для припинення правопорушення?

Петро
Дякував (ла): 23 рази
Подякували: 17 рази

Повідомлення Петро » Пон, 10 січня 2011, 21:48

Dima писав:своїх дітей я вчу що менти козли
В мене ше дітей нема,а от дома і дівчина коли зі мною їдуть то знають де ті
Dima писав:козли
стоять :D
Вчаться :shout
xenum.ua
Чистка EGR i DPF 096_697_5730 (Новояворівськ)

Петро

Повідомлення Петро » Пон, 10 січня 2011, 21:49

Andriy01 писав:Цікаво, як ті грубасики здають нормативи
Хабарі дають,як ми їм :D
xenum.ua

Megan
Ім'я:Діма

Повідомлення Megan » Пон, 10 січня 2011, 22:51

В мене такої ситуації ще не було і , надіюсь , не буде, але на форумі багато начитався-забрали доки дайці в машину,через деякий час віддали, переважно ніхто не питав чи буде протокол і люди їхали собі геть. Пізніше приходила постанова вже з виконавчої служби і мусили платити, бо всі терміни по оскаржуванню пройшли.
Питання-як на місці в дайців вибити чи буде протокол чи ні?
Незалежно від їхньої відповіді, можуть збрехати, як взнати чи вони його склали?

weber

Повідомлення weber » Вів, 11 січня 2011, 10:51

Megan писав:Питання-як на місці в дайців вибити чи буде протокол чи ні?
Незалежно від їхньої відповіді, можуть збрехати, як взнати чи вони його склали?
Користуючись відеореєстратором наприклад.

VoФФka
Ім'я:VoФФka

Повідомлення VoФФka » Вів, 11 січня 2011, 12:21

Andriy01 писав:Якщо треба буде затримати злочинця, як вони його доженуть?
Запамятають "морду лица" і блискавично схоплять його при спробі пройти ТО :D

Andriy01
Дякував (ла): 4 рази
Подякували: 4 рази

Повідомлення Andriy01 » П'ят, 14 січня 2011, 19:45

Ось, що роблять судді: http://www.kaniv.net/news.php?p=5316&s=0

http://ru.tsn.ua/ukrayina/kievskiy-sudy ... ushku.html

Igor_Lviv
Ім'я:Igor

Повідомлення Igor_Lviv » Суб, 15 січня 2011, 00:52

Сахарова, виїзд на перехрестя Вітовського, Коперника і т.д. Думаю, знають всі, що там з правого ряду - на право, з лівого - прямо і наліво. В лівому ряді - нікого. Я їду з Сахарова на Коперника. І тут, машина з правого ряду не те що їде на Коперника, а робить різкий маневр вліво прямо в мене перед носом. Я встигаю втікти на зустрічну, сигналю. Оскільки швидкість у мене більша - випереджаю його. А на Коперника - два ДАІшники. Один вже пішов "на перехват". Проїжджаю повз нього я,.. проїжджає Тойота (той, що рулив з правої смуги прямо) і зупиняють когось, хто їхав за мною. :shock Думаю - от мужик влип! Включаю аварійку, зупиняюсь, здаю назад - пояснити, що то не він робить такі маневри перед перехрестям і не він їхав з правої смуги прямо.
Саме цікаве, що я з... другим ДАІшником "відмазували" того водія.
- Я ж тобі кажу, що то не він їхав, а Тойота! Я тобі ще крикнув - Зупиняй Тойоту.
Якось дивно було, що один ДАІшник пояснює іншому, що той помилився. :roll

Legacy-man
Ім'я:Vlad

Повідомлення Legacy-man » Суб, 15 січня 2011, 01:23

Igor_Lviv писав:Сахарова, виїзд на перехрестя Вітовського, Коперника і т.д. Думаю, знають всі, що там з правого ряду - на право, з лівого - прямо і наліво. В лівому ряді - нікого. Я їду з Сахарова на Коперника. І тут, машина з правого ряду не те що їде на Коперника, а робить різкий маневр вліво прямо в мене перед носом. Я встигаю втікти на зустрічну, сигналю. Оскільки швидкість у мене більша - випереджаю його. А на Коперника - два ДАІшники. Один вже пішов "на перехват". Проїжджаю повз нього я,.. проїжджає Тойота (той, що рулив з правої смуги прямо) і зупиняють когось, хто їхав за мною. :shock Думаю - от мужик влип! Включаю аварійку, зупиняюсь, здаю назад - пояснити, що то не він робить такі маневри перед перехрестям і не він їхав з правої смуги прямо.
Саме цікаве, що я з... другим ДАІшником "відмазували" того водія.
- Я ж тобі кажу, що то не він їхав, а Тойота! Я тобі ще крикнув - Зупиняй Тойоту.
Якось дивно було, що один ДАІшник пояснює іншому, що той помилився. :roll
І чим все закінчилось??Відмазали?

veg
Ім'я:Вова

Повідомлення veg » Суб, 15 січня 2011, 02:52

Igor_Lviv писав:Сахарова, виїзд на перехрестя Вітовського, Коперника і т.д. Думаю, знають всі, що там з правого ряду - на право, з лівого - прямо і наліво. В лівому ряді - нікого. Я їду з Сахарова на Коперника. І тут, машина з правого ряду не те що їде на Коперника, а робить різкий маневр вліво прямо в мене перед носом. Я встигаю втікти на зустрічну, сигналю. Оскільки швидкість у мене більша - випереджаю його. А на Коперника - два ДАІшники. Один вже пішов "на перехват". Проїжджаю повз нього я,.. проїжджає Тойота (той, що рулив з правої смуги прямо) і зупиняють когось, хто їхав за мною. Думаю - от мужик влип! Включаю аварійку, зупиняюсь, здаю назад - пояснити, що то не він робить такі маневри перед перехрестям і не він їхав з правої смуги прямо.Саме цікаве, що я з... другим ДАІшником "відмазували" того водія.- Я ж тобі кажу, що то не він їхав, а Тойота! Я тобі ще крикнув - Зупиняй Тойоту.Якось дивно було, що один ДАІшник пояснює іншому, що той помилився.
ті пацана з фалоімітаторами щось дуже часто там поли стояти, я теж їх бачив сьогодні там :( :( :(

Diwal
Ім'я:Назарій
Контактна інформація:

Повідомлення Diwal » Суб, 15 січня 2011, 09:40

Igor_Lviv, а тойота на коперника повернула чи ні? я так розумію його вони провтикали?

Igor_Lviv
Ім'я:Igor

Повідомлення Igor_Lviv » Суб, 15 січня 2011, 10:17

Legacy-man писав:І чим все закінчилось?? Відмазали?
Так, звісно. Просто той ДАІшник, що зупинив не ту машину... він якось дивно викручувався - перевірив документи у тамтого водія, ніби він його спеціально для того зупинив. Не виключаю, що якщо б я не зупинився і не той другий ДАІшник - "шив" би він йому їзду з правого ряду прямо, створення аварійної і т.п.
Diwal писав:Igor_Lviv, а тойота на коперника повернула чи ні? я так розумію його вони провтикали?
Так. Він з правого, з дивним маневром вліво, потім знову вправо, потім прямо поїхав на Коперника. Причому, маневри виглядали не так, що людина не знає куди їхати, а просто творить щось не зрозуміле (надто різкі маневри, в дзеркала не дивився і т.п.).
На Коперника виїхали: я, за мною Тойота, далі - третя машина, яку зупинили.

Maniak716
Ім'я:Петро
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення Maniak716 » Суб, 15 січня 2011, 11:09

хто любить по суботах їздити в центр раджу сьогодні цього не робити - стоїть 2 біля Макдональдса на Шевченка (або власним авто або пішком), 2 біля Матері Божої і Спліту (службова 99), і аж 4 біля Укрсоцбанку (на власній нето 9 нето 99 синього кольору)
також стоять 2 біля кафе Кабінет (пішком або власною)
шкода камери нема (на телефоні з вікна все розмито а на вулиці ну нафіг багато їх :ninja :D) а то б можна було цікаве відео зняти як водії їм телефони передають і ті після короткої розмови їх відпускають, або садять водіїв у власне авто і ті без протоколів потім виходять :)

Sluva
Ім'я:Славік
Дякував (ла): 14 рази
Подякували: 28 рази

Повідомлення Sluva » Суб, 15 січня 2011, 11:16

Мене так зупинили на Симоненка,я їхав від Кульпарківської,а чувак повернув с сторони Гетьмана на Симоненка,з машини вискакує даєць і біжить на перехват і зупиняє мене :shock ,але тут же зразу виліз його напарник і каже "я тобі не того казав зупиняти"
"Живіть так, щоб було з чого поржати" (с) Кузьма

gribkoff777
Ім'я:Тарас
Номер:BC ☻ AA
Контактна інформація:

Повідомлення gribkoff777 » Суб, 15 січня 2011, 17:10

Maniak716 писав:стоїть 2 біля Макдональдса на Шевченка
Здається, знак "Рух заборонений" з табл. "Вихідні та святкові дні" на пр. Шевченка зняли...
Хочеш миру - готуй Parabellum

gribkoff777
Контактна інформація:

Повідомлення gribkoff777 » Вів, 18 січня 2011, 21:31

Сталося так, що, не маючи в кишені ані гривні, мав необережність запаркуватися за 10 метрів від входу до Львівської картинної галереї... (вул. Словацького, ліва сторона по ходу одностороннього руху). Кілька років, а саме до зміни руху на Словацького з двостороннього на односторонній, не доводилося там паркуватися, і от саме сьогодні... При повороті праворуч з вул. Коперніка на Словацького добре видно знак "Зупинка заборонена" по правій сторпоні. А от такий самий знак ліворуч якось я не помітив, та й по старій пам'яті, зупинився саме там ( там є "карманчик" біля входу до галереї, я став метрів за 5-7 від нього, в ньому стояло машин 4-5). Перед мною вільного місця десь на 3-4 машини, а далі все зайнято аж до перехрестя з вул. Чайковського. Вийшов, відкрив багажник, дістав іграшку малому, мусив почекати на дружину. Сів знову за кермо, чекаю. На місце перед мною заїжджає КІА. Виходить мужик, закриває авто і йде в напрямку до мене, раптом зупиняється, звертається до когось за мною, вертається в машину і їде. Я в дзеркало, а там - пані молодший прапор ДАІ, йде до мене, стукає у вікно. Бла-бла-бла.. порушуємо, зупинка, то-сьо... Дістаю доки, реально дивуюся, потім бачу у вказаному прапором напрямку тил знака, кажу, соррі мовляв, нема грошей, винуватий і т.п. Вона мені пояснила, що зупинятися можна тільки в тому "карманчику" для вигрузки/загрузки людей (картин :shout ) , а далі ніззя... На заперечення, мовляв, знак діє і на "карманчик" почався кіпіш, я включив задню. Мені розказали, що треба більше ходити пішки, користуватися громадським транспортом, що той самий громадський транспорт ніколи навіть не зупиняється під таким знаком :shout , сказали, що маю 15 діб на сплату штрафу, якщо немає грошей, продатим колесо, порахували вартість бензину... Близько 15 хв. тривав монолог, а коли зрозуміли, що лаве реально нема, віддали доки і, не побажавши щасливої дороги, пішли лікувати свіжозупиненого за ненадання переваги пішоходу зальотного з номером АІ...
Мораль-якщо прозондовують, що нема бабла, відпускають... Чекають на "терпілу", до машин без водія не пхаються, бо нема з ким поговорити і (ну, ми знаємо...) Ібо, нема сенсу писати протоколи і т.д.
Сиділи вони з напарницею у приватному авто з затемненими вікнами з наліпкою "каблучок"(дама за кермом), припаркованому у вищезгаданому "карманчику"...
Ніби радіти треба, що відмазався, не полиняв ні грама, але осад якийсь...

Петро

Повідомлення Петро » Вів, 18 січня 2011, 21:35

gribkoff777, То вже і пані даїшниці? :shock Певно чоловіки сказали-хватить на моїй шиї сидіти іди попрацюй за мене :shout
xenum.ua

gribkoff777
Контактна інформація:

Повідомлення gribkoff777 » Вів, 18 січня 2011, 21:46

Та ні, є тут ще пару у Львові продавщиць зебро-фалдлоімітаторів...
Одна мене років 4 тому штрафувала, тоді цена вопроса була 10 грн... Типу, за виїзд на зустічну колію трамвая, хоча, реально, ніфіга такого не було, але то була ГАЗель службова, вантаж "з душком", тобто сперечатися не було сенсу. А перед тим, у 1998 році, та сама пані хотіла зрубати пару ре на вулиці з одностороннім рухом, де я був прорписаний. Заїхав під знак, а там вона... Порушуєм і т.д... а я кажу, живу тут і заїжджаю з найближчого перехрестя. Вона : а там, внизу , знака нема. Я їй : А я там вже 3 роки не був :shout .

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 12 гостей