Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ніфіга не ментовськийvovka писав:а нік чого ментовський ?
fen писав:а ти думаєш до наших людей там нормально ставляться?
hrdrive писав:але не так само як наші до їхніх. це точно.
я писав вище про той випадокBOXER писав:це точно. до нас на 10 порядків гірше, як до 3-го сорту. чого тільке вартий той випадок пару років назад в "сусідній і дружній" Польщі, коли їхній даєць тупо застрелив нашого водія, коли поруч в машині його дружина і дитина сиділи
але загальний рівень ставлення "там" до наших залежить впершу чергу від іміджу нашої держави, який ше дуже нескоро зміниться![]()
але мені побажали ось такеfen писав:hrdrive, ну то вже поняття відносне.....кілька рпоків тому в Польщі нашого водія застрелили їхні даї, а я поки не чув шоб в нас дайці поляка завалили, тому небачу великої проблеми в тому шо зкосять пару євриків з них
Fobos писав:а ти захищай, захищай, може в тому болоті і втонеш.
fen писав:я писав вище про той випадок
fen писав:але мені побажали ось таке
Не з Симоненка, а Наукової.swed писав:тебя развели!!! потому что если ты едеш с Симоненка то поварачивать в сторону к ваму можно!!!!! там и все светофоры есть!
или их поснимали?????? надо было слать их в жопу и в суд.
Ні, бо тепер без складеного протоколу нічого не буде.WOLF_2222 писав:Покатався по місту годинку і бачив як дайці фотографують машини на Коперніка(парковка заборонена) і на Листопадового чину(піш.перехід). Знову вертаємось до листів щастя?
Пофотографують, і будуть чекати власників.weber писав:Ні, бо тепер без складеного протоколу нічого не буде.
fen писав:а ти думаєш до наших людей там нормально ставляться?
нуну, іди, вбивайnonuk писав:fen писав:а ти думаєш до наших людей там нормально ставляться?
думаю ! в мене батя пів Європи проїздив і випадків наглих розводів ніразу не було , а коли порушував то за явно менші суми відмазувався !
випадок в польщі коли застрілили нашого водія, ну це взагалі без слів... (за таке потрбно вбивати ,зуб-за-зуб ) але на щастя це одиничний випадок !
weber писав:Виявляється отой розворот заборонений, оскільки на дорозі є стрілки "тільки прямо" Кілька місяців так їздив і навіть не підозрював отого Ще було дивно, чому біля кінцевої 50-ої маршрутки відносно недавно з'явився пост даі... Сьогодні дізнався Каротче, обійшлося без нічого недовгою розмовою і 1 фоткою От не розумію, чим той розворот їм заважав коли робили розмітку... Прийдеться розвертатися в кінці вулиці у такому випадку.
Не смію питати - ти ТО як проходиш?Andriy01 писав:15 років тюрми тим, хто дає хабар і тим, хто бере. Тоді був би порядок
про ТО ось уже рік як проходже чесно , на свою і жінки машину не дав ні копійки зверху.Myself писав:Не смію питати - ти ТО як проходиш?Andriy01 писав:15 років тюрми тим, хто дає хабар і тим, хто бере. Тоді був би порядок
було б так, то в будь-якому разі довелось абсолютно ніколи нікому не давати хабарі.15 років тюрми тим, хто дає хабар і тим, хто бере. Тоді був би порядок
+1, даїшники, коли не на службі, рівно такі ж люди, як і ми. можливо, чиїсь брати, куми, свати.Мораль - поводьтеся на дорозі нормально, розмовляйте і з поліцією, і просто з людьми ввічливо і ніхто за кордоном не буде вас вважати бидлом.
ніфіга, напевне не всі, але є. Може вони і брати, куми, свати, але "дай" і в житі "дай". Можливо не всі. Зустрічався особисто з такими, не по службі, а "по дружбі", а там тож був "дай". Це вже як екрема гілка евулюції. Так само як євреї, москалі, адміни, прогамісти, автомобілісти і тпAndriy01 писав: даїшники, коли не на службі, рівно такі ж люди, як і ми. можливо, чиїсь брати, куми, свати.
100%Pier писав:але "дай" і в житі "дай"
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість