Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Движок работает с перебоями... Что делать?
- AnShLv
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Проблему вирішив. У карбюраторника на Кульпарківській. Пневматикою продули карб, замінили дроти свічок (два були погані) і кришку трамплера. Тепер літає, лишилося бак почистити, є підозра, що там бруду багато.
Висновок - симптоми забивання Солекса не подібні на симптоми забивання Озона.
Дуже дякую, що порадили хорошого карбюраторника.
Висновок - симптоми забивання Солекса не подібні на симптоми забивання Озона.
Дуже дякую, що порадили хорошого карбюраторника.
- Turbo
- Ім'я:Роман
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Спочатку треба розглянути принцип роботи вакумного підсилювача.Babak писав:та напишіть чи то нормальноBabak писав:коли на місці при заведеному моторі декілька разів нажимаю на педаль тормоза то оберти підвищуються з 800 до 1200-1300. То нормально?
Корпус підсилювача розділений діафрагмою і корпусом клапана на 2 камери: вакумну С і атмосферну А, див. малюнок. Коли педаль гальм не натиснена, то у двох камерах є розрідження. Коли натискаєш на педаль гальм, то клапан 33 роз"єднює камери С і А, і в камеру А потрапляє повітря з атмосфери, воно давить на діафрагму. Це і спричиняє підсилення. Коли відпускаєш педаль гальм, то камери А і С знову з"єднуються і повітря яке було в камері А висмоктується в впускний колектор.
Тепер, що це означає. Насправді об"єм повітря, який надходить у двигун через вакумний підсилювач, є дуже незначний, тому майже не повинен впливати на роботу двигуна. З власного досвіду можу сказати, що коли натискуєш і відпіскаєш педаль гальм може спостерігатися незначна зміна тембру роботи двигуна, це викликано якраз перекачуванням повітря у підсилювачі.
Мене дивує, що у тебе обороти підвищуються , а не падають. Це означає, що якщо повітря травить через підсилювач, то в тебе дуже багата паливна суміш, і додатково підсмоктане повітря спричиняє нормалізацію тої суміші, тобто підвищення оборотів.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей