Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Скоро Св.Миколая
-
- Ім'я:Тарас
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Цим вже займаюся. Сьогодні обіцяли дати скриньку, тільки от вони її запечатану заберуть і в себе в офісі припишуть до заг. суми(так попереденьо сказали). Пішли нам на зустріч, бо по правилах має бути акт встановлення з печаткою підприємства і т.д. Сказали, що постараються без того обійтися. І дадуть плакат, щоб десь біля тої скриньки вчіпити щоб замітніше було.C#@O$ писав: пропоную всетаки скриньку поставити на 5й річниці, бо крім нас бубуть не тільки форумчани з щирими серцями.
- Haggard
- Контактна інформація:
+1000Yelik писав:А може все таки давайте зберемо суму, і купимо спортінвентар, етс. бо щось мені ідея "запечатану заберуть і в себе в офісі припишуть" не подобається...Terry писав:тільки от вони її запечатану заберуть і в себе в офісі припишуть до заг. суми
Тому в такого типу "скриньку" я кидати нічого не буду!
-
- Контактна інформація:
То вже вибір індивідуальний.Yelik писав:Тому в такого типу "скриньку" я кидати нічого не буду!
Я також настоював щоб ми забрали її, але не було керівника їхнього, тому остаточної відповіді немає. Якщо володієш талантом переконування людей - можеш поїхати до них сам. Я роблю як вмію.Terry писав:(так попереденьо сказали)
Я ж казав, що скринька лише для гостей. Форумчани здають гроші окремо і ми купуємо подарунок і веземо.Yelik писав:А може все таки давайте зберемо суму, і купимо спортінвентар
-
- Контактна інформація:
Ладно, все ясно.
1. Скриньки не буде зовсім.
2. Гроші прийматиме любий хто захоче, тобто зголосіться хто тим має бажаня займатися(якщо ніхто, то я вже закінчу почату справу).
3. Отому хто зголосився Флай дає пустографку з печаткою Клубу в єдиному екземплярі в якій будуть записуватися усі бажаючі, здавати гроші і ставити підписи.
4. До неділі 17.12 гроші збираємо і їдемо купувати інвентар чи ще шось, якшо поміняєм думку.
5. В неділю-понеділок-вівторок(то як рішимо) веземо подарунок(попередньо нанісши ознаку клубу) в сиротинець чи що там.
6. З цього моменту всі ідеї типу "вкрадуть, розберуть. давайте не давати" запхайте собі в ...... Я не прошу собі і ні для кого конректно. Якщо хочете - завезіть мяку іграшку в сиротинець(як то зробив Єлік) і все. Ця тема - для тих хто вірить в людську порядність. Я ще вірю.
1. Скриньки не буде зовсім.
2. Гроші прийматиме любий хто захоче, тобто зголосіться хто тим має бажаня займатися(якщо ніхто, то я вже закінчу почату справу).
3. Отому хто зголосився Флай дає пустографку з печаткою Клубу в єдиному екземплярі в якій будуть записуватися усі бажаючі, здавати гроші і ставити підписи.
4. До неділі 17.12 гроші збираємо і їдемо купувати інвентар чи ще шось, якшо поміняєм думку.
5. В неділю-понеділок-вівторок(то як рішимо) веземо подарунок(попередньо нанісши ознаку клубу) в сиротинець чи що там.
6. З цього моменту всі ідеї типу "вкрадуть, розберуть. давайте не давати" запхайте собі в ...... Я не прошу собі і ні для кого конректно. Якщо хочете - завезіть мяку іграшку в сиротинець(як то зробив Єлік) і все. Ця тема - для тих хто вірить в людську порядність. Я ще вірю.
- Yelik
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 24 рази
- Контактна інформація:
А чого ти нервуєшся? Типу ідей вже неможна взагалі давати?Terry писав:З цього моменту всі ідеї типу "вкрадуть, розберуть. давайте не давати" запхайте собі в ...... Я не прошу собі і ні для кого конректно. Якщо хочете - завезіть мяку іграшку в сиротинець(як то зробив Єлік) і все. Ця тема - для тих хто вірить в людську порядність. Я ще вірю.
І м'яку іграшку я не возив :evil:
Таке враження що я тобі ставив претензії!Terry писав:Якщо володієш талантом переконування людей - можеш поїхати до них сам. Я роблю як вмію.
Якщо так довіряєш "людській порядності", то можеш їм просто дати бабла і сподіватись, що вони купили щось дітям(сиротам). Я в такі фокуси вже не вірю...
Вирішили вже купити спортінвентар, скидуємось купуємо, веземо і все.
volleyball.lviv.ua/blog/
- Sasha Van Gate
- Контактна інформація:
Идея на сколько я понял такая. Мы сами (клыю и форум) собираем деньги и покупаем что-то.Yelik писав:А може все таки давайте зберемо суму, і купимо спортінвентар, етс. бо щось мені ідея "запечатану заберуть і в себе в офісі припишуть" не подобається...
Тому в такого типу "скриньку" я кидати нічого не буду!
А окромя этого в Дали ставим ящик - и туда будет народ кидать деньги. Ну допустим те кто на форуме не сидят.
-
- Контактна інформація:
Кароче, народ. Тут мені написали з МС.
Прочитала вчора на Вашій «тюнінговій» сторінці дискусію стосовно «Миколая».
Хочу Вам подякувати за вашу думку і відстоювання Вашої позиції. Ви все зробили правильно.
А, якщо із скринькою у Вашому клубі все вдасться, то зробіть її насправді у формі колонки чи якогось автомобільного прибамбаса.
Із всіх придбань, звісно, найкраще спорттовари. А для того, щоб вони не розчинились у великій кількості дітей,- найкраще обирати дитячі будинки із кількістю дітей не більше 50.
Ще раз хочу подякувати Вам за те, що Ви робите. Бо не важливо, хто буде розпорядником коштів чи речей, а важливо, щоб діти отримали подарунки і відчули піклування про себе.
Так вот.
Пропоную зробити на скору руку от щось таке, як пропонували на форумі. Своя скринька, але щоб було написано що то дітям. Хто допоможе??? Може в когось є стара колонка з дохлим динаміком??? Ми б задню стінку зоробили прозорою і прізь на гроші, і всі зібрані гроші справді б доклали до СВОГО подарунку і САМІ б завезли.
Прочитала вчора на Вашій «тюнінговій» сторінці дискусію стосовно «Миколая».
Хочу Вам подякувати за вашу думку і відстоювання Вашої позиції. Ви все зробили правильно.
А, якщо із скринькою у Вашому клубі все вдасться, то зробіть її насправді у формі колонки чи якогось автомобільного прибамбаса.
Із всіх придбань, звісно, найкраще спорттовари. А для того, щоб вони не розчинились у великій кількості дітей,- найкраще обирати дитячі будинки із кількістю дітей не більше 50.
Ще раз хочу подякувати Вам за те, що Ви робите. Бо не важливо, хто буде розпорядником коштів чи речей, а важливо, щоб діти отримали подарунки і відчули піклування про себе.
Так вот.
Пропоную зробити на скору руку от щось таке, як пропонували на форумі. Своя скринька, але щоб було написано що то дітям. Хто допоможе??? Може в когось є стара колонка з дохлим динаміком??? Ми б задню стінку зоробили прозорою і прізь на гроші, і всі зібрані гроші справді б доклали до СВОГО подарунку і САМІ б завезли.
-
- Контактна інформація:
Давайте завтра на вечірці здадуть ті, хто вже оприділився здати, щоб потім спеціально не виловлювати вас (бо хтось може і несхоче спеціально їхати). Хто ще надумає, то ще є тиждень щоб зголоситися.
Попрошу оргів принести мені завтра листок А4 з печаткою(чи іншою помітко - на випадок якщо в когось виникнуть сумніви в моїй порядності) на якомувсі підпишуться, хто і скільки здав грошей.
Хто завтра не зможе чи не схоче, то зустрінемося ще потім.
Попрошу оргів принести мені завтра листок А4 з печаткою(чи іншою помітко - на випадок якщо в когось виникнуть сумніви в моїй порядності) на якомувсі підпишуться, хто і скільки здав грошей.
Хто завтра не зможе чи не схоче, то зустрінемося ще потім.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 15 гостей