Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Зміна дислокації на зиму
- Andre
- Ім'я:Andre
- Стать:чоловік
- Номер:ANDRE
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Думаю, що можна збиратися на площі, де в день є "Пєтачок" Вернісаж біля театру занковецької, там вдень все забито а у вечері величезна незаймана площа наша, крім того там є круглодобові столики і кабачок, не дорогий, ще це в центрі, всім добиратися однаково.
Крім усього того на площі влізуть біля 30 машин.
Мусара там не дуже їздять...
Чекаюна ваші відгуки...
Крім усього того на площі влізуть біля 30 машин.
Мусара там не дуже їздять...
Чекаюна ваші відгуки...
ASO-motorsport
BORLA Ukraine
AMERICA UA
BORLA Ukraine
AMERICA UA
- Andre
- Ім'я:Andre
- Стать:чоловік
- Номер:ANDRE
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
GROMA
Ти не про той кабак подумав, я не про піцерію, а про той що в торці будинку, прямо на площі, в них і столики є і приміщення, а якщо там домовитись, можна мати свій...
Додано через 4 хвилини 52 секунди:
KLINSMAN
Там ще крім піцерії є кінопалац, в який теж можна піти більярд пограти, потім там недалеко є кіоск з сигаретами, потім туди, або майже туди приїжджає мільйон маршруток, а на проспект в старе місце той хто без машини мусів тусувати... На крайняк, коли кабак закриється (ну наприклад на переоблік :)) і почне падати дощ, то ввечером ми завжди спокійненько можемо заникатись під навєсік біля головного входу в Театр Занковецької, крім того трохи далі теж є ще один кабак і в нього в підвалі багато більярдних столів,
В цьому місці "на морозе" можна піти попісяти, варіантів тьма.
Немає таксистів, і мільйона прохожих. Заїхати можна з Проспекту Свободи або від Добробуту, де теж продаються Чебуреки Хот-Доги і все таке...
Ти не про той кабак подумав, я не про піцерію, а про той що в торці будинку, прямо на площі, в них і столики є і приміщення, а якщо там домовитись, можна мати свій...
Додано через 4 хвилини 52 секунди:
KLINSMAN
Там ще крім піцерії є кінопалац, в який теж можна піти більярд пограти, потім там недалеко є кіоск з сигаретами, потім туди, або майже туди приїжджає мільйон маршруток, а на проспект в старе місце той хто без машини мусів тусувати... На крайняк, коли кабак закриється (ну наприклад на переоблік :)) і почне падати дощ, то ввечером ми завжди спокійненько можемо заникатись під навєсік біля головного входу в Театр Занковецької, крім того трохи далі теж є ще один кабак і в нього в підвалі багато більярдних столів,
В цьому місці "на морозе" можна піти попісяти, варіантів тьма.
Немає таксистів, і мільйона прохожих. Заїхати можна з Проспекту Свободи або від Добробуту, де теж продаються Чебуреки Хот-Доги і все таке...
ASO-motorsport
BORLA Ukraine
AMERICA UA
BORLA Ukraine
AMERICA UA
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 23 гостей