+1Sasha Van Gate писав:UNREAL
700-900...
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Да ну ладно..t.r.v писав:700-900...
Ну сомнительно. Можна взять и новую за 100 (JVC, Kenwood). Но если уже брать 2-х компонентку то этого по качеству мало будет. Нету смыла.vovka писав:Голова - 100уй (не нова, але нормальна)
Ну еще раз от 100. Можно конечно взять бочку какую-то за 80-85 у.е. Но при хорошем фронте она может только изгадить ситуацию.vovka писав:Лишається саб.
Чому ? А якщо взяти старішу лінійку Alpine на СD (без MP3) - баксів 60 напевно ? Недумаю що вона по якості звуку при наявності усілка нормального буде гірше сучасних піонерів з кенвудами, вже не кажучи про редстари і т.п.Sasha Van Gate писав:Ну сомнительно. Можна взять и новую за 100 (JVC, Kenwood). Но если уже брать 2-х компонентку то этого по качеству мало будет. Нету смыла.
Бермуда буде за 100 при умові виконання і купівлі інших компонентів внасSaba2106 писав:Мафон буде Блау Бермуда, слухав мені сподався, або сідюшник простий.Пошукав би Альпайн (був на радіо базарі цікавився б/у сідюшник 300 грн., в принципі перегнули палку, тай радіо ринок не то місце де купляти. )
Взагалі там я почув нову для себе фірму, бачив там їхні саби і компоненти, спитав у продавця шо за фірма, він відповів польські, а конкретніше?-BLC
За голову готовий викласти до 100$ (може той модулятор тягова штука,тоді ше менше)
Підсилювачі, не шарю я в тому, но ІМХО тоже можна б/у.(60-80$)
Але тіки на фронт.
Саб поки що почикає.
Підзвучку на тил (можна перекинути мій теперішній фронт Піонери 17 см широко полосні + я до них піщалки докупив.А можна продати ті докласти і за гривень двісті купити бліни на тил, но ІМХО ті гроші ліпше вкласти в фронт.
Фронт двух компонентний о тут завал повний вибір просто широчежний.Тут вже ви мені шось порадьте. решта$
Дроти приблизно 4м на фронт (там менше но то з запасом).Плюс той дріт з предохранітельом для голови (ще не чув такого).Блін виходе не більше 10$
Отже
190$ + фронт
Правильно?
Рост писав:Мостове з`єднання, це коли є, наприклад, 2 канали, тоді динамік підключаємо до плюса одного каналу і мінуса іншого. Потужність зростає, за умови наявності порядного підсилювача, суттєво. В мене є 2-канальник з потужністю 2х100Вт, мостом він видає 1х360Вт.RambotnikMorga писав:А що ознчає мостом? і що таке блоки живлення?
А блок жиалення - це блок живлення і є. Компоненти хороших підсилювачів працюють на біполярному живленні, наприклад +/- 24В, чи +/- 36В. А в машині лише +12. Тому ставиться перетворювач постійних +12 в змінну напругу, потім трансформатором вона підвищується до потрібної і робиться біполярною, випрямляється. Ну так, на хлопський розум. Бо з +12 можна максимально отримати 18 Вт потужності на канал, що і є в 99% усіх головних пристроїв та в багатьох підсилювачах бюджетної лінійки.
Звичайно, якщо замість стандартних 4-омних динаміків підключити 2-омні. чи навіть 1-омні, то віддача буде більшою. От тільки - де ж ви такі динаміки знайдете (окрім спл-них сабів)? Нема їх в природі.Leon_Killer писав:Ростцікавить чисто для себе як радіолюбителя(любителя) а чи неможна вийти на більшу потужність за рахунок ампер N=IU чи на звук це не поширюєтся?!Рост писав:Все, більше не питайте, що то за цифри 4х45, 4х52. Додумайте самі...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей