так ти в питанні відповідь одразу дав!!! :) ....досвідченому лижнику там не цікаво!mikeng писав:А чого так проти Плаю, поясни новачку
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
лижі.борди.сніг впав всі в карпати!!!!!!!!!!
- crush
- Ім'я:Vitallo
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Малий і гімнистий
© НУЛП ІНЕМ ЕК-12 2003рік
- mikeng
- Ім'я:mikeng
Re: лижі.борди.сніг впав всі в карпати!!!!!!!!!!
ясно, дякс)
- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
А тут прям всі профі? Схарили ті умніки з "гірськолижних" сілCrush писав:досвідченому лижнику там не цікаво!

- hrdrive
- Контактна інформація:
Був сьогодні брат на буці - казав просто бомба...народу взагалі немає) майже всен працює
тільки от ціни

тільки от ціни

INTE®©ULLE®™
- crush
- Контактна інформація:
"молодой человек...вы что-то имеете сказать" (c) хз який фільм
до чого тут умнікі...профі.....просто пояснюється людині..що тому хто давно катається не цікаво їздити на таких схилах як плай/орявчик/тисовець/політехнік/погар...ітд......ну хіба цікаво 1хв спускатися а потім 15 підміматися???....особисто мені довподоби буковель/тростян...на інших я задоволення не отримую
до чого тут умнікі...профі.....просто пояснюється людині..що тому хто давно катається не цікаво їздити на таких схилах як плай/орявчик/тисовець/політехнік/погар...ітд......ну хіба цікаво 1хв спускатися а потім 15 підміматися???....особисто мені довподоби буковель/тростян...на інших я задоволення не отримую
Малий і гімнистий
- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
А до таких тупих слів:Crush писав:до чого тут умнікі...профі....
badi.stryj писав:Ніколи не розумів тих, хто їде на Плай.

- Sluva
- Ім'я:Славік
- Дякував (ла): 14 рази
- Подякували: 28 рази
можу перефразувати...ну неподобається мені Плай...не пре...я краще поїду на старий бугіль що стоїть на Орявчику,але траса там цікавіша і кожен щось може знайти для себе...а Плай цеpikach00 писав:Ніколи не розумів тих, хто їде на Плай.

"Живіть так, щоб було з чого поржати" (с) Кузьма
- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Саня
- Контактна інформація:
І дійсно, Плай - ацтой. Ціни - космос, спуск ніякий.
-
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 3 рази
Crush
Я, конечно, не профи, и лыжи для меня не более чем активное времяпровождение, но есть два тезиса.
1. Поставить в один ряд Политех и Тисовец с Погаром - это сильно. Повеселил. У Тростяна с Буковелем общего тоже особо не нахожу.
2. Не вижу корелляции между давно катающийся и хорошо катающийся. Видел много хорошо катающихся людей на всех указанных тобой неинтересных горах, кроме Политеха. Люди отрабатывают технику, катают всякие упражнения типа поворотов на 360, катания на одной ноге и вплоть до фристайла (там была такая дисциплина балет, которую я до этого только по ТВ видел). И никто не жалуется что им неинтересно. На том же Погаре тренируется ДЮСШ, и у меня есть большие сомнения, что хотя бы 10% говорящих про неинтересные горки катаются лучше тех детишек.
Я, конечно, не профи, и лыжи для меня не более чем активное времяпровождение, но есть два тезиса.
1. Поставить в один ряд Политех и Тисовец с Погаром - это сильно. Повеселил. У Тростяна с Буковелем общего тоже особо не нахожу.
2. Не вижу корелляции между давно катающийся и хорошо катающийся. Видел много хорошо катающихся людей на всех указанных тобой неинтересных горах, кроме Политеха. Люди отрабатывают технику, катают всякие упражнения типа поворотов на 360, катания на одной ноге и вплоть до фристайла (там была такая дисциплина балет, которую я до этого только по ТВ видел). И никто не жалуется что им неинтересно. На том же Погаре тренируется ДЮСШ, и у меня есть большие сомнения, что хотя бы 10% говорящих про неинтересные горки катаются лучше тех детишек.
- crush
- Контактна інформація:
по п.1 порядку денного:
мова йде не характеристики цих схилів...а про їх кількість!!..на кожному з них по 1-2 траси..і алєс...а тростян і буковель мають де розвернутися
по п.2 порядку денного:
власне що тренуватися, відпрацьовувати....я коли хочу щось попробувати також їду на пологу горку....а коли хочу активного райду....то не маю бажання щоб він проходив по одній трасі!!!!!!
ну то посмійся від душі!!!!azakharchuk писав:1. Поставить в один ряд Политех и Тисовец с Погаром - это сильно. Повеселил. У Тростяна с Буковелем общего тоже особо не нахожу.
мова йде не характеристики цих схилів...а про їх кількість!!..на кожному з них по 1-2 траси..і алєс...а тростян і буковель мають де розвернутися
по п.2 порядку денного:
власне що тренуватися, відпрацьовувати....я коли хочу щось попробувати також їду на пологу горку....а коли хочу активного райду....то не маю бажання щоб він проходив по одній трасі!!!!!!
Малий і гімнистий
-
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 3 рази
Ты определись
Другое дело, что Тисовец уже года два как умер, и оживление пока что не предвидится, но суть от этого не меняется, ты либо слабо владеешь матчастью, либо троллишь. На Погаре три трассы, правда готовится (для ДЮСШ) только одна, оставшиеся требуют много снега, метра полтора, так чтобы ехать по верхушкам маленьких елочек. Если рисовать карту спусков Плая в Буковельском стиле, то 5 трасс там нарисуется легко. А если их комбинировать, переезжать с одной на другую, то вариантов получается много больше. Это не 50км трасс Буковеля, но и не 1-2 трассы (как на Политехе).
то для тебя спуск слишком простой (короткий),Crush писав:ну хіба цікаво 1хв спускатися а потім 15 підміматися???.
то тебе уже спусков мало. Честно говоря, меня это не напрягает, я спокойно могу кататься на одной трассе целый день, но это очень субъективно. Если творчески подходить к процессу, то укататься можно на любой из трасс.Crush писав:мова йде не характеристики цих схилів...а про їх кількість!!
Ты на Тисовце дальше "балетного" спуска заезжал, или про 1-2 трассы "Рабинович напел"? Ты в курсе, что там 4 подъемника (как минимум, это только те, на которых я был), и есть трассы для слалома и скоростного спуска?Crush писав:на кожному з них по 1-2 траси..і алєс...
Другое дело, что Тисовец уже года два как умер, и оживление пока что не предвидится, но суть от этого не меняется, ты либо слабо владеешь матчастью, либо троллишь. На Погаре три трассы, правда готовится (для ДЮСШ) только одна, оставшиеся требуют много снега, метра полтора, так чтобы ехать по верхушкам маленьких елочек. Если рисовать карту спусков Плая в Буковельском стиле, то 5 трасс там нарисуется легко. А если их комбинировать, переезжать с одной на другую, то вариантов получается много больше. Это не 50км трасс Буковеля, но и не 1-2 трассы (как на Политехе).
Так причем тут г/л курорт к твоим желаниям? Желания - это все субъективно. Выбирай себе курорт согласно своих желаний и будь объективен ко всему остальному. У меня желание при активном отдыхе побольше выспаться, подольше покататься и поменьше времени провести в машине. И если на дорога на Плай занимает около 2 часов (не нарушая по сухой трассе 1:50, по плохой дороге - 2:20), то на Буковель в 4 часа вложиться за счастье, поэтому мы не ездим на Буковель на 1 или 2 дня. Минимум 2.5 дня, в обед выехать, к вечеру приехать, заселиться, с утра откататься целый день, потом еще откатать полдня, и за полдня вернуться. Но далеко не всегда есть возможность выделить 2.5 дня. Это не означает, что Буковель плох, просто он далеко.Crush писав:а коли хочу активного райду....то не маю бажання щоб він проходив по одній трасі!
- hrdrive
- Контактна інформація:
коротче, завязуйте ту демагогію, краще шаманьте на хороший снігопад в горах і гостріть канти і вьо в гори, кому де більше подобається :)

INTE®©ULLE®™
- crush
- Контактна інформація:
azakharchuk, замнули....фрази з контексту виривати не мішки носити....почитай з чого почалась дискусія перед тим як молоти всілґку біліберду в особисто мій адрес
Малий і гімнистий
- Прелюдія Щастя
- Стать:жінка
от ви тут сперечаєтесь, а я приготувала смачнючий глінтвейн
, п"ю і уявляю - як би це прекрасно було зараз опинитись в горах, гріти руки об кружку гарячого ароматного вина і дивитись на нічні гори поміж зірок, все-таки в горах зірки найяскравіші

і все на світі треба пережити,
і кожен фініш - це по суті старт...
і кожен фініш - це по суті старт...
- badi.stryj
- Ім'я:Богдан
Crush писав:власне що тренуватися, відпрацьовувати....я коли хочу щось попробувати також їду на пологу горку...
Crush, приєднуюсь.

Абсолютно згоден. :) А хто попробував фрірайд, тому і в Буковелі не цікаво. Шкода, що в Подобовці мало снігу.Crush писав:.а коли хочу активного райду....то не маю бажання щоб він проходив по одній трасі!!!!!!

- hrdrive
- Контактна інформація:
Прелюдія Щастя, нагнала аптит

угу, тут драгобрат рулить, як не крути)badi.stryj писав:А хто попробував фрірайд, тому і в Буковелі не цікаво
INTE®©ULLE®™
- badi.stryj
hrdrive писав:угу, тут драгобрат рулить, як не крути)
Ну не скажи, як для якого рівня. На Драгу можна ратраком за бабки піднятись до Жандармів (але далеко не кожен з"їде з тих карнізів), або навіть на Близницю. А в Подобовці Гемба і Високий Верх це вже частина беккантрі.
Я не порівнюю, і балів не ставлю, просто добиратись до Подобовця простіше і ближче. Можна навіть на один день махнути. А на Драгобрат якщо їхати, то на 2-3 як мінімум. Зате снігу там наприкінці зими більше і лежить він там найдовше.
- hrdrive
- Контактна інформація:
хм...ніколи там не бував...є якийсь сайт, фотки? де то саме є?badi.stryj писав: А в Подобовці Гемба і Високий Верх це вже частина беккантрі.
INTE®©ULLE®™
- badi.stryj
На водоспад Шипіт ти вроді їздив? Чи не доїхав?hrdrive писав:де то саме є?
Тримай:
http://ski.putivnyk.com/skiresort.php?l ... podobovets
Востаннє редагувалось Вів, 04 січня 2011, 21:27 користувачем badi.stryj, всього редагувалось 1 раз.
- hrdrive
- Контактна інформація:
badi.stryj, а то там?...знаю! але ж там не великі гори 

INTE®©ULLE®™
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей