Розмови на різні теми про авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
Історії з ДАЇвцями...
pikach00
Стать:чоловік
Дякував (ла): 87 рази
Подякували: 35 рази
Re: Історії з ДАЇвцями...

Повідомлення pikach00 » Пон, 03 січня 2011, 02:29

Igor_Lviv писав:add. Їздив вихідними трохи.
ДАІ - були. До 5-ої - в центрі. Потім - на околицях. "Винюхували" п'яних. Навіть якийсь Фольцваген не зупинився - погнали за ним на Зеленій, біля Сихова. Поговорили про "новорічну ніч". Найсильніше враження у ДАІ - культура наших людей. Каже: "А ви заїдьте в центр, гляньте на то, що наша бидлота натворила!" Пусті пляшки, гори сміття по всьому центру! Сьогодні були на кільцевій.

Але я не про це. Я про ті "перевищення" і т.п. Про "крутих" пацанів, які живуть у Бога за пазухою, все знають, нічого і нікого не бояться.
Igor_Lviv писав:Нічого особистого, просто не зрозумів мети тої всієї писанини.
Подвійні стандарти? :D

BOXER
Номер:5666
Дякував (ла): 78 рази
Подякували: 23 рази

Повідомлення BOXER » Пон, 03 січня 2011, 02:41

pikach00, борець за справедливість? :D
Sad, but true.

pikach00

Повідомлення pikach00 » Пон, 03 січня 2011, 02:46

BOXER писав:pikach00, борець за справедливість? :D
Просто достало вже. Як писати кілометрові трактати про очевидні речі то Ігору можна, а от іншим ніззя :D

Igor_Lviv
Ім'я:Igor
Дякував (ла): 0
Подякували: 0

Повідомлення Igor_Lviv » Пон, 03 січня 2011, 10:19

pikach00 писав:Подвійні стандарти? :D
Це до чого? Пришити кобилі хвіст? Чи як там ця приказка?
Нічого особистого до автора конкретного топіка про перевищення у Сколе. Що тут не зрозуміло? Що протирічить одне одному? :shock

Чи те, що сталось в Золочеві має якесь відношення конкретно до mikeng? Думаю, ні.
Події в Золочеві - ілюстрація безвідповідальності і самовпевненості.

mikeng
Ім'я:mikeng

Повідомлення mikeng » Пон, 03 січня 2011, 10:53

Igor_Lviv
Ну якщо вже тут відкоментовано мій пост, то думаю ніхто не образиться, якщо Я напишу свою думку щодо власне тої ситуації
1) те що там було 82 я зрозумів тільки вдома, коли подивився відео з ЖПС, питань нема - винен!
2) про те ж саме я і казав ДАЇ, коли показували фен, не мав нічого проти щоб написали постанову. Але в ній я так само непроти був підписатись і написати своє пояснення, звісно що навряд чи можна долучати карту памяті до справи.
Так ось суть поста - чи пишуть так просто протоколи???, я ж не відмовлявся підписати, якщо "так", то вже свинство
3) Я за Свої дії завжди відповідаю Сам, в мене нема плечей і "дорогої родини" що вирішує все дзвінком. А в той момент платити 100грн ен хотілось (і нетреба рахувати мої гроші на що вони є, а на що нема - некоректно), та і дістало вже, тут підтримую Вашу думку "порушив-плати", хоч то і дорого і довго і не зручно.

Може якщо ми так всі дружно почнемо робити - в ДАЇ перестануть йти тупо косити бабло, і думка про ту службу трохи зміниться в кращу сторону.

pikach00

Повідомлення pikach00 » Пон, 03 січня 2011, 11:01

Igor_Lviv писав:менше жовчі, зла, самопального примітивного їдкого гумору
Спасибі, повеселив. Тепер буду приводити тільки цитати уважаємих людей, типу Задорнова, Лєбєдєва :D

Igor_Lviv

Повідомлення Igor_Lviv » Пон, 03 січня 2011, 12:09

mikeng писав:Так ось суть поста - чи пишуть так просто протоколи???
Відповідь була вже уйму раз на цьому форумі. Пишуть. Постанова або прийде, або ні.

mikeng

Повідомлення mikeng » Пон, 03 січня 2011, 13:11

Добре, поставлю питання в т.ч нашому гуру по іншому "наскільки законне написання постанови без моїх пояснень і підпису? Так же на будь-кого можна написати, база ДАЇ давно не є таємницею

Andriy01
Дякував (ла): 4 рази
Подякували: 4 рази

Повідомлення Andriy01 » Пон, 03 січня 2011, 13:16

mikeng
Я думаю, що законне, якщо будуть свідки правопорушення і того, що ти відмовився поставити підпис. В тебе ж той підпис силою не відберуть.

mikeng

Повідомлення mikeng » Пон, 03 січня 2011, 13:20

блін, так я ж не відмовлявся. Ну подивимось....

Igor_Lviv

Повідомлення Igor_Lviv » Пон, 03 січня 2011, 19:31

mikeng писав:блін, так я ж не відмовлявся. Ну подивимось....
Це, як апетит під час їжі. Склали на когось раз, потім другий, а потім їм вже в падло сперечатись, доки списали і їдь. На десять таких Протоколів - двоє може оскаржать (і фіг з ними) а 8 - заплатять. :(

mikeng

Повідомлення mikeng » Пон, 03 січня 2011, 19:40

І як з тим боротись?

Igor_Lviv

Повідомлення Igor_Lviv » Пон, 03 січня 2011, 20:24

mikeng писав:І як з тим боротись?
Самому, боюсь, ніяк. От якщо з тих 10 протоколів оскаржать і виграють суд 8, а потім ще й напишуть скарги в ДАІ - тоді звільнять... одного, потім іншого, потім ще одного. А потім вони перестануть.

vovka
Дякував (ла): 56 рази
Подякували: 96 рази
Контактна інформація:

Повідомлення vovka » Пон, 03 січня 2011, 20:25

Igor_Lviv писав:Прийде тобі Постанова чи ні? Відповідь на форумі є вже разів з десять: може прийде, може ні.
так конституційний суд вже тижня два як скасував постанови без протоколу (і згадувалось на форумі про це). тобто якщо йому протоколу не склали, значить можна спати спокійно.

Igor_Lviv

Повідомлення Igor_Lviv » Пон, 03 січня 2011, 20:33

vovka писав:
Igor_Lviv писав:Прийде тобі Постанова чи ні? Відповідь на форумі є вже разів з десять: може прийде, може ні.
так конституційний суд вже тижня два як скасував постанови без протоколу (і згадувалось на форумі про це). тобто якщо йому протоколу не склали, значить можна спати спокійно.
Блін, народ. Не тільки пишіть на форумі, а й читайте його!
Якщо не склали при ньому чи не давали підписувати - не означає, що "НЕ СКЛАЛИ" взагалі.

mikeng

Повідомлення mikeng » Пон, 03 січня 2011, 20:33

ну що ж, "бум ждать"
І оскаржувати вже тоді доведеться не так сам протокол як процес його складення, як на мене.

Igor_Lviv

Повідомлення Igor_Lviv » Пон, 03 січня 2011, 20:37

mikeng писав:ну що ж, "бум ждать"
І оскаржувати вже тоді доведеться не так сам протокол як процес його складення, як на мене.
Оскаржується не Протокол, а Постанова, яку вони складають на основі Протоколу!

CAT
Ім'я:Данило
Контактна інформація:

Повідомлення CAT » Пон, 03 січня 2011, 20:43

vovka писав:тобто якщо йому протоколу не склали, значить можна спати спокійно.
та в тому то і суть - протокол складають і тобі підписувати навіть не пропонують, а якшо шо то скажуть шо ти відмовився підписувати... я вже тепер і не знаю якшо чесно - мене за останній місяць два рази зупиняли і два рази однакова ситуація - кажуть шо порушив, а я кажу шо нє, доказів не мають, документи взяли, казали в машину до них іти бо інакше напишуть штраф мільон гривень, я нікуда не ішов і через 5хв віддавали доки і про протокол нічого не згадували. і звідки мені знати чи вони написали і шось прийде чи не написали і нічого не прийде.... час покаже... але я не здивуюсь якшо через пів року мені прийде повістка з виконавчої про то шо я не оплатив штраф який мені навіть не прийшов...
для тих шо судами бавляться - толку то, час потрачений більше ніж той штраф вартує, а дайцям далі все побарабану бо вони привикли шо їх грають з причиною і без причини.... як на мене хай варто піднімати тільки в тих випадках коли дійсно безпрєдєл..
шось змінити можна тільки кардинально помінявши апарат ДАІ як це зробили приміром в Грузії.... це ефективно... але це зовсім інша історія... в нас такого не буде, бо ніхто насправді не хоче їздити по правилах, тому всі проти таких кардинальних змін.
недавно їхав з буковеля - дорога була місцями суха, місцями сніг, місцями лід - одним словом непевна... і я собі їхав по правилах - по місту 60 інколи до 80, за містом 100 максимум... і то кілька разів як проглядалась дорога і було видно шо нема льоду. так от мене обігнали всі крім маршруток помоєму. причому обганяють навіть по ожеледиці і по каші сніговій. і перед тим як обганяти сідають на хвіст і підпирають шоб ти їхав швидше. і ше всі пасажири в машині (також всі водії) харяться шо так помало їду. мені шо зрештою всерівно, я не почав валити як всі. але факт в тому шо майже всі водії хочуть їхати набагато швидше не тільки ніж дозволяють правила, а навіть ніж дозволяє дорожня обстановка....
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор

weber

Повідомлення weber » Суб, 08 січня 2011, 19:19

1-а історія (здається 5.01.2010)
dai2.png
Припаркувався я собі на місці, поміченому червоним, треба було зачекати кілька хвилин. Там постійно дайці збоку стоять, але в той вечір було пусто, хоча я помилявся. Стою, чекаю, потім дивлюсь до мене підходить даєць: "добрий вечір, бла бла бла... ваші доки..." :boxed Дав доки, він чемно дивиться і вигадує собі... "а ви паркуєтесь на проїжджій частині, там їздить тролік, бла бла бла ..." Настрій мій і його позитивний. Я кажу "от тролік їздить там, де позначив на карті жовтим, а трамвай там то, я нікому не заважаю..." Кажу "я ж орієнтуюся", а він "та я не кажу, що ви не орієнтуєтесь..." Пішов втикнув талон ТО, ще щось, немав до чого доцейсамий... і каже "ну що будемо шось трохи писати..." :happy :shout Мені стало весело і він віддав доки :ninja Даєць хотів потестити чи я не лох :confused

2-а історія (щойно 8.01.2010)
dai.png
Виявляється отой розворот заборонений, оскільки на дорозі є стрілки "тільки прямо" :boxed Кілька місяців так їздив і навіть не підозрював отого :shock Ще було дивно, чому біля кінцевої 50-ої маршрутки відносно недавно з'явився пост даі... Сьогодні дізнався :boxed Каротче, обійшлося без нічого недовгою розмовою і 1 фоткою :) :oops
От не розумію, чим той розворот їм заважав коли робили розмітку... Прийдеться розвертатися в кінці вулиці у такому випадку.

Megan
Ім'я:Діма

Повідомлення Megan » Суб, 08 січня 2011, 19:37

Придивися краще!!
Там як тільки зробили дорогу була стрілка-тільки прямо, десь в червні 2010 домалювали ще й наліво, може зараз вона підстерлась, тому і пасуться.

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей