Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Як відшкодувати збитки від "Чорних СТО".
-
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Є тема про списки таких СТО. Але в більшості випадків ми дізнаємося про це вже після того як бачимо, що робота зроблена погано.
Питання - якщо з вини майстра що там працює - сталася проблема, яка тягне додаткові витрати, що робити тоді?
Як себе захистити і що потрібно для того?
Першим, що помітне для мене - це те що гаражні майстри, ПП, "кулібіни" і т.д. офіційно буде дуже важко щось довести - адже немає ніяких документів про оплату.
В тих офіційних СТО яких я був легше - там видається наряд, рахунок, в кінці підписується Акт де зазначено хто/що/сільки часу робив. Маючи такі папери думаю можна відстояти свої права у разі чого.
Які ще є ідеї?
Питання - якщо з вини майстра що там працює - сталася проблема, яка тягне додаткові витрати, що робити тоді?
Першим, що помітне для мене - це те що гаражні майстри, ПП, "кулібіни" і т.д. офіційно буде дуже важко щось довести - адже немає ніяких документів про оплату.
В тих офіційних СТО яких я був легше - там видається наряд, рахунок, в кінці підписується Акт де зазначено хто/що/сільки часу робив. Маючи такі папери думаю можна відстояти свої права у разі чого.
Які ще є ідеї?
- CAT
- Ім'я:Данило
- Контактна інформація:
Re: Як відшкодувати збитки від "Чорних СТО".
та нічого ти не докажиш якшо робив машину в нелегальному СТО... хіба з ножиком до них потім їхати... іт о при умові шо в них більшого ножика нема...
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
- Speedo
- Ім'я:Орест
- Дякував (ла): 22 рази
- Подякували: 19 рази
- Контактна інформація:
якщо є Акт виконаних робіт (оригінал), то по ідеї "майстри" повинні безкоштовно усунути недопрацювання!
- NIK
- Тюнінг клуб
- Дякував (ла): 7 рази
- Контактна інформація:
Самый простой вариант, обслуживаться у одного мастера или нескольких, в зависимости от их специализации !!!
и будет всё гуд и если накосячат, то переделают без проблем!!!
а ездить на левые станции, а потом им что-то доказывать , будет очень проблемно (страна у нас такая)
а ездить на левые станции, а потом им что-то доказывать , будет очень проблемно (страна у нас такая)
- Pier
- Дякував (ла): 5 рази
можна податкову на них натравитиCAT писав:та нічого ти не докажиш якшо робив машину в нелегальному СТО... хіба з ножиком до них потім їхати... іт о при умові шо в них більшого ножика нема..

- luav
- Ім'я:Володимир
- Номер:BC5192AT
Ремонтувався на багатьох СТО по Львову і дійшов таки висновку,що краше ремонтуватись у конкретних майстрів.Інколи це навіть виходить дорожче.Але майстер зацікавлений в тому,щоб ви до нього повернулись.Тому навіть деколи свої баги може безкоштовно переробити.А ось на СТО ремонт-бізнес.Тому майстер буде відмовлятись вам щось переробити безкоштовно до останнього.Хіба тільки на нього натиснути через когось з вищого керівництва.Бо не буде ж він говорити,що машина заїхала і виїхала без грошей своєму керівництву через його помилку,яку він змушений був безкоштовно виправляти.Тому на таких СТО майстри рідко зацікавлені в якостіDemyan писав:Є тема про списки таких СТО. Але в більшості випадків ми дізнаємося про це вже після того як бачимо, що робота зроблена погано.
Які ще є ідеї?
Прикладів такої "старанності" можу навести безліч
В цьому списку Трістар Авто Еліт,Сервіс на Садовій,Бош на Кульпарківській,Вояж на Замарстинівській,сервіс на Зеленій біля Стріли=Саша,Рік-Авто і ще декілька сервісів,куди в мене,на жаль,бажання більше їхати немає
- sergey
- Контактна інформація:
Вот, так воно і є.CAT писав:та нічого ти не докажиш якшо робив машину в нелегальному СТО
Не з дешевих мєжду прочим.Цина тамluav писав:В цьому списку Трістар Авто Еліт,Сервіс на Садовій,Бош на Кульпарківській,Вояж на Замарстинівській,сервіс на Зеленій біля Стріли=Саша,Рік-Авто і ще декілька сервісів,куди в мене,на жаль,бажання більше їхати немає

Челябинские мужики настолько суровы, что гнут кованые диски на немецких автобанах
- luav
Сергій!Питання стоїть не в заплатити,а в тому,що мою машину робить невідомо хто,а повпливати я на це ніяк не можу.sergey писав: Не з дешевих мєжду прочим.Цина там![]()
І навіть потім ці люди ніяких висновків не роблять
На Трістарі,наприклад,мені не зафіксували патрубок,який входить в радіатор,витік весь антифріз(який у них я заливав і коштував він під 400 грн).І це все посеред дороги.Змушений був їхати купувати ще раз антифріз.В подальшому вони мені зробили знижку на 10 грн

Після такого я маю їхати до них?
По всіх сервісах з цього списку можу аргументувати свою позицію.В разі необхідності додам і ті сервіси,які я не вказав
- mikeng
- Ім'я:mikeng
Я сам працював на сервісі і знаю що то є таке. Якщо сервіс великий, завжди зберігайте чеки і АВР. Якщо вам щось не те зробили і є претензії, є смисл підійти до керівництва, зазвичай все вирішується в користь клієнта, якщо ні - в управління захисту прав споживачів, там точно поможуть.
Для себе зараз вирішив все робити в конкретних майстрів незалежно де вони працюють - ходовик, електрик, моторист. Так простіше і надійніше, є кого за що спитати, бо контакти особисті.
Для себе зараз вирішив все робити в конкретних майстрів незалежно де вони працюють - ходовик, електрик, моторист. Так простіше і надійніше, є кого за що спитати, бо контакти особисті.
- luav
+1.mikeng писав: Для себе зараз вирішив все робити в конкретних майстрів незалежно де вони працюють - ходовик, електрик, моторист. Так простіше і надійніше, є кого за що спитати, бо контакти особисті.
Якщо майстер бачить,що людина йде конкретно до нього,то і триматись буде більше за такого клієнта
- hrdrive
- Контактна інформація:
Підтримаю повністю Ігора, сам по темі про це і хотів сказати.NIK писав:Самый простой вариант, обслуживаться у одного мастера или нескольких, в зависимости от их специализации !!!
INTE®©ULLE®™
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей