бери Форд... покатаешся пару месяцев.... и увидишь преимущества у ФабииBOXER писав:Просто не бачу жодної переваги фабії, так ше й в ціні вона дорожча

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
бери Форд... покатаешся пару месяцев.... и увидишь преимущества у ФабииBOXER писав:Просто не бачу жодної переваги фабії, так ше й в ціні вона дорожча
как? если не буду кататься на фабии?antik писав:и увидишь преимущества у Фабии
Їздив на обох машинах?))) Якщо так, то чим Фабія ужасна порівняно з Фієстою?))rybkaandrew писав:фієста краще 100% , та фабія то взагалі ужасна машина
садись - два, фюжн очень далек от фиесты, в плане комфорта и управления, фюжн считаю самой неудачной моделью форда но тем не менее она находит своих потребителей.antik писав:сравниваю Фьюжин
да ладно... не заметил чтобы Фиеста была намного комфортнееFobos писав:садись - два, фюжн очень далек от фиесты, в плане комфорта и управления
Источник - http://ru.wikipedia.org/wiki/Ford_FusionFord Fusion — автомобиль американской компании Ford. Выпускается компанией Ford Motor Company. Разработан Европейским отделением Ford. Отличительные особенности хэтчбека: невысокая цена, повышенная безопасность, высокий клиренс, просторный салон. Выпускается в Германии, на заводе в городе Кёльн. Построен на базе автомобиля Ford Fiesta.
Одного разу робив тест-драйв фієсти, на фабії трохи також їздив, та й моя кордоба одноплатформеннаBOXER писав:hrdrive, ну власне, ще один аргумент "за" фієсту. і мене вона пре на порядок більше, ніж фабла. і салон також. тільки от трохи лякає різниця в ціні. в чому фішка?
ти шо з дуба впав? чи ти претендуєш на звання "автоексперт року"? до твого відома в фієсти одна з кращих керованостей в класі, і передачі втикаються дуже чітко. і це відомі і визнані всіми експертами і журналістами переваги фієсти.AndrewK писав:Враження про фієсту - повне гімно. Коробка невнятна, рульове мутне
Ти особисто їздив? В короткому періоді між тестами? Спробуй - тоді і поговоримоCAT писав:ти шо з дуба впав? чи ти претендуєш на звання "автоексперт року"? до твого відома в фієсти одна з кращих керованостей в класі, і передачі втикаються дуже чітко. і це відомі і визнані всіми експертами і журналістами переваги фієсти.AndrewK писав:Враження про фієсту - повне гімно. Коробка невнятна, рульове мутне
Я думаю, що варто говорити таки про стокову :) (якщо говорити про руль/коробка)vovka писав:(ну або якщо хтось має стокову то хай він приїде)
ти зараз питаєш чи я на фієсті їздив?AndrewK писав:Ти особисто їздив?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей