Зато в нас з тобою він точно є

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
заведи машину і на заведеному моторі попробуй нажати якщо заглохне знач тре міняти сітку в баці,а смердіти не повинно хіба десь з трубок жине або з форсів ало то елементарно шукається.sergey писав:.Тиск в рампі
Машина би не тянула на розгоні на передачах,так в мене було коли забита була сіточка.DNK писав:тре міняти сітку в баці
Да воно так і є.Після 2000 тис. не тягнеПетро писав:Машина би не тянула на розгоні на передачах,так в мене було коли забита була сіточка.
Ок.DNK писав:заведи машину і на заведеному моторі попробуй нажати якщо заглохне знач тре міняти сітку в баці
З трубок понятно як виявити, а з форсунок?DNK писав:а смердіти не повинно хіба десь з трубок жине або з форсів ало то елементарно шукається.
1. Не тримають форсунки і в предклапанній зоні назбирується бензин ..ти завів бензин викинуло в глушак...вітер подув в сторону кабіни і маєш смерід.Vitalik-first писав:потім пропадає,от питання в тому що то таке може бути?варіанти?
sergey писав:Нажав на ніпель - мотор працює, струя сильна
Я знав що хтось підколить.mastergid писав:без підкола
sergey писав:чи хропе
DNK писав:значить насос і сітка в нормі
Як?DNK писав:оді дивися форси
Чи шо, я там знаю чи шоDNK писав:або той дмрв може дає галфму команду і форси лиють забагато бензи чи шо???
Забагато інформації, перегрузка процесораDNK писав:а може і свічки галімі (мотор не троїть) а може клапана прогоріли?(компресія як?)
DNK писав:З новим РОком:santa
viewtopic.php?f=23&t=6603&hilit=%D1%87%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%BC+%D1%84%D0%BE%D1%80%D1%81%D1%83%D0%BD%D0%BA%D0%B8&start=45sergey писав:Як?
саня має переїжджати десь на 28 завод,такшо от таке.sergey писав:Напевно жди гостєй
sergey, ну шо за прикол поміняй їхsergey писав:Свічки галімі сам знаю,
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей