H&R, Eibach, KW як варіант.Yurko_lab писав:Пропозиція???
хотя якщо ціль суто стайлінг то і клаксон підійде, або навіть різаний сток (я колись різав, виглядало дуже занижено, проїхати майже ніде не зміг)
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
H&R, Eibach, KW як варіант.Yurko_lab писав:Пропозиція???
Ну я просто пропонував варіанти з оптимальної ціниvovka писав:H&R, Eibach, KW як варіант.
Ой. На вкус и цвет...Oldschooller писав:Chell, задній бед лук якось не дивиться....
Yurko_lab, це не в обіду...
А от того я б не радив робити. Вже не один так зробив і полопали пружини. Ну то правда залежить на скільки рубанути...vovka писав:або навіть різаний сток
А от тут би порадив краще СВАП іншого мотора. Є пару варіантів, які практично без великих затрат і сил стають. Я просто планував це робити, ну але як то кажеться, не встиг.DNK писав:спочатку зроби двигун1.6 16 клопів мучений тормоза диски по кругу і підвіску занижену.а потім якщо ще лишуться гроші приступай до іншого
я теж би не радив :) написав що суто для стайлінгу якщо їздити не планується )) на різаному стоку про їзду можна забути. машина не управляється (хоча дехто каже що управляється, але то просто тому що немали змоги порівняти з нормальною підвіскою). то небезпечно. доречі клаксон -90 теж є випадки що лопають. не один такий випадок вже чув іменно з тим клаксоном. крім того він не дає реального заниження -90. ліпше один раз не поскупитися і купити якісну річ.Yurko_lab писав:А от того я б не радив робити. Вже не один так зробив і полопали пружини. Ну то правда залежить на скільки рубанути...
Тоді і бед-лук передній не в тєму, і тоновані вікна, і великі диски, і взагалі машина не в тєму, оскільки машина даної моделі не є стара.....Oldschooller писав:якшо дотримуватись стайлу олдскул(лоу)...
то задній бед лук взагалі не в тєму..
Нічо так дивитьсятільки той спойлер там не дужеChell писав:вроді оригінально
Ну вот я катався на розвалі в 2 градуси і нічого....Chell писав:але я не знаю чи я буду на -розвалі кататися....
Да чувак, то штампиChell писав:Oldschooller, то вазовські диски такі???? r14??? Круто виглядає...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей