ПЕРЕДНЯ :

ЗАДНЯ :

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
чо так скромно?Apokalipsis писав:такі нічо))) :)
rybkaandrew писав:цікавить чи варто і кому подобається , кому не подобається докладки бамперів на омежку...БО ХОЧУ СТАВИТИ НА ТИЖДНІ :santa . фото додаю:
Я б наразі брав репліку,щоб не ввалити знову 600-800 євро в оригінальний штайнмец.Єдиний негатив з реплікою-необхідність підгонки.Сам пройшов цей етап,коли грався з переднім бампером.Пороги в мене оригінальні Штайнмец.З оригіналом ви точно підганяти нічого не будете.Але там і ціна :)rybkaandrew писав:luav, я ше нічого не браввисказуйте вже свою думку
rybkaandrew, ось моя думка :santaluav писав:Ставте і навіть не думайте.Ззовні машина почне подобатись набагато більше
це не показник!!! я 2 роки катаюся, більше 50тис. км Крим-Рим-Київ-вся львівська обл. і вроді не жаліюся!! буває шо незаканує але треба їздити акуратніше вот всьо, хоча всі знають як помало я буває їжджуVitalik-first писав:За заниження я вже перевірив,я тут проїхався на днях в Тернопіль,три погнутих диска і розбита фара,на заниженій лишив би пів тачки,окрема подяка за допомогу Андрію і форумчанину Ягуару за допомогу в ситуації коли запаски не налазять на супорта,а ти з дівчинкою в 10ій вечора в Золочеві в суботу і что делать непанятна.дякую вам паци,дуже дякую
приїжджай щеVitalik-first писав:дякую вам паци,дуже дякую
і не тільки тамVitalik-first писав: там заниження не проканає,в Золочеві.
то не вихлопtuningist писав:той обвіс паражняк разом з вихлопом
ну може і так, сам підтримую більше оригінальні ніби бампера, однак після встановленого глушака той виріз півкруглий явно не канаєFAST писав:а ті докладки то як на**бка для бідних, тіпа є але і виглядає
Буває, завжди раді допомогти!FAST писав:окрема подяка за допомогу Андрію і форумчанину Ягуару за допомогу в ситуації коли запаски не налазять на супорта,а ти з дівчинкою в 10ій вечора в Золочеві в суботу і что делать непанятна.дякую вам паци,дуже дякую
hrdrive писав:rybkaandrew, ось моя думка :santaluav писав:Ставте і навіть не думайте.Ззовні машина почне подобатись набагато більше
Андрій!Не займайтесь фігнею і робіть в першу чергу машину,яка буде подобатись саме вам і буде приносити вам задоволення щодня.Ви вже поїздили на 18 дисках і поморозили назло мамі вуха.Не вистачило?rybkaandrew писав: більше оригінальні ніби бампера, однак після встановленого глушака той виріз півкруглий явно не канаєтому може візьму тільки задню докладку + пофарбую лише в чорний так як типу бампера, шоб не вирізнялася сильно ........ так би мовити бленда, спойлер ,докладки --шо забагато то не здорово!! + ззаду -50 , перед -30 :santa
така моя ідея
висновок один-будемо чекати на ремон дорігluav писав:Андрій!Не займайтесь фігнею і робіть в першу чергу машину,яка буде подобатись саме вам і буде приносити вам задоволення щодня.Ви вже поїздили на 18 дисках і поморозили назло мамі вуха.Не вистачило? Не слухайте ці брєдні про заниження і великі диски.Не підходять вони для повсякденної їзди.Тим паче по наших дорогах.Звичайно,що їздити з таким заниженням можна,але не скрізь.Ну і про обвіс теж можете забути Особисто я не бачу ніякого сенсу робити значний дискомфорт собі,щоб пару чоловік тут на форумі сказало:вау,крута машина.А вам на цій табуретці потім їздити.Тому повторюсь:не кидайтесь в крайнощі і визначтесь з пріоритетамиП.С.Згадаєте мої слова,що після задньої юбки процес не зупиниться
Так я теж не против заниження,але воно для наших доріг абсолютно непрактичне.То саме стосується і великих дисків.ДУмаю,що ви розумієте,що причина відмови від цих речей не відсутність грошей,а непрактичність цих речейrybkaandrew писав: висновок один-будемо чекати на ремон доріга докладка вже в дорозі
звісно що розуміюluav писав:ДУмаю,що ви розумієте,що причина відмови від цих речей не відсутність грошей,а непрактичність цих речей
та я знаю,в мене вже купа ідейluav писав:.На одній докладці процес не спиниться
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей