він далі не вірить шо дєрзко їздить?:)Mc писав:OKus, ти краще розкажи що там з дайцями в тебе було, шумахер
заканало тому в кого є можливість їхати на буку серед тиждня....
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
він далі не вірить шо дєрзко їздить?:)Mc писав:OKus, ти краще розкажи що там з дайцями в тебе було, шумахер
+1CAT писав:заканало тому в кого є можливість їхати на буку серед тиждня....
там красиво, але нема де кататись, є тільки 3 траси.Lui писав:куда краще закопане чи букінвіль на 2 дні середа-четвер???ніколи не був в закопане
А хто тобі казав що буде легко?Lui писав:в закопане їхати довго через те що кордон потрібно пересікати
100%, хоча там ще є Каспровий верх - я правда всі рази що там був, він завжди закритий бувCAT писав:там красиво, але нема де кататись, є тільки 3 траси.
Чесно, ти мене втішив. Добре, що не поїхав. Я два дні ламав народ на Тростян. В результаті всі поїхали на Плай, а я з малим залишились вдома. Ніколи не розумів тих, хто їде на Плай. Там нема що робити, крім як попити якогось алкоголю.Crush писав:стан гори -снігу мало..ьагато трави і льоду..проте нема горбів
стан гори дійсно поганийCrush писав:стан гори
сьогодні мало народу було... але більшість на УАЗи сідали..Crush писав:черги не бугеля
фсьо.Crush писав:не міг не відмітитися на тростяні
А чого так проти Плаю, поясни новачкуbadi.stryj писав:Чесно, ти мене втішив. Добре, що не поїхав. Я два дні ламав народ на Тростян. В результаті всі поїхали на Плай, а я з малим залишились вдома. Ніколи не розумів тих, хто їде на Плай. Там нема що робити, крім як попити якогось алкоголю.Crush писав:стан гори -снігу мало..ьагато трави і льоду..проте нема горбів
![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей