тіки на ногах в них ще були маленькі лижі, руками повертаєш, ногами гальмуєш..

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Гнати в шию таких лижнегів на політєх, або коло хати нехай возяться. І без них "ломів" вистачаєПрелюдія Щастя писав:ми от бачили лижників на отаких от приборах - спускались з довгої.. цікава штука))
тіки на ногах в них ще були маленькі лижі, руками повертаєш, ногами гальмуєш..
Зображення
badi.stryj писав:Сьогодні в неті прочитав, що "лом" зламав ногу, а потерпілий помер по дорозі до лікарні.
до 9 250 грнПрелюдія Щастя писав:на вихідні
на деньБодя писав:Прелюдія Щастя, То на 20 спусків чи на день? Дійсний тільки день?
ніфіга. ти не сам на трасі їдеш.hrdrive писав:Бодя, виїзд зі львова в 5.00 і нормально треба топтати шоб в 8.30 бути там.
Прелюдія Щастя писав:залежно від дороги, та і кави попити ще..
жесть, спати на пів години менше, шоб по дорозі кави попитиПрелюдія Щастя писав:краще виїжджати зі львова в 4.20..
ну краще взагалі туди на кілька днів поїхати. але в кожного є свої "але"Lui писав:Прелюдія Щастя, краще вечером за день до того, а там собі на диско погоцати :)
я взагалі можу не спати.. всі рази що їздила на буку - не спала, лише цього сезону лягла на 3 години.. важко потім прокидатись....BOXER писав: Прелюдія Щастя написав:
залежно від дороги, та і кави попити ще..
Прелюдія Щастя написав:
краще виїжджати зі львова в 4.20..
жесть, спати на пів години менше, шоб по дорозі кави попити
та і не лише кави попити.. а і тіло розім"яти. я в машині(маршрутці, автобусі) заснути можу, лише коли скажено втомлена.. а в очікуванні гарної катанки втома не відчувається, тому подорозі часом хочеться розправити крила.. (ой..ноги)))BOXER писав:жесть, спати на пів години менше, шоб по дорозі кави попити
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 11 гостей