карти давай в сірий,то дерево дорогих волгодонських порід треба уволіть наф,ага,ну фаркоп красава,пакалоднік перетягнути,кришку багажника не варити а тільки бедлуки,гарну насадку і занижаєм,отримуємо фану машіну

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Vitalik-first писав:то дерево дорогих волгодонських порід треба уволіть наф
BOXER писав:біла ковка як на мене це еталон красивих і міцних дисків
мда, цікаво тоді що тобі взагалі подобається...nonuk писав:для мене наприклад вся російська ковка (принаймі з тих що бачив) з вигляду, дизайн банальщина ,яка не виділяється із сірої маси.
а що крім російської ковки більше нормальних дисків немає ?|JAGUAR| писав:мда, цікаво тоді що тобі взагалі подобається...
так. вони виглядають просто і стильно.nonuk писав:чи тим що білі ?
а хто говорить тіки про рос. ковку?nonuk писав:а що крім російської ковки більше нормальних дисків немає ?
тим всьо сказаноKost писав:шось нелюблю білих дисків торба...
вони якраз виділяються стилем відвертого китаюKost писав: і вони виділяються стайлом і красотою більше ніж верхні
T5 то грузовик а не машина ))BOXER писав:крім кольору машин, ппц харить білий Т5-ий
100 пудово.vovka писав:біле реально круто виглядає. але їх треба тримати в чистоті
є істина в твоїх словахvovka писав: біла машина тоже круто виглядає, але тоже треба щоб була гарно пофарбована і трималася в чистоті.
ну бляха, срібний чи синій Т5 набагато цікавіше білого.vovka писав:T5 то грузовик а не машина ))
BOXER писав:так. вони виглядають просто і стильно.
диски конешно класні , но для мене чуть не то ( та й всі диски які я бачу зразу прикідую на копу , а на класиці як і на всіх старих квадратних машинах краще дивляться олдскульні диски )BOXER писав:а білі ОЗЗИ тобі не подобаються?
я тобі скажу якщо диски атцтойні їм і білий колір не поможе! щоб виділятись потрібно сокупність дизайну ,підходящого кольору , параметрів відносно машини.BOXER писав:і 100пудово "не виділяються з сірої маси дисків":
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей