http://www.skoda-club.org.ua/forum/show ... ?tid=41496

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
розвели як лоха,немає права заберати талонBase-T писав:Тема з сайту Шкода клубу:
Гаїшник знімає талон зі склаDNK писав:розвели як лоха,немає права заберати талонBase-T писав:Тема з сайту Шкода клубу:
це точно. Якого хєра потрібно було давати талон, та ще вертатись потім(жінка ж залишилась в машині).DNK писав:розвели як лоха,немає права заберати талонBase-T писав:Тема з сайту Шкода клубу:
А попробуй беркутам сказати таке.. що без свідків не відкриєш, то може все закінчитись нюханням асфальту і райвідділком... в них ж мозгів 0.. і тут нічим того не виправиш..rusmaks писав:Звісно вони вже за.бали з цими зупинками, і я міг їм "хєр" що відкривати, і показувати без свідків, але завжди кудись поспішаєш, і немаєш часу, тому старався не грубіти.
Та я сам його друканув, чекаю коли зупинять і побачу реакцію цих "биків".Breaker писав:rusmaks, скинь ссилку на бланк, я б собі тоже друканув
Так! Непідписаний Протокол - не має юридичної сили. Всі непідписані протоколи в кінці зміни, разом з незаплаченими штрафами інспектори в присутності начальника батальйону мають з'їсти без майонезу і кетчупу (це а адміністративному Кодексі так написано).axel писав:Якщо пробуватимуть складати протокол просто під ним не підписуватися?
Будеш знімати з обліку машину, можуть висіти в базі несплачені штрафи.решта два штрафи , досі не прийшли.
Про Протокол - краще промовчу.axel писав:Igor_Lviv, Хочу отримати відповідь, як діяти якщо складають на тебе протокол але знак яким керуються встановлений не законно.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей