Яке в нас лого???????? Що за [цензура]???? Чого ніхто не покаже????RS писав:але я лого наше не переварюю
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Клубна атрибутика
-
- Ім'я:Тарас
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
ОК. Та к би й сказали, а то я собі хотів наколку зробитиFly писав:Terry
Май терпіння
все буде ясно
До речі, футболки як робляться? Нанесення фарби, флокування чи щось інше? Скільки коштуватиме машинкою вишите лого??? РОзумієте про що я? Таке нанесення краще тримається і майже неубійенне і тоді можна було б на матеріалі замовника - то класно.
- RambotnikMorga
-
- Ім'я:Тарас
- Контактна інформація:
Якийсь ти троха нервовий все-таки.brrrr писав:Ти хочеш на товарі який коштує в сумі(грубо кажучи) 300 грн получити знижку 100 грн?
Я не хочу знижки, просто при нанесенні логотипу на 5 ручок, на ці 5 ручок розбивається вартість вироблення макету і кліше. А це дууже багато.
Тому тре вийти на велику кількість.
Пропоную зменшити асортимент-відсіяти найменш бажані.
- Sasha Van Gate
- Контактна інформація:
- byte
- Ім'я:Орест
- Контактна інформація:
З вищеперечисленого, я можу зробити все хоть по одній штуці(ФІрма Сучасний друк, м.Стрий)
Якщо пропозиція актуальна, орги пишіть в приват, і обговоримо ціну.
Наша фірма робить ВСЕ від однієї штуки.Наприклад одне горнятко, з повноколірним задруком коштує 25 грн, в залежності від тиражу ціна суттево змінюється.

При конкретній розмові можу показати зразки того, що робив і того що можу зробити:)
Якщо пропозиція актуальна, орги пишіть в приват, і обговоримо ціну.
Наша фірма робить ВСЕ від однієї штуки.Наприклад одне горнятко, з повноколірним задруком коштує 25 грн, в залежності від тиражу ціна суттево змінюється.

При конкретній розмові можу показати зразки того, що робив і того що можу зробити:)
- byte
- Ім'я:Орест
- Контактна інформація:
Є така класна штука як термоперенос: на спеціальній плівці друкуєтся зображення(повноколірне), і тоді під термопресом переносится на тканину.Виглядає супер, маю в наявності плівки під темну і світлу тканину.Гарантія до 50-го прання зображенню нічого не загрожує.Terry писав:ОК. Та к би й сказали, а то я собі хотів наколку зробитиFly писав:Terry
Май терпіння
все буде ясно![]()
До речі, футболки як робляться? Нанесення фарби, флокування чи щось інше? Скільки коштуватиме машинкою вишите лого??? РОзумієте про що я? Таке нанесення краще тримається і майже неубійенне і тоді можна було б на матеріалі замовника - то класно.
Ціна залежить тільки від розміру зображення(скільки лого помістится на А4 листок+ вартість футболки, якщо не на своїх.)
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість