мене пруть ппц. але на тій фото, крім дисків варант з фарами можна зачерпнутиChell писав:|JAGUAR|, Шось мене не пруть ті ковки білі

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
мене пруть ппц. але на тій фото, крім дисків варант з фарами можна зачерпнутиChell писав:|JAGUAR|, Шось мене не пруть ті ковки білі
остання фотка рулить.але то вісімка вона трохи крутіше виглядає .ну як на мене :)Black писав:Chell, а самого куда тянет ?Есть много вариантов .
Да дедушка Форд давно это говорил :)|JAGUAR| писав:але я вже казав, весь вигляд треба починати з дисків
+1Chell писав:Шось мене не пруть ті ковки білі,
вот тут собі подивись!!Chell писав:яка шина має бути правильна???
а який то протилежний колір автоMaxx писав: та й диски помалювати в колір авто, або протилежний...
у кого у всіх?Chell писав:Біла ковка як у всіх????
супер :)Chell писав: диски 15-17 з заниженням..... Як вам така ідея????
в нас би такChell писав:але ти зайди на драйв і подивися на сімейство 9, 8, 14, 13,15.... Кожна 2 машина шо на дісках з білою ковкою...
+1 якшо вже перетягувати то сідушкиBOXER писав:Chell, а нашо перетягувати?
хай і будуть! гарно зроблені! не парить в сраку?Chell писав:Сідухи будуть ці 100%
там більшість Росія а ти в Україні, в Бродах!!!!!!Chell писав:BOXER, Та так, але ти зайди на драйв і подивися на сімейство 9, 8, 14, 13,15.... Кожна 2 машина шо на дісках з білою ковкою... Не пре мене шось то, хочу шось таке, яке нема ні в кого, або дуже мало....
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість