Шо ти здаєш назад,давай доробляй всьо шо почав,а то ти тебе тут не зрозуміють-сама модна таврія і тут гопа,власник забоявся.Danko писав:харило мене то всьо переробляти по тисячу раз

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Шо ти здаєш назад,давай доробляй всьо шо почав,а то ти тебе тут не зрозуміють-сама модна таврія і тут гопа,власник забоявся.Danko писав:харило мене то всьо переробляти по тисячу раз
він вже це робивt309 писав: попробуй розбери свій салон а потім склади назад
Не роби дурниць!!! Хоча, кожний має своє бачення.t309 писав:супер думку толпи в топку!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
необіжайся але пройшов через все це і все виходило нічого дивного, просто вслухайся в слова всім шкода що таз продається недокінченимt309 писав:Pioneer, попробуй розбери свій салон а потім склади назад, обіцяю дивно бути перестане, а якщо щей ходову розбереш і мотор знімеш ваще не дивно буде!!!! без образ.
дурниці тут пишеш тільки ти бо гайки мабуть невмієш закрутити зате писати вмієш, все я розбирав і варив і реставрував і неодну машину доводилось розбирати і збирати і неодну шпаклювати і ще купа всього а ти як незнаєш то краще помовчи, і почитай уважно що люди пишуть, що ти вчипився бампера д чого тут він хто як хоче так і дро....... мова іде про те що людина написала що таз проддається після купи ночей і днів проведених вгаражі стількох витрат, з такими замислами і думками на пів дорозі невертаються, в тому і фішка тюнінга нічого легко невдається нічого не робиться за один день і на все тре мати терпіння я відколи взяв нове авто всю дарогу їжду як без обшивки то без бампера то без салону чи без глушника і нічого всі через це проходять але доводити тре до кінця все, а по клавіатурі лупити саме простіше, бери приклад з данка зроби щось похоже виложи це на оссуд всім а тоді пиши такі речі смішніt309 писав:hrdrive, сам??? навіть якщо так то хай розбере все до кузова поварить складе і тоді точно дурниць писати не буде!
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей