Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Діяльність ДАІ. Спілкування і дії. Обговорення.
- sergey
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Значить так.Був я сьогодні зранку в ДАї.Слідчього звати Кабінка Юрій Богданович, і ще там був Боянівський - вони були разом в кабінеті слідчього в день ДТП.Слідчього я не бачив, бо нас не пустили в кабінет, просто той Боянівський нас впізнав, коли ми сиділи внизу.Він сказав, що сьогодні після 14:00 передзвонити їм в кабінет, машина повинна пройти тех. експертизу:чи справна гальмівна система, і стоп сигнали.
Вот, якоби після експертизи, я так поняв права і машину мені вернуть.
Вот, якоби після експертизи, я так поняв права і машину мені вернуть.
Челябинские мужики настолько суровы, что гнут кованые диски на немецких автобанах
- sergey
- Контактна інформація:
Re: Діяльність ДАІ. Спілкування і дії. Обговорення.
Нові обставини.
Сказали що машину я не заберу.
Треба чекати на направлення на перевірку тех. стану до 10 днів
Матеріалів справи немає.
Направлення на судово-медичну експертизу не дають.
Кідалово натуральне!
Сказали що машину я не заберу.

Матеріалів справи немає.

Кідалово натуральне!

Челябинские мужики настолько суровы, что гнут кованые диски на немецких автобанах
- Sluva
- Ім'я:Славік
- Дякував (ла): 14 рази
- Подякували: 28 рази
а та тойота хоть ще є на штрамайданчику?
"Живіть так, щоб було з чого поржати" (с) Кузьма
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
sergey, та ти зроби як тобі радили тут все по пунктах. треба письмові запити робити.
- Pier
- Дякував (ла): 5 рази
Співчуваю, стежу за твоєю історією, і співпереживаю.
Власне, вчора я вже вчора почав думав про те, щоб "підставити" тебе їм треба буде щоб були несправні
І тут в мене думка. Вони тож не "глупі", тягнуть час. Тобто, якщо з твоєї сторони, небуде ніяких активни дій (скагр, і тп) подумають і можуть спробувати взяти взятку (чи по знайомсту своїх людей в даї робити) з того іншого водія, і підставити тебе. Якщо ж ти почнеш рипатися (активні дії, скарги і тп), тоді може піти "своїм законним" шляхом, і зробити все як було насправді. Свою задницю вони із-за пару сотень баксів також підставляти не стануть.
Власне, вчора я вже вчора почав думав про те, щоб "підставити" тебе їм треба буде щоб були несправні
Адже тоді вони зможуть "написати" що водій ззаді не міг загальмувати із-за того що непомітив "галмування" попереднього учасника. Тепер, правда ще не знаю як, вони можуть спробувати зробити так, щоб вони не працювали, під час проведення експертизи.sergey писав:стоп сигнали.
І тут в мене думка. Вони тож не "глупі", тягнуть час. Тобто, якщо з твоєї сторони, небуде ніяких активни дій (скагр, і тп) подумають і можуть спробувати взяти взятку (чи по знайомсту своїх людей в даї робити) з того іншого водія, і підставити тебе. Якщо ж ти почнеш рипатися (активні дії, скарги і тп), тоді може піти "своїм законним" шляхом, і зробити все як було насправді. Свою задницю вони із-за пару сотень баксів також підставляти не стануть.
- Maniak716
- Ім'я:Петро
- Дякував (ла): 1 раз
розмовляв щойно зі знайомим - каже що при наявності потерпілих забирають всі машини (тут можеш особливо не переживати)sergey писав:Сказали що машину я не заберу. Треба чекати на направлення на перевірку тех. стану до 10 днів
пиши заяву в прокуратуру як радить Ігор, а копію слідчому щоб знав, що ти не здаєшся і не спустиш це всеsergey писав:Матеріалів справи немає
[цензура] воно тобі - дай пару рублів хай так зроблять (краще зараз дати пару грн лікарям чим потім тратитись на ремонт своєї а то і чужої автівки)sergey писав:Направлення на судово-медичну експертизу не дають
- Andriy01
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 4 рази
Думаю, цю історію треба відокремити в тему.
http://forum.liga.net/Discussions.asp?forumid=35
раджу сюди детально викласти історію і запитати поради. Там сидить багато юристів, мають допомогти.
І продублюй тут: http://www.urist.in.ua/forumdisplay.php?f=73
І не зволікай з тим. Треба діяти вже, бо з тебе зроблять "винуватого", як в тій пісні 200-бойс.
раджу сюди детально викласти історію і запитати поради. Там сидить багато юристів, мають допомогти.
І не зволікай з тим. Треба діяти вже, бо з тебе зроблять "винуватого", як в тій пісні 200-бойс.
- Breaker
sergey,
1) а яка то тойота? (просто цікаво)
2) він тільки бампер вдарив чи розбив задні фари
3) ключі від мішини в тебе?
4) дивись, щоб вони не витягнули запобіжники і не написали в експертизі, що їх там не було, тому і стопи не світили
1) а яка то тойота? (просто цікаво)
2) він тільки бампер вдарив чи розбив задні фари
3) ключі від мішини в тебе?
4) дивись, щоб вони не витягнули запобіжники і не написали в експертизі, що їх там не було, тому і стопи не світили
- igorok
- Ім'я:Ігор
- Подякували: 3 рази
- Контактна інформація:
як то тепер можна "дивись"? треба було все на мобілку зняти, в т.ч. що стопи працюють, ну маю на увазі при задньому ударі і якщо фонарі цілі. розумію що автору вже пізно, але на майбутнє (не дай Бог) може кому пригодться.Breaker писав:4) дивись, щоб вони не витягнули запобіжники і не написали в експертизі, що їх там не було, тому і стопи не світили
П.С. а може і sergey, пригодиться, ти на заправку чи біля супермаркета не проїжав? можеш дістати запис з камер стеження, де видно шо стопи робочі, ну на випадок, якщо запобіжник витягнуть.
- sergey
- Контактна інформація:
hrdrive, Pier, дякую :)
vovka, та то що забрали то по закону оказується.
vovka, та то що забрали то по закону оказується.

Я затра знов туда їду, якщо нічого не скажуть, то всі гайкиManiak716 писав:пиши заяву в прокуратуру як радить Ігор, а копію слідчому щоб знав, що ти не здаєшся і не спустиш це все

Ок.Andriy01 писав:Думаю, цю історію треба відокремити в тему.
Тойота Авенсіс, 2003-2008 гоку випуску.Breaker писав:1) а яка то тойота? (просто цікаво)
Тільки бампер.Breaker писав:2) він тільки бампер вдарив чи розбив задні фари
Да.Breaker писав:3) ключі від мішини в тебе?
Машину я закрив, но якщо захотять то відкриють канешно.Breaker писав:4) дивись, щоб вони не витягнули запобіжники і не написали в експертизі, що їх там не було, тому і стопи не світили
А вот цього я незнаю, чи є чи немає.Але коли я виходив з штрафмайданчика водій тойоти кинув таку фразу:"Ти думай як скоріше машину забрати".До чього то він сказав?Sluva писав:а та тойота хоть ще є на штрамайданчику?

Да проїжав я багато де.igorok писав:П.С. а може і sergey, пригодиться, ти на заправку чи біля супермаркета не проїжав? можеш дістати запис з камер стеження, де видно шо стопи робочі, ну на випадок, якщо запобіжник витягнуть.
- Jarevych
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Ярік
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 82 рази
- Контактна інформація:
sergey, завтра в обовязковому порядку скаргу в прокуратуру занеси і відправ копію слідчому, ібо якщо ти того не зробиш завтра то ти того вже не зробиш, потрібно щоб прокуратура слідкувала за справою від початку і до кінця, але в скарзі напиши про свої підозри про спробу підставити типу замінити лампочки стопів на непрацюючі...
виклади все детально і чітко і йди в прокуратуру, повір мені на слово, що або завтра, або готуй гроші на ремонт, це явна підстава... тебе лібо круто розведуть лібо вже розвели, про це ми дізнаємося не скоро...
виклади все детально і чітко і йди в прокуратуру, повір мені на слово, що або завтра, або готуй гроші на ремонт, це явна підстава... тебе лібо круто розведуть лібо вже розвели, про це ми дізнаємося не скоро...
Машина не жінка , помилок не пробачає
- Dark Wind
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Тарас
- Номер:не модний
- Контактна інформація:
була схожа штука в кума, перед ним виїхала дамочка і він в неї залетів, вона тоже добре, позвонила комусь, і після звінка почала стогнати шо їй погано, ну приїхала швидка забрали її, в той час приїхали даі і слідчі, тут всьо ясно було, потім приперлася вона на таксі, але не виходила, замість неї говорив тіпа адвокат, він також пропонував розійтися але сумма була смішна, коли почув відмову відверто пригрозив шо зробе винним кума) як писалося два атомобілі були доставлені на майданчик, машину йому не віддвали тиждень так як вона писала шовін летів 140 і вона не встигла зреагувати, (гальмівний шлях в кума ноль) та пані тянула конкренто час, а машини стоять поки не найдуться винні. і за півтора тижня адвокат так і не найшов причин зробити винного кума, і віддали йому машину, а її далі стояла!
Автор, треба було двічі подумати чи викликати швидку (може просто шия болить і пройде, або оглянути самому) , бо то зовсім інша модель оформлень, і цей час шо виділяється при таких випадках часто використовують для махінації.
і той тіп зара буде тобі віддячувати затягуванням часу, або гірше , дасть хабар і вони тебе зроблять умовно винним
Автор, треба було двічі подумати чи викликати швидку (може просто шия болить і пройде, або оглянути самому) , бо то зовсім інша модель оформлень, і цей час шо виділяється при таких випадках часто використовують для махінації.
і той тіп зара буде тобі віддячувати затягуванням часу, або гірше , дасть хабар і вони тебе зроблять умовно винним
Путін [цензура].
- Maniak716
- Ім'я:Петро
- Дякував (ла): 1 раз
мого співробітника збили на пішоходному і він добра душа погодився все владнати без ДАІ і швидкої - тепер вже 3 роки лікує ногу за власний коштDark Wind писав:Автор, треба було двічі подумати чи викликати швидку (може просто шия болить і пройде, або оглянути самому)
1,5 року тому мою дівчину (тепер дружину) збив якийсь урод на 2107 під самим будинком в дворику і втік, ДАІ нічого не оформляли бо "всі живі і знайти авто не реально" (с)

те що викликав швидку молодець бо "краще перебздєть чим ..." (с), а от те що закосячив з оформленням і так далі то вже інше питання...
- Dark Wind
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Тарас
- Номер:не модний
- Контактна інформація:
Maniak716, ну ти навів порівняння, яж писав шо оглянути і подумати. звичайно якшо є проблеми то викликати, і доречі з нашим законодавством не просто відшкодувати витрати на лікування
Путін [цензура].
- sergey
- Контактна інформація:
Діло потрохи починає прояснятися
Дали сьогодні вони мені, то єсть мамі направлення на судово-медичну експертизу.

Дали сьогодні вони мені, то єсть мамі направлення на судово-медичну експертизу.
Те що викликав рахую правильним.Щоб потом не було такого:Dark Wind писав:Автор, треба було двічі подумати чи викликати швидку (може просто шия болить і пройде, або оглянути самому) , бо то зовсім інша модель оформлень, і цей час шо виділяється при таких випадках часто використовують для махінації.
Maniak716 писав:тепер вже 3 роки лікує ногу за власний кошт
Maniak716 писав:тепер в дружини час від часу болить спина що знову ж таки відбивається на бюджеті сімї
- sergey
- Контактна інформація:
Такс, віддали права і талон попереджень.Також дали довідку яку я завіз сьогодні на вул. Перфецького 19.Завтра після 15:00 я повинен прийти і заплатити 17 грн за перший день простоя на штраф стоянці і 10 грн за кожний наступний.
Дальше, якоби вони говорили з воділою Тойоти і він готовий комперсувати
витрати на ремонт.Плюс кажуть що мол типу а може і не треба та суд.мед експертиза.Я проти, хай віддає через суд, мені з ним говорити немає про шо.Плюс якоби експертиза технічна я так поняв не проведена, бо я мав би бути на ній присутній

Дальше, якоби вони говорили з воділою Тойоти і він готовий комперсувати
витрати на ремонт.Плюс кажуть що мол типу а може і не треба та суд.мед експертиза.Я проти, хай віддає через суд, мені з ним говорити немає про шо.Плюс якоби експертиза технічна я так поняв не проведена, бо я мав би бути на ній присутній

- Pier
sergey, Машину коли обіцяють відати?
- sergey
- Контактна інформація:
Завтра, після 15:00 год.Я так поняв тех.експертизу вже зробилиPier писав:Машину коли обіцяють відати?

- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
sergey писав:Дальше, якоби вони говорили з воділою Тойоти і він готовий комперсувати
витрати на ремонт
а чому ти такий категоричний ? якщо все нормально зі здоров'ям, і він готовий дати касу на ремонт то бери і все.. через суд можна ще довго морочитися.sergey писав:Я проти, хай віддає через суд, мені з ним говорити немає про шо
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей