Я сьогодні 92-й по 7.85 грн заливhrdrive писав:блін, шо за фігня...якого [цензура] фіга 95 вже по 8.30
![]()
місяць часу на 50 коп. догори...

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Я сьогодні 92-й по 7.85 грн заливhrdrive писав:блін, шо за фігня...якого [цензура] фіга 95 вже по 8.30
![]()
місяць часу на 50 коп. догори...
заправив сьогодні в майже пустий бак 10л. на GFC на Залізничній (там, де і потім завести пиж не мігVeRMyT писав:скажуть де у льввоі є заправки GFC
знайшов де заправлятися.. я там ваз боюсь заправити.Figaro писав:заправився на укр нафті... напевно треба їхати чистити інжектор, дьоргається заводиться погано глохне...
BOXER писав:заправився
бічна Зеленої біля стадіону Україна трохи далі від від того Сільпо чи Барвінку....з лівої сторони за будинками....VeRMyT писав:скажуть де у льввоі є заправки GFC (чи якось так, назва з голови вилетіла), раз там заправлявся вроді краще ніж на ANP хоть бензин чуть дорожчий.
знаю що є на залізничній, але хотілося б взнати де є в районі сихова.
ВопакM@sTeR писав:трохи далі від від того Сільпо чи Барвінку
я б так не сказав що прямо вже аж рве. нормальний бензин, але є і кращі.M@sTeR писав: А на V-Рower то взагалі рве все з під себе
vovka писав:я б так не сказав що прямо вже аж рве. нормальний бензин, але є і кращі.M@sTeR писав: А на V-Рower то взагалі рве все з під себе
ну ти вже всі перечислив.M@sTeR писав:А які ще знаєш кращі?????
Клапани погорятьVeRMyT писав:а шо буде коли залити 100 в стоковий 1.3![]()
+100vovka писав:знайшов де заправлятися.. я там ваз боюсь заправити.
Лукоша рулитьveg писав:ЦибуляOil![]()
![]()
sergey писав:Лукоша рулитьveg писав:ЦибуляOil![]()
![]()
![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 22 гостей