Ну не 4.2, а 3.7zelja писав:rybkaandrew,
3 фотка уххх мотор Lotus 4.2 бітурбо

До того ж,щоб впихнути в звичайну омегу цей двигун,загинув якийсь ексклюзивний лотус.І ви ще пробували над знущаннями над омегою возмущатись?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Ну не 4.2, а 3.7zelja писав:rybkaandrew,
3 фотка уххх мотор Lotus 4.2 бітурбо
Щось подібне на летівський двигун.Хоча можу і помилятись :)fen писав:а як то так шо в омеги двигун впоперек стоїть?6-та фотка)
це не омега зато двигун такий як в омегах тільки ірмшерfen писав:а як то так шо в омеги двигун впоперек стоїть
взагалі то там 3.6.luav писав:Ну не 4.2, а 3.7
До того ж,щоб впихнути в звичайну омегу цей двигун,загинув якийсь ексклюзивний лотус.І ви ще пробували над знущаннями над омегою возмущатись?
це x20xev тільки тюнінгований ірмшером :santaЩось подібне на летівський двигун.Хоча можу і помилятись
+1.Сорі, 3.6 бітурбо і 370-382 коней :)rybkaandrew писав:це не омега зато двигун такий як в омегах тільки ірмшерfen писав:а як то так шо в омеги двигун впоперек стоїть![]()
взагалі то там 3.6.
класний двигун + ще й лотус :santa комусь повезло із двиглом.........може то собі всунути x30xe і не паритисьluav писав:+1.Сорі, 3.6 бітурбо і 370-382 коней
Андрій!Немає ніякого економічного змісту.Двигун 1500-2000 тис з навісним+замінити треба практично все.Робота,перереєстрація і т.д.Забагато гімору заради коротких моментів радості.А ви будете продовжувати їздит на старому опелі.Легше набагато взяти свіжішу машину з 3,2 двигуном,якщо вам вже так коней бракуєrybkaandrew писав:класний двигун + ще й лотус :santa комусь повезло із двиглом.........може то собі всунути x30xe і не паритисьluav писав:+1.Сорі, 3.6 бітурбо і 370-382 коней
може,тоді є сенс просто взяти іншу машину і не займатись секасом з встановлення і адаптацією іншого двигуна?zelja писав:rybkaandrew, А шо ти зациклився на мотрах від опеля може шось жирніше втикнути туда аааа?:santa
+100500... міняйти ті жопеліluav писав:оді є сенс просто взяти іншу машину
Омег за свої гроші(ключова фраза) нормальна машина.Але чудес=великих і хороших машин занедорого не буває.Тому доводиться власникам опелей миритись з їх багатьма недоліками :)Tsonic писав:+100500... міняйти ті жопеліluav писав:оді є сенс просто взяти іншу машину
повністю згіднийluav писав:Омег за свої гроші(ключова фраза) нормальна машина.Але чудес=великих і хороших машин занедорого не буває.Тому доводиться власникам опелей миритись з їх багатьма недоліками :)Tsonic писав:+100500... міняйти ті жопеліluav писав:оді є сенс просто взяти іншу машину
Ну наразі не було надто крейзанутих ідей...rybkaandrew писав:ну що не кажи ,але в мене усі юнацькі максималізми збуваються поки що
Sluva писав:Ну наразі не було надто крейзанутих ідей...
а в мене вже одна ідея збуласяподивимся чим закінчиться реалізація ідеї з двиглом
та ну...з такого кута тоді luav взагалі обезбашенний з своїми примочкамиrybkaandrew писав: а поло ??? бедлук, обвіс, шкіра
За підготовку до компресора +5,чекаєм на сам компресор :) крейзанута ідея це було :"3-х кубовий мотор із навісним за 500 єнотів (+ коробка механіка , ручка мене пре ) , гроші на мотор можна і підзбирати однак податок на них великий + документи так долярчиків 300 винесуть"rybkaandrew писав:а в мене вже одна ідея збулася капіталка + підготовка під компресор
от і я за то парусяSluva писав:податок на них великий + документи так долярчиків 300 винесуть"
Андрій!Так в випадку БМВ ви хоч будете знати,на що викидаєте гроші,бо таки будете їздити на машині.rybkaandrew писав:от і я за то парусяSluva писав:податок на них великий + документи так долярчиків 300 винесуть"довбанута держава
сорі не втримався.......
тут Володя правий в тому плані-- краще вже беху взятиі тоже задній привід :santa
ти думаєш це для мене ціль??тоді я зниму перед ним шляпу
там їх просто вагонluav писав:бо таких розумних навіть на опель-клубі вистачає.
а навіщо капіталити в сток??? краще за 5к вже поставити турбуluav писав:бо капіталка такого двигуна стартує від 2000 доларів
яких цікавих речей??? вроді тільки дві які назвавluav писав:Половинчастий БК,відсутність кліми і решти цікавих речей
машина на продаж буде повний сток зі всім начинням з 3,0 яке мені не потрібно!!!luav писав:Не думаю,що при продажі занижені пружини на 2-літровому двигуні будуть виглядати логічно.А якщо ви ще і хочете роздерибанити машину,то її продажна привабливість буде наближатись до нуля.Хіба вам дуже пощастить впарити комусь такий подарунок
то хіба для тебе, в тебе ж супер тюнінгований автомобільluav писав:привабливість буде наближатись до нуля
нєужелі???luav писав:Це при тому,що переважна більшість 3-літрових машин на автоматі.Отже додайте ще в перспективі переробку на ручку,а це теж ще не 100-200 баксів,а троха більше.
абсурдluav писав:План у вас хороший,але чудес не буває,тому його реалізація потягне таки грошей
взаємноrybkaandrew писав:ну що не кажи ,але в мене усі юнацькі максималізми збуваються поки що
Vomont писав:цікаво чи кузова цих Омег тримають потужність після 400 к.с, вони як пишуть в стоку не завжди живі.
а твоя тримає???BMW E46
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість